دوست عزیز خیلیا هستن رو این اسکریپت کار میکنند البته بگم همه برای استارت این کار ترس دارند چون باید حداقل 1 تومن داشته باشید
سرور هم از Ovh
کلا کاریتون نداره:D
دوست عزیز خیلیا هستن رو این اسکریپت کار میکنند البته بگم همه برای استارت این کار ترس دارند چون باید حداقل 1 تومن داشته باشید
سرور هم از Ovh
کلا کاریتون نداره:D
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
آقا یک دنیا ممنون از محبتت خیلی راهنمایی های خوبی کردی ....
الان اگر به فرض ما سرور نیمه اختصاصی از ovh فرانسه بخریم.. بعد یک سری mod روش نصب کنیم .. حالا اگر بعد از یک مدت بخواییم سرور اختصاصی از همین ovh فرانسه بگیریم ( حالا از همون نمایندگی ایرانی یا یک یک نمایندگی دیگه) آیا لازمه باز mod جدید نصب کنیم؟
نصب مودها بر اساس آی پی سرورها انجام می شه؟ یعنی اگر آی پی سرور عوض بشه باید مود جدید نصب کنیم؟ به عنوان مثال اگر از یک شرکت ایرانی سرویس اختصاصی بخریم بعد بخواییم کل سرویس هامون را منتقل کنیم به یک شرکت دیگه ( البته از همون دیتا سنتر مثلا" ovh ) آیا باز لازمه مود جدید نصب بشه؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
دوست عزیز اگر به فرض بخواییم دیتا سنتر را به کل عوض کنیم باز هم این کاری گفتید شدنیه؟ ( مخصوصا" بیشتر منظورم حفط لینک دانلود کاربرهاست) مثلا" اگر از فرانسه سرور گرفتیم بعد از یک مدت با 30 ترابایت اطلاعات روی سرورهامون خواستیم منتقلش کنیم به رد استیشن آیا این کاری که گفتید را می شه انجام داد.. یعنی لینک کاربرها هیچ آسیبی نمی بینه ... و لازم نیست دوباره لینک گذاری بشه؟
الان اگر به فرض ما سرور نیمه اختصاصی از ovh فرانسه بخریم.. بعد یک سری mod روش نصب کنیم .. حالا اگر بعد از یک مدت بخواییم سرور اختصاصی از همین ovh فرانسه بگیریم ( حالا از همون نمایندگی ایرانی یا یک یک نمایندگی دیگه) آیا لازمه باز mod جدید نصب کنیم؟
نصب مودها بر اساس آی پی سرورها انجام می شه؟ یعنی اگر آی پی سرور عوض بشه باید مود جدید نصب کنیم؟ به عنوان مثال اگر از یک شرکت ایرانی سرویس اختصاصی بخریم بعد بخواییم کل سرویس هامون را منتقل کنیم به یک شرکت دیگه ( البته از همون دیتا سنتر مثلا" ovh ) آیا باز لازمه مود جدید نصب بشه؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
اون طور که دوستان گفتن و متوجه شدم سایت sibsoft خودش اون مد رو براتون نصب میکنه. مثلا مد nginx روبرای سرور اول فکر کنم 200 دلار هستش حالا سرور اول شما بالفرض نیمه اختصاصی هستش خوب رو اون نصب میکنن.
حالا کوچ کردید روی سرور اختصاصی از هر جا بگیرید ( مثلا لیزوب هلند یا RS انگلیس) میشه کل سرور رو به سرور جدیدتون منتقل کنید بدون اینکه لینک های خراب بشن و مجبور بشید لینک ها رو دوباره دستی درست کنید.
باز سرور اختصاصیتون میشه سرور اولتون و لایسنس رو از سرور اولتون که نیمه اختصاصی بود بر میدارن یعنی.
در بالا گفتم شدنی هستش.دوست عزیز اگر به فرض بخواییم دیتا سنتر را به کل عوض کنیم باز هم این کاری گفتید شدنیه؟ ( مخصوصا" بیشتر منظورم حفط لینک دانلود کاربرهاست) مثلا" اگر از فرانسه سرور گرفتیم بعد از یک مدت با 30 ترابایت اطلاعات روی سرورهامون خواستیم منتقلش کنیم به رد استیشن آیا این کاری که گفتید را می شه انجام داد.. یعنی لینک کاربرها هیچ آسیبی نمی بینه ... و لازم نیست دوباره لینک گذاری بشه؟
در این پست این دوستمون جواب دادن:
http://www.webhostingtalk.ir/f55/132343/#post1249680
ویرایش توسط P30Amin : January 1st, 2015 در ساعت 21:43
نه شما اون بالا پرسیده بودید که اگر سرور نیمه اختصاصی را بخواییم منتقل کنیم به یک سرور اختصاصی .... من سوالم این بود اگر به کل بخواییم دیتا سنتر را عوض کنیم.. مثلا" الان 30 ترابایت روی یک سرور نیمه اختصاصی ovh داریم بعد بخواییم منتقلش کنیم به یک سرور کاملا" اختصاصی از رد استیشن... ایا در این صورت مشکلی برای لینک های کاربرامون پیش می یاد ؟ من سوالم این بود
- - - Updated - - -
دوستان کسی در مورد سرویس های این سایت اطلاعاتی داره؟ مثل این که زیر شاخه ovh هست
http://www.soyoustart.com/ie/essential-servers
فرقی فکر کنم نمیکنه. دیتا سنتر های دیگه هم سرور میدن و سرور اونا با بقیه فرق نمیکنه در نتیجه سرور رو به کل میشه انتقال داد به هر جای دیگه.
در مورد اون سایت هم اطلاعی ندارم :
Dedicated server rental | Essential - So you Start
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)