نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: فروش سرور های مجازی از کانادا به مناسب شب یلدا 60 درصد تخفیف_دارای نماد الکترونیکی)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    103
    تشکر شده در
    76 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور های مجازی از کانادا به مناسب شب یلدا 60 درصد تخفیف_دارای نماد الکترونیکی)

دوست عزیز یاهو دلیل نمیشه شاید بنده یاهو انلاین نباشم.برای شما سایت اوکی کردن.پشتیبانی داخل سایت،پشتیبانی انلاین داخل سایت.شما حتما باید داخل یاهو در ارتباط باشید؟شما سرورتون رمز ورودشو تغییر دادید و به مشکل برخورده.که مورد حل شد.وقتی داخل یاهو بنده افلاین هستم یعنی افلاین میباشم قرار نیست وقتی یاهو نیستم شما هم بیاید اینجا بگید سرور به در نمیخوره.وقتی نیستیم داخل سایت تیکت ایجاد کنید تا در اولین فرصت همکاران مشکلتون رو حل کنن.الانم داخل یاهو بودید گفتم مشخصات رو تیکت کنید بنده مقداری درگیرم که بدم همکارم حلش کنه که در جواب میگید میخواید اینجا حل کن میخوای نکن ایا چنین رفتاری درسته؟

شما اومدید داخل یاهو میگید دوروز لاگین نمیشه خب دوست وقتی یاهو نیستیم سریع تیکت بزنید نه اینکه منتظر باشید بنده انلاین بشم یاهو،

موفق باشید
    ویرایش توسط roozbeh837 : December 25th, 2014 در ساعت 20:43

عضو جدید kingxerxes آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    35 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور های مجازی از کانادا به مناسب شب یلدا 60 درصد تخفیف_دارای نماد الکترونیکی)

نقل قول نوشته اصلی توسط roozbeh837 نمایش پست ها
    دوست عزیز یاهو دلیل نمیشه شاید بنده یاهو انلاین نباشم.برای شما سایت اوکی کردن.پشتیبانی داخل سایت،پشتیبانی انلاین داخل سایت.شما حتما باید داخل یاهو در ارتباط باشید؟شما سرورتون رمز ورودشو تغییر دادید و به مشکل برخورده.که مورد حل شد.وقتی داخل یاهو بنده افلاین هستم یعنی افلاین میباشم قرار نیست وقتی یاهو نیستم شما هم بیاید اینجا بگید سرور به در نمیخوره.وقتی نیستیم داخل سایت تیکت ایجاد کنید تا در اولین فرصت همکاران مشکلتون رو حل کنن.الانم داخل یاهو بودید گفتم مشخصات رو تیکت کنید بنده مقداری درگیرم که بدم همکارم حلش کنه که در جواب میگید میخواید اینجا حل کن میخوای نکن ایا چنین رفتاری درسته؟

موفق باشید
    مشکل از من نبوده و شما میدونید سرورتون مشکل داره
    5روز پیش 1 روز قطع بود و دوباره فرداش درست شد
    از 7 روز که خریدم نصفش مشکل داشته الان هم خواستید توجیه کنید
    الان هم داخل یاهو invisibleبودید و تا اینجا پیام رسید سرور درست کردید

باز هم میگم پیشنهاد میکنم کسی سرور نگیره از اینجا.این نظر شخصی من از برخورد و کارایی سرور شما در این مدت کوتاه بوده.هر کسی خودش تصمیم میگیره چکار کنه.اما من کاملا ناراضی هستم از کیفیت کار شما
    uptime50%

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    103
    تشکر شده در
    76 پست

دوست عزیز یعنی شما میگید بنده پیامتون رو اینجا دیدم سرورتون رو درست کردم؟خداروشکر پیام های خودتون در یاهو موجو میباشد.پس انکار چیز خوبی نیست که میگید یاهو پی ام ندادید الان.بازم میگم.برخوردتون در یاهو هم خوب نبود عزیز.

اگرم مشکلی بود در یاهو نبودیم یا تلفن تماس که در امضا موجود میباشد جوابگو نبودیم سریعا تیکت بزنید نه اینکه دوروز صبر کنید و در اخرم ر یاهو با برخورد خیلی بد جواب بنده رو بدید

ارتباط های ما

یاهو،ایمیل،تلفن،پیامک،تیک ت،پشتیبانی انلاین در سایت،شما وقتی خودتون مایل نیستید سریع اوکی بشه.از بنده که بی خبرم از مشکل سرورتون توقعی نداشته باشید عزیز
    ویرایش توسط roozbeh837 : December 25th, 2014 در ساعت 20:55

تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    35 پست

دوست عزیز یعنی شما میگید بنده پیامتون رو اینجا دیدم سرورتون رو درست کردم؟خداروشکر پیام های خودتون در یاهو موجو میباشد.پس انکار چیز خوبی نیست که میگید یاهو پی ام ندادید الان.بازم میگم.برخوردتون در یاهو هم خوب نبود عزیز.

اگرم مشکلی بود در یاهو نبودیم یا تلفن تماس که در امضا موجود میباشد جوابگو نبودیم سریعا تیکت بزنید نه اینکه دوروز صبر کنید و در اخرم ر یاهو با برخورد خیلی بد جواب بنده رو بدید

ارتباط های ما

یاهو،ایمیل،تلفن،پیامک،تیک ت،پشتیبانی انلاین در سایت،شما وقتی خودتون مایل نیستید سریع اوکی بشه.از بنده که بی خبرم از مشکل سرورتون توقعی نداشته باشید عزیز
    شما طرز صحبت و برخورد با مشتری بلد نیستید و فکر کردید هر چی بگید باید اوکی کنن
    توی یاهو میگید بعد درست شدن برید صحبتتون توی انجمن عوض کنید
    فکر کردید برای سرور کسی باج میده
    به هرحال طرز برخورد با مشتری شما 0%
    اپتایم سرور شما 50%
    کلا به همه پیشنهاد میدن از این شخص نگیرن
    موفق باشید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    103
    تشکر شده در
    76 پست

اوکی شما درست میفرمائید ما کیفیت نداریم و طرز برخوردمون درست نیست. دوستانی که از ما سرور دارن میدونن پشتیبانی و کار ما چطور میباشد.و همینطور طرز برخورد ما

خداروشکر حرفای زدید گفتنش اینجا جایز نیست.

موفق باشید
    ویرایش توسط roozbeh837 : December 25th, 2014 در ساعت 21:15

تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    35 پست

اوکی شما درست میفرمائید ما کیفیت نداریم و طرز برخوردمون درست نیست. دوستانی که از ما سرور دارن میدونن پشتیبانی و کار ما چطور میباشد.و همینطور طرز برخورد ما

خداروشکر حرفای زدید گفتنش اینجا جایز نیست.

موفق باشید
    انشالله شما هم دراینده یک سرور میخرید به جای فروش به 100 نفر به تعداد محدود و اورسل به تعداد کمتر بفروشید
    موفق باشید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    103
    تشکر شده در
    76 پست

دوست عزیز شما احترام و ادب خودتون رو نگه دارید. چنین حرفی خیلی سنگین بود.وبدونید دارید چی میگید.در یاهو هم گفتم ادب و احترام خودتون رو نگه دارید.

دوست ندارم مسئله بیشتر از این کش داده بشه و واسه شما بابت این حرفتون دردسر بشه.در یاهو ادب رو رعایت نکردید اینجا هم همینطور.

داخل یاهو تهدید میکنید که اگر عذر خواهی نکنم داخل اون تاپیک بدتر میکنید مسئله رو.بنده خیلی خوشحال میشم بدتر کنید.چون در این وسط تنها کاری که بنده میکنم مشخصات شما رو به مراجعه قانونی اوکی میکنم و ببینم شما میتونید اثبات کنید که بنده چنین مواردی رو انجام دادم و به 100 نفر سرور اور دادم.دوستان هم تاپیک رو دارن میبینن
    ویرایش توسط roozbeh837 : December 25th, 2014 در ساعت 21:45

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)