نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: سرور مجازی ایران [روند تازه]

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی ایران [روند تازه]

نقل قول نوشته اصلی توسط j4b3r نمایش پست ها
    سلام
    یه عکس از mtr هم بزارید لطفا
    پینگ بدون mtr ارزش نداره
    asn رو هم ذکر کنید.
    asn از آیپی مشخص هست .

شما یعنی میفرمائید تمام کاربرانی که vp - n میفروشند میان تریس و asn و ... را در میارن ؟

کاربر به زور میفهمه پینگ چیه ما نباید بگذاریم سر کاربر کلاه بره و پینگ از دو آیپی ثابت 8.8.8.8 و 4.2.2.4 و ملاک قرار دادن این ها برای خرید کار اشتباهی هست.

مهندس بنده نگفتم سرورهای ما پینگ 1 ms دارند که مخواهید ریز کار ما را در بیارید ،گفتم میشه ارائه کرد و خودم ذکر کردم که کلک هست.

راه برای منحرف کردن کاربر زیاد هست

سلام
    عزیز دل شما میگید من پینگ میدم از ایران زیر 5 میل ثانیه که این دروغ هست
    بعد فکر نیمکنید یکی اینجا باشه که بفهمه شما دارید حرف نادرست میزنید؟
    منظور از پینگ یه چیز مشخص هست
    میگید پینگ 5 میلی ثانیه دارید لطفا mtr هم بدید. و از بحث طفره ندارید وگرنه کدوم انسان عاقلی قبول نمیکنه وقتی برای پینگ 8.8.8.8 حداقل 10 تا Hope باید رد کرد پینگ بشه 1 میلی ثانیه
    من بلدم ای پی 8.8.8.8 رو روی شبکه ست کنم و پینگ بیگرم:
    http://www.axgig.com/images/10243339743464226914.png
    دیدید؟
    من میتونم پینگ 8.8.8.8 تقلبی بدم خورد مردم.
    من توی NOc یه ISDP نشستم کارم این هست.

- - - Updated - - -

در ضمن شما جایی نگفتید کلک هستی وقتی پست اول رو زدید
    اگر کارتون این هست باید از اول منظور ما را متوجه میشدید.

اصلاح میکنم : (دیکته ای میگم) :

ذکر شد که راه برای منحرف کردن زیاد هست و خیلی راحت میشه چنین پینگی داد، که دادم خدمتتون.

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    متاسفانه هنوز این مورد جا نیفتاده که پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 اشتباه هست.

یک مورد اشتباه سریع جا میفته اما مورد صحیح جا نمیفته و قبول هم نمیکنند.

استارتر گرامی شما دارید پینگ به 8.8.8.8 میگیرید و این یعنی با این سرور کار دارید در صورتی که مصرف شما با سرورهای دیگری هست باید به آنها پینگ بگیرید. 8.8.8.8 ملاک صحیحی نیست.

بنده به شما میتوانم سروری ارائه کنم که پینگ به 4.2.2.4 و 8.8.8.8 نهایت 5 میلی ثانیه بدهد و از ایران هم باشد.

راه برای منحرف کردن کاربر زیاد هست پس سعی کنید منحرف نشید و سرورهای مورد اتصالی خود را پینگ بگیرید.

باتشکر

اصل مطلب این هست که کاربر میفرماید پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 میخواد و میتوان پینگ را روی 20 می لی ثانیه هم برد که شکی نباشد.

ما به کاربر خود همیشه ذکر میکنیم که این مورد اشتباه هست و نباید پینگ از این موارد گرفته شود چون خیلی ها هستند دارن همین حرفی که زدید را انجام میدهند یعنی :

من میتونم پینگ 8.8.8.8 تقلبی بدم خورد مردم.
    همین که میفرمائید میشه چنین کاری کرد پس این روش پینگ گرفتن برای کاربران عادی باطل و اشتباه هست وگرنه بنده هم میتوانم از تریس و ... مسیر را ردیابی کنم (هرچند تریس ساختگی هم امکان ساخت آن هست).

موفق باشید.

سلام
    شما که میگید مردم رو منحرف نکنیم و حرف شما اینه میتونید سرویسی ارائه بدید که پینگش زیر 5 میلی باشه (که بدون تقلب قطعا نمیتونید همچین سزویسی ارائه بدید)
    یعنی اینکه دارید مردم رو منحرف میکنید.
    شما خودتون عامل انحراف هستید.
    توضیحات کامل هست :

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    متاسفانه هنوز این مورد جا نیفتاده که پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 اشتباه هست.

یک مورد اشتباه سریع جا میفته اما مورد صحیح جا نمیفته و قبول هم نمیکنند.

استارتر گرامی شما دارید پینگ به 8.8.8.8 میگیرید و این یعنی با این سرور کار دارید در صورتی که مصرف شما با سرورهای دیگری هست باید به آنها پینگ بگیرید. 8.8.8.8 ملاک صحیحی نیست.

بنده به شما میتوانم سروری ارائه کنم که پینگ به 4.2.2.4 و 8.8.8.8 نهایت 5 میلی ثانیه بدهد و از ایران هم باشد.

راه برای منحرف کردن کاربر زیاد هست پس سعی کنید منحرف نشید و سرورهای مورد اتصالی خود را پینگ بگیرید.

باتشکر
    وقتی ذکر میشود از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 پینگ نگیرید و ملاک صحیحی نیست بلکه از سرورهای مورد اتصالی خود پینگ بگیرید و خودمان پینگ این موارد را زیر سوال میبریم ،چنین حرفی که زدیم (پینگ زیر 5ms) را نمیتوان برای تمام آیپی ها انجام داد.بعد به کاربر با همین پینگ آیپی ها سرویس ارائه کنیم ؟

کاربر نمیگه اون جا این که گفتید پس چیه خودتون که دارید همین پینگ رو میدید !!!!

مفهوم جملات مشخص هست و همینطور هم هدف شما.

مشکلی بود پست را به مدیر انجمن به دلیل انحراف کاربران گزارش نمائید .

موفق باشید.

سلام
    نمیدونم منظور از هدف شما مشخص هست چی هست؟
    شما که اینو میگید:

شما به طور واضح گفتید که این ئینگ رو ارائه میدید.
    که تنها روش ارئه هم با تقلب هست پس در بحث شبکه که اضولا یا حقیقت هست یا کلک.
    حرف که از روی کاری که با کلک انجام میشه نزنید ...
    بله به ضورت کاملا علنی ذکر کردیم که اگر کاربر باور ندارد که پینگ 8.8.8.8 ملاک صحیحی نیست ما با زیر 5 ms ارائه میکنیم و میتوانیم.

آیا این جمله به این معنی هست که ما پینگ صحیح و درست در اختیار قرار میدهیم ؟ وقتی میگیم ملاک صحیح نیست آیا این به این معنی نیست که یه جای کار مشکل دارد ؟ بنده خودم قبلش این پینگ را زیر سوال بردم بعد چه طور مفهوم حرف ما این هست که سرویس کاملا صحیح و بدون کلک میتوانیم ارائه کنیم ؟

باید کلک ها در عمومی ذکر شود تا کاربر به بی راهه نرود.

تاپیک کلا به سمت درستی نمیره الان بهتر هست اگر مشکلی هست گزارش کنید. پست های بنده به زودی پاک میشوند و در یک پست خلاصه میشود که تاپیک بیشتر خراب نشود.

موفق باشید
    ویرایش توسط RoobinaServer : December 20th, 2014 در ساعت 16:45
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)