-
January 3rd, 2015, 21:21
عضو دائم
ارسال نكردن ايميل براي تيكت
سلام دوستان من يه مشكلي كه دارم اينه كه وقتي تيكت ارسال ميشه ازجانب مشتري براش ايميل نميره يااينكه وقتي جواب تيكتش روميديم بازم ايميل براش ارسال نميشه ياوقتي كه تيكت بسته ميشه
ولي براي خريد وثبت نام و.... ايميل سند ميشه تربخشه corn job هم كامل ودرست ست شده چون هرروز برامون ايميل آمارسندميكنه چيكاربايدكردبراي ايميل تيكت ها؟
-
-
January 3rd, 2015 21:21
# ADS
-
January 3rd, 2015, 22:06
پاسخ : ارسال نكردن ايميل براي تيكت
قالب های ایمیل (تیکت) رو چک کنید ببنید درست هست
-
-
January 3rd, 2015, 22:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
chatsaz
قالب های ایمیل (تیکت) رو چک کنید ببنید درست هست
چك كردم همه چيزاوكي هست ايميلي غيرفعال ندارم
-
-
January 21st, 2015, 10:29
عضو دائم
کسه دیگه نبود ؟ همه چی ایمیل میشه به غیر از بخش پشتبانی باز کردن تیکت و بستن و ...
-
-
January 21st, 2015, 15:48
عضو انجمن
درود
به تازگی این مشکل رو پیدا کردید یا از اول همین طور بوده؟موقع تعریف دیپارتمنت ایمیل براش تعریف کردین ؟
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
-
-
January 21st, 2015, 16:05
1-ابتدا چک کنید در مسر Setup > Email Templates تمبلیت شما disable نباشه
2-مسیر های /includes/hooks and /modules/addons رو چک کنید که چیزی نباشه که جلوی سند و ریسیو رو بگیره
3-ببینید دستی میتونید ایمیل بفرستید
4-ببینید در مسیر Utilities > Logs > Email Message Log page ایمیلتونو میتونید ببینید
5-در مسیر Utilities > Logs > Activity Log ببینید تو لاگها ارور تایم دارید یا خیر
امیدوارم درست بشه با مواردی که گفتم اگر نشد دسترسی بدید براتون مشکل رو برطرف کنم
موفق باشید
-
-
January 21st, 2015, 16:15
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
xwoman2
درود
به تازگی این مشکل رو پیدا کردید یا از اول همین طور بوده؟موقع تعریف دیپارتمنت ایمیل براش تعریف کردین ؟

نوشته اصلی توسط
p2m
1-ابتدا چک کنید در مسر Setup > Email Templates تمبلیت شما disable نباشه
2-مسیر های /includes/hooks and /modules/addons رو چک کنید که چیزی نباشه که جلوی سند و ریسیو رو بگیره
3-ببینید دستی میتونید ایمیل بفرستید
4-ببینید در مسیر Utilities > Logs > Email Message Log page ایمیلتونو میتونید ببینید
5-در مسیر Utilities > Logs > Activity Log ببینید تو لاگها ارور تایم دارید یا خیر
امیدوارم درست بشه با مواردی که گفتم اگر نشد دسترسی بدید براتون مشکل رو برطرف کنم
موفق باشید
نه به تازگی نیست
ایمیل به صورت دستی هم سند میکنه مشکل اینه که جواب تیکت میدیم ایمیل براشون نمیره تو بقیه موارد ایمیل کامل سند میشه
Email Sending Failed - SMTP Error: The following recipients failed: .....@gmail.com (User ID: 3 - Subject: [Ticket ID: 869529] tttttt)
-
-
January 21st, 2015, 16:25
مشکل شما از smtp هستش بررسی کنید smtp میلتونو یوزر بسورد و بورت موردنظر رو در فایروال بورت میل حتما باز باشه وضعیت phpmail رو هم چک کنید
توجه کنید SMTP Username شما درست وارد شده باشه
بعد از تمامی موارد بالا احتمال خراب شدن class.phpmailer.php شما هستش ورژن مربوط خودتونو از PHPMailer - Browse Files at SourceForge.net بگیرید و نصب کنید
بعد SMTPAuth رو برای phpmailer درست تنظیم کنید
و در اخر این خط رو از phpmailer خود از حالت کامنت در بیارید $mail->isSMTP();
-
-
January 21st, 2015, 16:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
p2m
مشکل شما از smtp هستش بررسی کنید smtp میلتونو یوزر بسورد و بورت موردنظر رو در فایروال بورت میل حتما باز باشه وضعیت phpmail رو هم چک کنید
توجه کنید SMTP Username شما درست وارد شده باشه
بعد از تمامی موارد بالا احتمال خراب شدن class.phpmailer.php شما هستش ورژن مربوط خودتونو از
PHPMailer - Browse Files at SourceForge.net بگیرید و نصب کنید
و در اخر این خط رو از phpmailer خود از حالت کامنت در بیارید $mail->isSMTP();
این ۲تاآخری دقیقا متوجه نشدم
و در اخر این خط رو از phpmailer خود از حالت کامنت در بیارید $mail->isSMTP();[/QUOTE]
این میشه ؟
if ($this->SMTPAuth) {
if (!$this->smtp->authenticate(
$this->Username,
$this->Password,
$this->AuthType,
$this->Realm,
$this->Workstation
-
-
January 21st, 2015, 16:45