-
December 14th, 2014, 20:34
عضو انجمن
پاسخ : چطوری باید از درگاه پرداخت بانک سامان شکایت کنم ؟

نوشته اصلی توسط
samansystems
به خاطر همين دلايل هست که ميگيم از درگاه های استفاده کنيد که بتونه تراکنش رو برای مشتری و فروشنده تضمين کنه و ريسک موارد اينچنينی رو کاهش بده.در عين حال هم کارمزدی نگيره و به فروشنده تسويه سريع بده

مهندس شما که دیگه به تبلیغ نیاز ندارید شما کارتون یکاستارتر عزیز اگر وجه برنگشته با واحد انفورماتیک دانشگاه تماس بگیرید راهنماییتان می کنند انشاالله که نه حتما درست میشه
-
تعداد تشکر ها ازyeganehha به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2014 20:34
# ADS
-
December 14th, 2014, 20:36
من بیشتر از پول ناراحت سبک برخوردشون هستم ! اینطور که پیداست چندین نفر دیگه هم به مشکل برخوردن ..
* تو هر سیستمی مشکل پیش میاد اما کسی که میاد مسولیت درگاه پرداخت یه دانشگاه رو می پذیره نباید سیستمش اینقدر کشکی باشه که یکی بگه اره واریز شده ، یکی بگه کارت به کارت بوده ، یکی بگه مشکی نیست ، یه اپراتور دیگه بگه نمی دونم ...(هر اپراتور یه چیزی گفت !)
* بعدش ها اونا باس به افرادی که مشکل پیش امده خودشون زنگ بزنن ، اگر ادامه می دادم معادل شهریه باس هزینه تلفن هم می دادم ..
و ..
-
-
December 14th, 2014, 20:37
عضو انجمن
نگران نباشید بارها پیش آمده برای ما
بعد از 72 ساعت تعهد دارند که به حساب برگشت بزنند
البته معمولا تا دقایقی بعد به حساب برگشت میخورد !!
-
تعداد تشکر ها از SainaServer به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2014, 20:37
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
samansystems
اين ديد ميتونه در مشتريان هم ايجاد بشه که تنها از درگاه هایی پرداخت خودشون رو انجام بدن که بعد از خريد اگر مشکلی خورد بتونن پيگيری کنن

شاید صحبت شما درست باشد اما پست شما بی ارتباط به موضوع تاپیک بود ( اسپم ) و نیز عکس العمل استارتر خود گویا این موضوع است :

نوشته اصلی توسط
mrasol
سلام،دقیقا متوجه نشدم!
1 - چه ارتباطی با درگاهی که شهریه پرداخت شده باهاش داره؟!مگه دانشگاه ها از واسطه استفاده میکنن؟!
2- به فرض استفاده شما اگر مشکل اینچنینی پیش بیاد و اگر فرض!بانک قبول نکنه از جیب میزارید؟
استارتر محترم همانطور که دوستان اشاره داشتند . 48 ساعت صبر داشته باشید اگر وجه به حساب شما برگشت داده نشد و تماس با پشتیبانی نیز گره گشای کار شما نبود با بازرسی بانک تماس حاصل فرمائید
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2014, 20:38
اگر برنگشت یک مغایرت بگیرید ببرید نماینده اش در شهرتون بیشتر شهرها دارند برگشت می خورد تا 72ساعت
-
تعداد تشکر ها از ali269 به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2014, 20:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr_mehran
من بیشتر از پول ناراحت سبک برخوردشون هستم ! اینطور که پیداست چندین نفر دیگه هم به مشکل برخوردن ..
* تو هر سیستمی مشکل پیش میاد اما کسی که میاد مسولیت درگاه پرداخت یه دانشگاه رو می پذیره نباید سیستمش اینقدر کشکی باشه که یکی بگه اره واریز شده ، یکی بگه کارت به کارت بوده ، یکی بگه مشکی نیست ، یه اپراتور دیگه بگه نمی دونم ...(هر اپراتور یه چیزی گفت !)
* بعدش ها اونا باس به افرادی که مشکل پیش امده خودشون زنگ بزنن ، اگر ادامه می دادم معادل شهریه باس هزینه تلفن هم می دادم ..
و ..
متاسفانه دوست عزیز 90% افراد تو ایران کار می کنند صرفا جهت شاغل بودن و کسب درامد . این چیزا طبیعی ای هست متاسفانه ...
-
تعداد تشکر ها از yeganehha به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2014, 20:39

نوشته اصلی توسط
Raminn
شاید صحبت شما درست باشد اما پست شما بی ارتباط به موضوع تاپیک بود ( اسپم ) و نیز عکس العمل استارتر خود گویا این موضوع است :
استارتر محترم همانطور که دوستان اشاره داشتند . 48 ساعت صبر داشته باشید اگر وجه به حساب شما برگشت داده نشد و تماس با پشتیبانی نیز گره گشای کار شما نبود با بازرسی بانک تماس حاصل فرمائید
رامین عزیز استارتر ایشون هستند : Mr_mehran
ارائه سرورهای اختصاصی از هلند و کانادا با پنل کامل و مستقیم
-
تعداد تشکر ها از mrasol به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2014, 20:45

نوشته اصلی توسط
mrasol
2- به فرض استفاده شما اگر مشکل اینچنینی پیش بیاد و اگر فرض!بانک قبول نکنه از جیب میزارید؟
پول که غيب نميشه.
از يکجا به جای ديگه منتقل ميشه.
نياز به پيگيری داره و مجموعه ای که اين تضمين رو انجام ميده اين پيگيری رو انجام ميده. دانشگاه يا بايد خودش مسئوليت اين پيگيری رو قبول کنه يا بايد کار رو به مجموعه ای برون سپاری کنه.
-
-
December 14th, 2014, 20:49

نوشته اصلی توسط
samansystems
پول که غيب نميشه.
از يکجا به جای ديگه منتقل ميشه.
نياز به پيگيری داره و مجموعه ای که اين تضمين رو انجام ميده اين پيگيری رو انجام ميده. دانشگاه يا بايد خودش مسئوليت اين پيگيری رو قبول کنه يا بايد کار رو به مجموعه ای برون سپاری کنه.
مطمئنا مشکل ایشون به زودی حل خواهد شد! و اینکه دانشگاه ها فکر نمیکنم به درگاه های واسط اعتماد کنند
با تشکر
ارائه سرورهای اختصاصی از هلند و کانادا با پنل کامل و مستقیم
-
تعداد تشکر ها از mrasol به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2014, 20:58
عضو دائم
استارتر محترم صبور باشید معمولا حداکثر تا 72 ساعت پیگیری تکمیل می شود.
و این موارد نیز معمولا در همه درگاه ها رخ میدهد که همگی نیز پیگیری و رفع می شوند. یعنی روزانه چند صد مورد مثل این مشکل پیش می آید ولی ظاهرا شما تجربه نکرده بودید 
اگر پرداخت موفق باشد که دیگر به حساب شما برگردانده نمیشود و اگر موفق باشد به حساب دانشگاه واریز و تایید می شود. در آخر کار در صورت نیاز یک شماره پیگیری می توانید از بانک سامان دریافت کنید.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید