-
November 24th, 2014, 09:54
عضو انجمن
فروش ویژه سرور های مجازی آمریکا | رم 1 گیگ فقط 13 هزار تومان | رم 2 گیگ فقط 18 هزار تومان| آپ تایم تضمینی | قیمت دائم | پورت 1 گیگابیت پریمیوم | پش
بسمه الله الرحمن الرحیم
ختم تاپیک
ویرایش توسط hostfire : December 16th, 2014 در ساعت 02:20
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها ازhostfire به دلیل پست مفید
-HTML-, 3d-max, 5678, borzeh, coolboyman, Dictator_, downloaddl, j4b3r, nasimd, w.h.t, Yas-Host, سرزمین
-
November 24th, 2014 09:54
# ADS
-
December 7th, 2014, 15:48
عضو انجمن
پاسخ : ÙØ±ÙØ´ ÙÛÚÙ Ø³Ø±ÙØ± ÙØ§Û Ù
Ø¬Ø§Ø²Û Ø¢Ù
رÛکا | رÙ
1 Ú¯ÛÚ¯ ÙÙ...

نوشته اصلی توسط
Ahmad110
هر جايي كه تخلف باشه ، برخورد ميشه .
بنده كه خدا رو شكر هيچ مشكلي با ديتاسنترهاي امريكايي نداشتم و باكيفيت ترين سرويسها رو از همينا تجربه كردم .
اگه مديريت درست باشه ، بي شك لذتبخش ترين سرويسها رو همين ديتاسنترهاي امريكايي ميدن .
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز شاید آقای گنجه دوست نداشته باشه من این صحبت رو بکنم اما اگر 100 تا مشتری حاضر و آماده داشته باشم بازم سراغ دیتاسنترهای آمریکایی نمیرم
حتی اگر خود گوگل توی آمریکا دیتاسنتر بزنه بازم نمیرم . بدترین نوع سرویس دهی و بدترین شکل کاری رو در دیتاسنترهای مزخرف آمریکا دیدم همیشه
جناب گنجه اگر کمکی بر میاد در خدمتم و شدیدا متاسفم بابت بد شانسی
-
تعداد تشکر ها از 98M!zban به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2014, 17:39
پاسخ : ÙØ±ÙØ´ ÙÛÚÙ Ø³Ø±ÙØ± ÙØ§Û Ù
Ø¬Ø§Ø²Û Ø¢Ù
رÛکا | رÙ
1 Ú¯ÛÚ¯ ÙÙ...

نوشته اصلی توسط
Ahmad110
هر جايي كه تخلف باشه ، برخورد ميشه .
بنده كه خدا رو شكر هيچ مشكلي با ديتاسنترهاي امريكايي نداشتم و باكيفيت ترين سرويسها رو از همينا تجربه كردم .
اگه مديريت درست باشه ، بي شك لذتبخش ترين سرويسها رو همين ديتاسنترهاي امريكايي ميدن .
Sent from my iPhone using Tapatalk
بنده قصد دخالت و تخریب تاپیک را ندارم اما تمام موارد زیر با کسب تجربه بوده :
1- ارسال اسپم, اتک یا . . . : حذف سریع سرور از روی کره زمین : شما نمی توانید تمام سرور هارو همیشه کنترل کنید ! حتی بهترین کانفیگر باشید ! حتی بهترین مانیتورینگ و تیم باشید 
2- تحریم بودن ایرانی ها و توهین به کاربران ایرانی به جز دیتاسنتر Xlhost : هر روز قوانین جدیدی در USA به تصویب میرسه و هر روز تحریم های جدیدی گذاشته میشه .
3- پورت بسیار ضعیف و ping بسیار پایین نسبت به باقی دیتاسنتر ها : در دیتاسنتر های آمریکایی شما اگر بخواین از اروپا یا ایران چیزی دانلود کنید یا بالعکس صدرصد خونتون به جوش خواهد آمد .
4- عدم ساپورت خوب در مواقع مورد نیاز به جز دیتاسنتر Xlhost : عدم ساپورت خوب در مواقع ضروری مانند همین تاپیک یا تاپیک های اخیر.
5- . . .
در هر صورت ممکن است کسانی یا افرادی مخالف حرف های بنده باشند اما مطمئن باشید بزودی هم افرادی که می گویند دیتاسنتر آمریکا پشیمان خواهند شد .
شما را به دیدن تاپیک های زیر دعوت میکنم :
Datashack.net Ruining My Business - Dedicated Server - Web Hosting Talk
Im a vps provider at my local country (Indonesia), and it has been 10 hours since my dedi server suspended...
نکته جالب :
their abuse departement didnt work 24 hours
و پست های بعدی آن
همچنین قطعی برقی که فکر میکنم فقط در آسیا تک رایج هست :
Did Wholesaleinternet just go offline? - Providers and Network Outages and Updates - Web Hosting Talk
تاپیک ایجاد شده در این فروم :
http://www.webhostingtalk.ir/f211/109643/
نظرات دوستان هم قابل دیدن هست .
XLhost Support - Dedicated Server - Web Hosting Talk
و ...
فکر میکنم با کمی جستجو نتایج بهتری پیدا خواهید کرد.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2014, 18:28
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه سرور های مجازی آمریکا | رم 1 گیگ فقط 13 هزار تومان | رم 2 گیگ فقط 18 هزار تومان| آپ تایم تضمینی | قیمت دائم | پورت 1 گیگابیت پریمی
سلام آقا لینک سفارش چرا فعال نیست ؟
-
-
December 7th, 2014, 18:30
پاسخ : فروش ویژه سرور های مجازی آمریکا | رم 1 گیگ فقط 13 هزار تومان | رم 2 گیگ فقط 18 هزار تومان| آپ تایم تضمینی | قیمت دائم | پورت 1 گیگابیت پریمی

نوشته اصلی توسط
In-God-We-Trust
سلام آقا لینک سفارش چرا فعال نیست ؟
دوست عزیز سرور ایشون هک شده و به فنا رفته شما میخوای سفارش بدی؟
لطفاً تاپیک رو مطالعه کنید.
ویرایش توسط سرزمین : December 7th, 2014 در ساعت 18:36
-
تعداد تشکر ها ازسرزمین به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2014, 18:34
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازourweb به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2014, 20:36
عضو انجمن
امیدوارم هرچه زودتر مشکلاتتون برطرف بشه و موفقیت شمارو بین همکاران عزیزمان ببینیم .
-
-
December 16th, 2014, 01:03

نوشته اصلی توسط
hostfire
سلام.تشکر میکنم از شما جهت این صحبت
مورد یک :
شما چند مورد میخواستید که ما به رایگان از پایه و اساس برای شما کانفیگ کردیم
شما خودتون رو نابلد میخونید درحالی که الان بنده به شخصی سرویس دادم که برای ریموت زدن بهش آموزش تصویری دادم
مورد دو :
ما دو اطلاعیه ارسال کردیم جهت تغییر پسورد !! تعدادی از سرور های ما کـــرک شده بود ما اطلاعیه دادیم که آقایون لطفا پسورد ویندوزتون رو عوض کنید ، همچنین چک کنید ببینید یوزر جدید ساخته شده یا نه
مورد سوم :
ما تمامی سرور هارو ویندوز کرک شده تحویل میدیم ، فقط یک مورد رو کرک نمیکنیم اونم r2 2012 ، ما داخل سرور کسی فضولی نمیکنیم ، نمیدونم شما به چه صورت رفتار کردید که سرور از حالت جنیوس در آمده است
مورد چهارم :
از تمامی دوستانی که از من سرویس دارند چه هاست و چه سرور عاجزانه تقاضا دارم اگر کوچک ترین مشکلی به وجود آمده رفع شده و یا رفع نشده یا اصلا از طرز صحبت کردن بنده داخل تیکت ناراحتن داخل همین تاپیک اعلام کنند ، به قدری به این سرویسی که میدم ایمان دارم که اینگونه اعلام میکنم
- - - Updated - - -
اعلام ورشکستگی.....
سلام
طی این ایمیل اعلام ورشکستگی دد98 رو اعلام میکنم
امروز عصر در ساعت 14 سرور ما اختصاصی ما هک شد
ما دسترسی رو در ساعت 16 گرفتیم ، متاسفانه سرور مجدد خاموش شد ، طی تیکتی که دادیم تعدادی از کاربران با ارسال اتک و پورت اسکن باعث شدند ابیوزی دریافت کنیم
ابیوز را جواب دادیم سپس دیدیم یکی از هارد ها فرمت و دیگری آنپلاگ شده است
تیکت زدیم جواب زیر رو گرفتیم :
HelloYour Datastor 1 has been terminated becuase you have data Contrary with USA Rules . You have doing attaks with IPs : 23.92.208.157 , 23.92.208.136 , 23.92.208.140 , 23.92.208.133 , 23.92.208.148
And Your Datastor 2 has been unplaged And Moved to Federal Police Office to Readout ِData Becuase you have Dangerous data for the White House and the Union of Europe on IPs : 23.92.208.134 , 23.92.208.139 , 23.92.208.146 and many other IPsBest Regards
Chris v
تمامی عزیزانی که طلب کارند لطفا شماره کارت ، شماره تماس ، نام و نام خانوادگی ، ای پی سرور ، ایمیل ثبت نامی در سایت ، شماره ملی خود را به ایمیل زیر ارسال کنند پس از بررسی ما بقی وجه براشون ریخته میشود
Info@ded98.com
بازگشت وجه طی 1 الی 14 روز کاری انجام مشود.
