-
December 22nd, 2014, 15:52
عضو انجمن
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نوشته اصلی توسط
p30sis
اینو که میدونم

منظورم اینه که کلا اصلا ماژول های پیامک روی این سیستم کار میکنن که بعد از خرید اطلاعات رو ارسال کنه ؟
الان ماژول فراپیامک روی فریر اس ام اسی ارسال نمیکنه !
ضمن اینکه دسترسی هم هم روی 755 تست شده هم 600 !
ماژول ها نیاز به دسترسی بالا ندارد .
ماژول پیامک شما مشکل دارد.
-
-
December 22nd, 2014 15:52
# ADS
-
December 24th, 2014, 18:41
عضو انجمن
درود...
من می خوام واسه درگاه پرداخت okpay,webmoney,egopay,perfectmoney,bitcoin پلاگین پرداخت بنویسم باید چکار کنم؟پی اچ پی تا حدود بلدم...آیا شما پلاگین درگاه پرداخت خارجی رایگان منتشر می کنید؟
ممنون میشم جواب بدید...
-
-
December 27th, 2014, 10:26
چطور میشه یه فرییر رو که در فرضا www.mysite.com/98 نصب شده رو بیاریم تو روت سایت ؟ یعنی اینجا www.mysite.com
ویرایش توسط amireza21 : December 27th, 2014 در ساعت 14:37
-
-
December 27th, 2014, 15:47
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
amireza21
تمامی فایل ها را انتقال بدید به روت و آدرس نصبی اسکریپت را از فایل کانفیگ تغییر بدید ، مشکلی پیش نخواهد آمد ، برای اطمینان بیشتر فایل ها را کپی کنید و در پایان کار تست بفرمایید چنانچه درست انجام شده میتوانید فایل های داخل فولدر 98 را حذف کنید .
-
تعداد تشکر ها از javad159 به دلیل پست مفید
-
December 27th, 2014, 22:40
سلام خسته نباشید من با اسکریپت freerمی خوام گیفت کارت بفروشم می خوام بدونم کد گیفت کارتو تو کدوم قسمت باید بزارم که بعد از خرید به صورت آنی به مشتری تحویل بده؟؟؟سوال دوم وقتی کد zopimتو header قرار میدم تو هد صفحه ارور میداد وقتی کد پاک می کنم درست میشه؟کسی میدونه کدشو کجا بزارم؟؟
- - - Updated - - -
سلام خسته نباشید من با اسکریپت freerمی خوام گیفت کارت بفروشم می خوام بدونم کد گیفت کارتو تو کدوم قسمت باید بزارم که بعد از خرید به صورت آنی به مشتری تحویل بده؟؟؟سوال دوم وقتی کد zopimتو header قرار میدم تو هد صفحه ارور میداد وقتی کد پاک می کنم درست میشه؟کسی میدونه کدشو کجا بزارم؟؟
-
-
December 28th, 2014, 02:10
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mehran2
سلام
دسته و محصولات خود را بسازید و بعد با همان "کلید رمزنگاری" که در ابتدا بعد از نصب برایتان به نمایش در آمده وارد قسمت کارت ها شوید و کارت خود را ایجاد کنید .
کد مورد نظر برای پشتیبانی آنلاین هم میتونید داخل فوتر جاگذاری کنید .
موفق و پیروز باشید
-
-
January 1st, 2015, 16:31
عضو انجمن
سلام
امکان اضافه کردن بیشتر از 3 فیلد نیست, چند فیلد دیگه میخوام اضافه بشه
لطفا راهنمایی کنید
-
-
January 2nd, 2015, 19:16

نوشته اصلی توسط
miladsadsad
دوستان این ارورها بالا و پائین اسکریپت به دلیل چیست؟
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_ead5a305d00a2705cae3d98c632abc42, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php on line 12
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php:12) in /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php on line 1
جواب از سایت stackoverflow به زبان انگلیسی می باشد:hmmm, i think there must be some ascii or white-space character hiding before <?php , just open notepad, copy content from session_start(); to the end and paste it, now manually add <?php, and make sure there aren't any white space characters before <?php at line no 1
-
-
January 3rd, 2015, 09:28

نوشته اصلی توسط
Domain474
سلام
امکان اضافه کردن بیشتر از 3 فیلد نیست, چند فیلد دیگه میخوام اضافه بشه
لطفا راهنمایی کنید
چرا هست من برای خودم 2 فیلد اضافه کردم
تغییراتی در فایل ها و همچنین اضافه کردن تیبل در دیتابیس باید انجام بدید
-