ویرایش توسط hoka : December 26th, 2014 در ساعت 11:40
1100 کاملا جدی بود اتفاقا. شما لبتاپتون را ببرید یک مغازه ببینید از شما چند میخره.
بازار میگه قطعات الکترونیکی دست دوم باید نصف قیمت خرید بشه که با 15-40% بیشتر قیمت خرید بتواند بفروشد. یعنی اگر الان 2580 هست نصف آن میشه 1290 که ضربه خوردگی هم داره و کمتر میشه یعنی همان حدود 1100 تازه پرش و خوبش این میشه و خودش با 30% بیشتر یعنی 1430 بفروشد.
کاربر هم بخواد خرید بکنه میره از مغازه میخره نمیاد از شما بخره و طبیعتا شما هم باشید همین کار را میکنید درسته ؟
پس شما یه قیمت بین قیمت خرید مغازه از شما و قیمت فروش همان مغازه بدید یعنی کمتر از فروشش و بیشتر از خریدش از شما این جوری هم شما کمتر ضرر میکنید هم کاربر کمتر پول میده و میاد ازتون میخره.
خودم تمایل به خرید دستگاهتون را دارم اما اگر طبق قیمت بازار بفروشید.
باتشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
چشم بنده میرم قیمت میگرم فردا قیمت رو آپدیت میکنم . شاید من خیلی وقته تهران نبودم کلا آمار از دستم خارج شده
ولی ذر مورد خرید از مغازه یا دست . صد در صد در هر بازاری از جمله گوشی ماشین خونه و ... مبادله بدون واسطه و دست به دست هم برای فروشنده و هم خریدار به نفع تر هست تا خرید و فروش به بنگاه مغازه و نمایشگاه ماشین . ولی در صورتی که اطمینانی باشه به هر دو طرف که توی هر معامله باید ایجاد بشه از هر دو طرف . هم از طرف من که سیستم سالم هست و هم خریدار که پولش نقد هست
ویرایش توسط hoka : December 26th, 2014 در ساعت 11:50
خب دیگه
برا شما هم سخت هست که چیزی که 2.7 تومن پاش پول دادید
بعد 1 سال بیاید حدود 1 میلیون بفروشید.
ولی خب لپ تاپ هزینه استهلاک داره
عمر مفید لپ تاپ هم 4 یا 5 سال هست بنظر من که تا 4 5 سال اگه خوب استفاده شه هیچی نمیخواد که تعویض شه
ولی بعد عمر مفید باید سخت افزار خرید و .... جدای از این مسئله که یک شکستگی هم تو چشو چال روی لپ تاپتون هست
ماشین و خونه فرق دارند.
مغازه ای که میاد لب تاپ شما را میفروشه کاربر بهتر اطمینان میکنه چون مغازه دار همه تست ها را کرده و میداند اگر جنس درست نده دست مشتری آبروی خودش در بازار و پیش همکاراش میره و همه میگن یک شخص اومده لب تاپ دست دوم خراب انداخته به این همکار و رفته اونم انداخته به یک مشتری.
یک مغازه دار چیزها و کلک های خیلی بیشتر از یک آدم معمولی میدونه و دستگاه رو خیلی بهتر تست میکنه و عیب های آن را پیدا میکنه تا سعی کنه تو سر مال بزنه و خودش بعدا با قیمت کمتر به خاطر همین عیب های موجود بفروشه.
خونه و ماشین هم تازه چون قیمت بالا هست طرف میگه باشه بریم مستقیم بگیریم که فردا مشکلی هم باشه فروشنده اولیه هست که توضیح بده تازه 50% ممکنه باشه و خیلی مواقع هم همین ها که مستقیم خریدند سرشون کلاه میره و یک خونه به صد نفر فروخته میشه و ... ولی دیگه لبتاپ و ... عین خرید از یک دوره گرد خیابونیه یا خرید گوشی چینی دم در علاءالدین که امروز خریدی، فردا روشن نمیشه ،بری میبینی اون طرف هم نیست و جاش رو عوض کرده.
شما قابل احترام هستید و خدایی نکرده قصد جسارت به شما نیست کلا گفتم بدانید هر مشتری ممکنه چنین فکرایی بکنه و باید قیمت شما حداقل بین قیمت خرید یک مغازه ازتون و قیمت فروش همان مغازه باشه نه بیشتر نه کمتر که خودتون ضرر نکنید و مشتری هم بیاد سمت شما نه مغازه.
باتشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)