لطفا از ارسال تیکت در این باره جدی خود داری نمائید.
با تشکر
مهدی گنجه
با سلام به ادمین محترم.
من از این آقای گنجه در روز 3 دسامبر یک سرور مجازی به ارزش 15 هزارتومان دریافت کردم. و پس از 3-2 روز به من اعلام ورشکستگی کرد که وجه پس از 14 روز کاری بازگشت داده میشه!!!!! من با احتساب شرایط ایشون 2-3 روز منتظر ماندم بدون اینکه درخواست وجه کنم تا شاید ایشون مجدد سرور اختصصاصی تهیه کند و مجدد بتونیم سرویس بگیریم. ( کاری که معمولا حرفه ای ها انجام میدن ). در 7 دسامبر ایشون گفتش کسایی که پولشونو نیاز ندارند 2 روزه دیگه سرور خریداری میشه و بهشون تحویل میدیم. الان 8 روز میگذره که نه سروی تحویل گرفتیم و نه حتی ایمیلی مبنی بر اینکه ایشون چه قصدی دارد. طی آخرین ایمیلی که در تاریح 10 دسامبر جهت دریافت vps جدید به این آقا ایمیل دادم باز هم هیچ جوابی نگرفتم. بعد داخل یاهو پی ام دادم که گفتش درخواست وجه کن .آیا ما مسخره هستیم که این همه باید بی مسئولیتی ایشون رو تحمل کنیم؟ حالا هم 2روز پیش یک فاکتور از منبع دیگر، صادر کردم که ایشون بدون بهانه برای من پرداخت کنه. اما باز هم هیچ پاسخی نبود.(نه ایمیل جواب میده نه یاهو) از ادمین محترم این سایت تقاضا دارم که اگر آدرسی از ایشون داره به من بده که من بتونم به پلیس فتا گزارش بدم. (تمامی مدارک مستند اعم از ایمیل ها و پرداخت انجام شده برای پی گیری موجود می باشد.) درسته که وجه مورد نظر زیاد ارزشی نداره اما ممکنه خیلی از دوستان مثل من به حساب ایشون مسخره شده باشن.
با سپاس فراوان
-
تعداد تشکر ها از coolboyman به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2014, 01:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
coolboyman
با سلام به ادمین محترم.
من از این آقای گنجه در روز 3 دسامبر یک سرور مجازی به ارزش 15 هزارتومان دریافت کردم. و پس از 3-2 روز به من اعلام ورشکستگی کرد که وجه پس از 14 روز کاری بازگشت داده میشه!!!!! من با احتساب شرایط ایشون 2-3 روز منتظر ماندم بدون اینکه درخواست وجه کنم تا شاید ایشون مجدد سرور اختصصاصی تهیه کند و مجدد بتونیم سرویس بگیریم. ( کاری که معمولا حرفه ای ها انجام میدن ). در 7 دسامبر ایشون گفتش کسایی که پولشونو نیاز ندارند 2 روزه دیگه سرور خریداری میشه و بهشون تحویل میدیم. الان 8 روز میگذره که نه سروی تحویل گرفتیم و نه حتی ایمیلی مبنی بر اینکه ایشون چه قصدی دارد. طی آخرین ایمیلی که در تاریح 10 دسامبر جهت دریافت vps جدید به این آقا ایمیل دادم باز هم هیچ جوابی نگرفتم. بعد داخل یاهو پی ام دادم که گفتش درخواست وجه کن .آیا ما مسخره هستیم که این همه باید بی مسئولیتی ایشون رو تحمل کنیم؟ حالا هم 2روز پیش یک فاکتور از منبع دیگر، صادر کردم که ایشون بدون بهانه برای من پرداخت کنه. اما باز هم هیچ پاسخی نبود.(نه ایمیل جواب میده نه یاهو) از ادمین محترم این سایت تقاضا دارم که اگر آدرسی از ایشون داره به من بده که من بتونم به پلیس فتا گزارش بدم. (تمامی مدارک مستند اعم از ایمیل ها و پرداخت انجام شده برای پی گیری موجود می باشد.) درسته که وجه مورد نظر زیاد ارزشی نداره اما ممکنه خیلی از دوستان مثل من به حساب ایشون مسخره شده باشن.
با سپاس فراوان
شما هر جا دوست داری برو شکایت کن ، هرجا دوست داری برو دادرسی کن ،
ما قوانین و قانونی داریم ، 62 تا یوزر بود ، 37.38 تاش پرداخت شده هرچیزی به نوبته ، هرچیزی قانونی داره ، من حتی برای دوستی که درخواست لغو سرویسش رو قبل از مشکل ما داده بود بازگشت وجه زدم !!! شما که جای خود داری
یوزر سرزمین هم عین شما بهش قول داده بودم سرویس جدید خریداری شه بهشون تحویل بشه که نشد ! ولی خیلی متشخص منتظر نشستند تا پولشون بازگشت داده بشه !
14 روز به پایان رسیده؟ شما ایمیل زدی من بیام برات چیکار کنم؟ نمیتونم روزی 3 تا ایمیل میزنید همشو جواب بدم که !! خب منم درگیرم میاید یاهو تهدید میکنید فکر میکنید بچه میترسونید؟
من نه لج کردم با کسی نه مشکلی دارم روزانه دارم 5 نفر رو بازگشت میدم به ترتیب اولویت خرید سرویس ، خواستید pdf رسید هارو پیوست میکنم براتون خب این کارا چیه اخه؟
از شما که شمائی ... تنها ترس من از خداست همین و بس ..... صبر داشته باشید 14 روز شد برگشت نخورد من مقصرم نه الان که 7 روز گذشته !!!
همین الانش صادق کوچک زاده یه 160 تومن + یه 80 تومن از من طلب کاره پی ام میده داداش بیا مشکل مالیتو رفع میکنم من احمق باز روم نمیشه جوابشو بدم ... اون وقت شما میای اینجوری میگی؟
شماره کارتتو اینجا پ.خ کن برات بریزم همین امشب !!!
ویرایش توسط hostfire : December 16th, 2014 در ساعت 01:53
دلیل: ویرایش غلز املائی ، انقد حرص خوردم سر پست بالا همش غلط غلوط شد !!
-
-
December 16th, 2014, 02:06

نوشته اصلی توسط
hostfire
شما هر جا دوست داری برو شکایت کن ، هرجا دوست داری برو دادرسی کن ،
ما قوانین و قانونی داریم ، 62 تا یوزر بود ، 37.38 تاش پرداخت شده هرچیزی به نوبته ، هرچیزی قانونی داره ، من حتی برای دوستی که درخواست لغو سرویسش رو قبل از مشکل ما داده بود بازگشت وجه زدم !!! شما که جای خود داری
یوزر سرزمین هم عین شما بهش قول داده بودم سرویس جدید خریداری شه بهشون تحویل بشه که نشد ! ولی خیلی متشخص منتظر نشستند تا پولشون بازگشت داده بشه !
14 روز به پایان رسیده؟ شما ایمیل زدی من بیام برات چیکار کنم؟ نمیتونم روزی 3 تا ایمیل میزنید همشو جواب بدم که !! خب منم درگیرم میاید یاهو تهدید میکنید فکر میکنید بچه میترسونید؟
من نه لج کردم با کسی نه مشکلی دارم روزانه دارم 5 نفر رو بازگشت میدم به ترتیب اولویت خرید سرویس ، خواستید pdf رسید هارو پیوست میکنم براتون خب این کارا چیه اخه؟
از شما که شمائی ... تنها ترس من از خداست همین و بس ..... صبر داشته باشید 14 روز شد برگشت نخورد من مقصرم نه الان که 7 روز گذشته !!!
همین الانش صادق کوچک زاده یه 160 تومن + یه 80 تومن از من طلب کاره پی ام میده داداش بیا مشکل مالیتو رفع میکنم من احمق باز روم نمیشه جوابشو بدم ... اون وقت شما میای اینجوری میگی؟
شماره کارتتو اینجا پ.خ کن برات بریزم همین امشب !!!
شما بهتره به جای این ادبیات تند مثل همون روز اول صحبت کتی که میخواستی مشتری مداری کنی.
از طرفی مشکل من این بود که جنابعالی قول الکی دادی منو این همه منتظر گذاشتی. چرا وقتی نشد یه ایمیل ندادین که نشد؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر وقت نداری ایمیلاتو چک کنی حتما یه منشی استخدام کن.
شماره کارت پخ شد
ویرایش توسط coolboyman : December 16th, 2014 در ساعت 02:11
-
-
December 16th, 2014, 02:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
coolboyman
شما بهتره به جای این ادبیات تند مثل همون روز اول صحبت کتی که میخواستی مشتری مداری کنی.
از طرفی مشکل من این بود که جنابعالی قول الکی دادی منو این همه منتظر گذاشتی. چرا وقتی نشد یه ایمیل ندادین که نشد؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر وقت نداری ایمیلاتو چک کنی حتما یه منشی استخدام کن
شماره کارت ندادین پ.خ ..... عرض کردم فقط شماره کارت نه لینک پرداخت.. رسیدشم با بقیه رسیدا همینجا پیوست میکنم همین امشب....
بگذریم ....
-