جسارتا شما پرداخت کرده بوديد يا تازه ميخواين پرداخت کنيد ؟ اگر پرداخت نکرده بوديد به چه حقی و با چه اطلاعاتی در مورد راست کليک نظر داديد ؟
ثابت شدنی نيست
هم خود سيستم و هم نيروی انسانی روند کليک ها رو برسی ميکنه و اجازه فعاليت کاربران متقلب رو در سيستم نميده.
بنابراين از همون اول که کاربر قصد فعاليت غير مجاز داشته باشه جلوش گرفته ميشه و به صورت خودکار هم کليک هاش محاسبه نميشه.
برای آگهی دهنده جای نگرانی وجود نداره و همونطور که ميبينيد همه کسانی که پرداخت کردن و آگهی کردن از کيفيت کليک ها راضی هستند.
اگر پرداخت نکرديد لطفا بی دليل نظر نديد و اجازه بديد کسانی که با سيستم کار کردن نظر خودشون رو بگن.
عزيز دل برادر شما موضوع رو در ايميل پيگيری نکرديد که در اين تاپيک پيگيری کرديد.
مطرح کرديد 500 هزار تومان هم شارژ کرديد و نتيجه نگرفتيد.
الان هم در همين تاپيک يوزرتون رو بگيد تا شفاف سازی بشه.
اگر قرار بود از ايميل پيگيری کنيد که همون ابتدا ميتونستيد تيکت بزنيد و نياز به اين تاپيک نبود. وقتی شما داريد تو تاپيک اطلاعات اشتباه ميديد لازم هست تو همين تاپيک اشتباه اطلاعات رو تصحيح کنيم![]()
در این تاپیک نظر کاربارن خواستار بودن ما هم نظر دادیم اصولا در تاپیک review کسی که مورد بررسی قرار میگیرد نباید دخالت کند حالا سطح شما بالا هست دخالت می کنیدشما هم ایمیل بدید و تضمین بازگشت وجه در صورت مغایرت بدید ما هم اطلاعات ایمیل می کنیم چون مشکل ما به این تاپیک مربوط نیست و فقط تاپیک Review هست
![]()
مثل اينکه همين تاپيک رو کامل نخونديد.
مطالعه کنيد عزيزانی که پرداخت کردند نظر خودشون رو اعلام کردن.
این هم یکی دیگه از دروغ هاتونخيلی جالب هست که کاربری که پرداخت نداشته مياد در مورد موضوعی که تجربه نکرده اطلاعات اشتباه ميده
نه فقط شما حق دارید به دیگران گیر بدیدو تازه به ديگران هم ميگه شما چه حقی داريد(دنيا برعکس شده.)
همونطور که میبینید از 4-5 نفری که تست کردن فقط 1 نفر راضی بوده که اونهم با مبلغ پایین انجام داده
در مورد anetwork هم همین موضوع رو گفتم که بازدهی پایین هست و خیلی از کلیک ها فیک هست
ویرایش توسط mojiz : December 29th, 2014 در ساعت 13:46
پاسخ کاربران رو هم مطالعه کنيد
نه اينکه کلا جالب نبود. زياد جالب نبود.متاسفانه تنها عیب بزرگی که داره اینه که سایتهای نمایش دهنده به هیچ وجه قابل مشاهده و مدیریت نیست
برای ما هم زیاد جالب نبود
در مورد عيب بزرگ هم سعی شده مشابه الگوی AdSense رفتار بشه.
ما با مبلغ پایین تست کردیم متاسفانه بازدهی خوبی نداشت
فکر کنم با مبلغ بیشتر بازدهی داشته باشه
سه تا کمپین ایجاد کرده بودیم با قیمت کلیک های متفادت
ولی کیفیت کلیک ها خوب بودند و کاربرانی که وارد میشدند سایت رو بررسی میکردندايشون هم که اصلا شارژ نکردناصلا بازدهی نداره
لینک ارجاعی هم مشخص نیست. تعداد کلیک ها با ورودی هم همخوانی نداره و کلیک اکثرا فیک هستن
- - - Updated - - -ما تست کردیم ولی بازدهی زیادی نداشت،اساسا این سیستما وقتی تعداد سایتای نمایش دهنده زیادی داشته باشه بهتره که سایتهای نمایش دهنده دسته بندی بشن تا مثلا حوزه هاستینگ توی سایتای دسته خودش نمایش داده بشه مثل anetwork
البته الان من دقیق بررسی نکردم که نمایش دهنده ها برای بنرها چه طور انتخاب میشن و چیزی که بود فقط میشد قیمت کلیک ها رو بالابرد تا تو سایتای بزرگتر نمایش داده بشه.
من سه روز دایم ورودی های سایت رو به صورت آنلاین چک میکردم ولی خیلی بالاست کلیکا و ما چند تا بازدید داشتیم یهو مبلغ لیمیت شده تمام شد.
مورد دیگه ***** کردن سایتای نمایش دهنده بود که وقتی ما نمیدونیم چه نمایش دهندگانی داریم چه طور *****شان کنیم؟ ! در تیکتی هم عرض کردم این موضوع رو خدمتتون و فرمودید خیر امکانش نیست
در آخر از تکرار تبلیغ فعلا منصرف شدیم. شایدم من بررسی هام درست نبوده باشه که اگر اینچنینه بزرگواری کنید در این خصوص توضیح دهید.
همیشه از زرین پال تا رایت کلیک برای تست هم که شده همه سرویس های شما را استفاده کردیم و به شما خسته نباشید میگم
:-)
بله ولی کاربرانی حق نظر دادن دارن که خودشون از سيستم استفاده کردن.
نه اينکه بياين بگيد من 500 هزار تومان شارژ کردم در حالی که اينکار رو نکرديد![]()
عجب![]()
http://up.vbiran.ir/uploads/37983141...0_Untitled.png
مبلغش 500 هست و اگر بازم میخواید analiz google و امار سایت شما بزاریم
نگفتید بازگشت میدین یا نه؟!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)