نوشته اصلی توسط secureconfig سلام. داخل پست فقط کلمه ی up رو نوشتید ! - اگر مشکلی در وب سرور پیش امده متن خطا و توضیحات را ارسال کنید. باتشکر. با سلام ببخشید یه مشکلی بود که رفع کردم با تشکر از شما - - - Updated - - - متاسفانه مجدد مشکل پا برجا شد الان هر سایتی رو که میزنم ارور زیر را میدهد Apache is functioning normally این رو میشه راهنمایی کنید؟
نوشته اصلی توسط parsntc1 با سلام ببخشید یه مشکلی بود که رفع کردم با تشکر از شما - - - Updated - - - متاسفانه مجدد مشکل پا برجا شد الان هر سایتی رو که میزنم ارور زیر را میدهد Apache is functioning normally این رو میشه راهنمایی کنید؟ دسترسی روت + ادمین + چند وب سایت پ.خ کنید رفع میکنم.
secureconfig
نوشته اصلی توسط Yas-Host دسترسی روت + ادمین + چند وب سایت پ.خ کنید رفع میکنم. باتشکر از جناب سنجری عزیز ، اما بهتر نیست اموزش رفع مشکل را قرار دهید ؟ زیرا این مشکل برای کاربران زیادی اتفاق می افتند و انها میتوانند از اموزش شما استفاده کنند. با سپاس از شما.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد xpayment.ir - اسکریپت درگاه پرداخت واسطه xPay اسکریپت تبلیغات کلیکی xAds
نوشته اصلی توسط Yas-Host دسترسی روت + ادمین + چند وب سایت پ.خ کنید رفع میکنم. پ . خ کردم این دوسمون راسیت میگه بهتر هست که امنوزش را بزارید تا الان نمیدونیم که مشکل کجا بوده بتونیم دفعه بد رفع کنیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن