سلام

فكر كنم چند موضوع را روشن كنم بد نباشه

1- نمايندگاني كه از فروش بالاي برخوردار باشند ديگه وديعه نميدهند و براي هر سفارش در هر زمان بصورت انلاين يونيت خود را تهيه ميكنند . در نتيجه نماينده پول خودش را نميخوابونه البته اين موضوع تا حالا شامل 5 شركت و ... شده است

2- نماينده اي كه يونيت خود را 1800 ميده حتما دليلي داره . البته باز اين شامل چند مورد هست .
+يا اينكه تازه كاره و ميخواد پولي را كه به نيك داده بازگردونه با فروش يونيت چون اگر اين كار را نكنه قيمت يونيت بر اساس مقدار فروش ان محاسبه ميشود مثلا يونيت داده 2500 تومان ولي نتوانسته به حد تعريف شده نيك بررسه و يونيت براي خودش 4000 تومان محاسبه ميشود كه در كل ضرر هست .
+ يا اينكه نماينده مصرف خودش به حدي هست كه از جدول تخفيف 75 درصدي هم رد ميكنه و مابقي را براي تبليغات يا رضايت دوستان و .... ارائه ميدهد و اصلا براش مهم نيست كه سودي كنه يا خير
+ يا نماينده يك سياست كاري خاصي داره كه هم شامل دو مورد بالا ميشه و هم با اين كار امتياز خاصي را ميتونه تهيه كنه كه در حال حاظر نميشه گفت

من يك سئوال دارم . جناب اميري چرا كاربران بايد براي استفاده از سامانه زرين پال بشما درصد بدهند در صورتي كه بانك ملت بدون كارمزد اين سرويس را به انها ارائه ميدهد
پاسخ را خودم ميدهم . چون يا امكان بستن قرار داد و شرايط ان را ندارند يا اينكه توانايي ايجاد و كد نويسي ان مراحل را ندارند در نتيجه به شما مراجعه ميكنند اگر غير از اين هست خوشحال ميشوم بدانم .

يا جناب مدير چرا كاريران در انجمن ها عضو ميشوند . ايا نميتوانند خودشان انجمن راه اندازي كنند و انجا را مديريت و روز كنند ؟

در كل سياست كاري ميتواند يك پروژه را تعريف و براي هر بخش ان هدفي ايجاد كند كه فقط مديران ان كاملا از ان اطلاع دارند