-
August 17th, 2014, 10:00
عضو انجمن
فروش فوق العاده سرور مجازی وب پویان رم 512 فقط 9000 تومان!!! (دارای نماد اعتماد)
با سلام
مشخصات سرور اصلی فرانسه (هارد این سرور از نوع ssd است و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هست) : :
CPU : Intel (R) Xeon (R) CPU E5-1620v2 @ 3.70 GHz
RAM : 64 GIG
DC : OVH
مشخصات سرور اصلی انگلستان (هارد این سرور از نوع sshd است و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هست) :
CPU : 2xIntel (R) Xeon (R) CPU X5650 @ 2.67 GHz
RAM : 96 GIG
DC : RedStation
مشخصات سرور اصلی امریکا:
CPU : 2xIntel (R) Xeon (R) CPU E5620 @ 2.40 GHz
RAM : 48 GIG
DC : Dacentec
امکانات قابل ارائه :
مجازی ساز KVM
منابع 100% اختصاصی
تحویل به صورت کاملا خودکار
امکان ریست و ریبوت از طریق پنل کاربری
امکان مانیتور کردن پهنای باند مصرفی از طریق پنل کاربری
امکان ریلود و نصب مجدد سیستم عامل از طریق پنل کاربری
امکان مشاهده مقدار رم و سی پی یو اختصاص داده شده از طریق پنل کاربری
امکان ریموت به سرور مجازی از طریق VNC
امکان تغییر پسورد سرور از طریق پنل کاربری
امکان ارائه انواع کانفیگ ها به صورت رایگان
پشتیبانی :
پشتیبانی از طریق تیکت (پاسخگویی از 5 دقیقه تا 2 ساعت)
پشتیبانی آنلاین سایت (آنلاین از ساعت 9:00 تا 24:00)
پشتیبانی تلفتی (تماس از ساعت 9:00 تا 24:00)
هشدار :
نکته : همه ی پرت های لازم روی فایروال سیستم عامل ها اضافه شده است. در صورتی که کاربری سیستم های امنیتی سرور را غیر فعال کند یا تغییری ایجاد کند سرور ایشان مسدود خواهد شد
- مسئولیت اطلاعات داخل سرور به عهده ی خود کاربر هست و از سرور ها هیچ بکاپی تهیه نمی شود
- مسئولیت حفظ امنیت سرور به عهده ی خود کاربر است
- سرور ها 3 روز بعد از مهلت تمدید حذف شده و به هیچ وجه سرور حذف شده قابل بازیابی نخواهد بود
تخفیفات بیشتر
در صورت خرید سه ماهه 5 درصد تخفیف اضافه داده می شود
در صورت خرید شش ماهه 10 درصد تخفیف اضافه داده می شود
در صورت خرید یک ساله 20 درصد تخفیف اضافه داده می شود
پلن ها :
پلن یک
حافظه رم : 512 مگابایت
هارد : 7 گیگ SSD از فرانسه - 15 گیگ SSHD از انگلستان - 15 گیگ SATA از امریکا
پهنای باند : نامحدود
پرت ارتباطی : 1000 MB/S
سی پی یو : 700 مگا هرتز
تعداد هسته : 1
سفارش دهید : سفارش پلن یک
قیمت : 13000 تومان
پلن دو
حافظه رم : 1024 مگابایت
هارد : 15 گیگ SSD از فرانسه - 30 گیگ SSHD از انگلستان - 30 گیگ SATA از امریکا
سی پی یو : 1000 مگا هرتز
سفارش دهید : سفارش پلن دو
قیمت : 17000 تومان
پلن سه
حافظه رم : 2048 مگابایت
هارد : 30 گیگ SSD از فرانسه - 50 گیگ SSHD از انگلستان - 50 گیگ SATA از امریکا
سی پی یو : 1500 مگا هرتز
سفارش دهید : سفارش پلن سه
قیمت : 27000 تومان
پلن چهار
حافظه رم : 4096 مگابایت
هارد : 50 گیگ SSD از فرانسه - 100 گیگ SSHD از انگلستان - 100 گیگ SATA از امریکا
سی پی یو : 2000 مگا هرتز
تعداد هسته : 2
سفارش دهید : سفارش پلن چهار
قیمت : 50000 تومان
ویرایش توسط reeza : July 19th, 2015 در ساعت 20:12
-
تعداد تشکر ها ازreeza به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2014 10:00
# ADS
-
December 2nd, 2014, 23:49
پاسخ : فروش فوق العاده سرور مجازی وب پویان رم 1 گیگ فقط 12000 تومان!!! (دارای نماد اعتماد)

نوشته اصلی توسط
alipoor90
دوست عزیز اولا این جور در تیکیت مشخصه ایشون نگفتن به ازای هر روز 2500 کم میشه ، گفتن کلا 2500 تومان کم میشه
در مورد هارد درست میگن ، شما میتونید با نرم افزار های پارتیشنینگ فایل سیستم رو به اندازه فضای پارتیشنتون افزایش بدید (هر چند که وقتی دارن 5000 تومان بابت ریستور تمپلیت میگیرن این کار رو هم باید خودشون انجام بدن)
در هر صورت شما نباید توهین میکردید ، الان اگر ایشون شکایت بکنه از شما ، 80 ضربه شلاق یا جزای نقدی بدل از شلاق خواهید داشت (که خیلی از مبلغ سرویستون بیشتر هست )
مجازات خوردن مال مردم و د ز د ی چن ضربه شلاقه؟ دیگه شلاق نمیاردش تو همچین مواقعی دس قط می کنن، گفتین در هر صورت ؟ ملت بیان حقتو بخورن و ساکت باشی ، این تنها کاری بود که میتونستم انجام بدم ،چیزی که باعث میشه من مشتری ثابت یه ارائه دهنده خدمت از هر نوعش بشم پشتیبانیه ،پشتیانی در هر شرایطی ، حتا زمانی که حق با تو نیست و مجبوری جواب مشتری رو بدی؟ که این آقا با بی اعتنایی از تیکتای من گذشتن و فک کردن ک من کوتا میام ک یکی بیاد حقمو بخوره و ساکت بمونم
-
-
December 2nd, 2014, 23:57
پاسخ : فروش فوق العاده سرور مجازی وب پویان رم 1 گیگ فقط 12000 تومان!!! (دارای نماد اعتماد)
دوست عزیز توهین کردن کم چیزی نیست ایشون حداقل حقی که داره اینه که سرویس شما رو مسدود کنه شما با آرامش مسئله رو پیگیری میکردی خیلی بهتر بود به نظر من شما نمیتونی چیزی بگی.
-
-
December 3rd, 2014, 00:03

نوشته اصلی توسط
sirooos_mp
مجازات خوردن مال مردم و د ز د ی چن ضربه شلاقه؟ دیگه شلاق نمیاردش تو همچین مواقعی دس قط می کنن،
عزیز من کاری که ایشون کردن فقط تاخیر در بازپرداخت مبلغ شما بود ، اون کاری که شما میفرمایید تعریفش چه در اسلام و چه در اسلام ایران چیز دیگریست
ضمن اینکه قطع ید با توهین کاملا متفاوت هست و شما نمیتونید به جای هم بکار ببریدشون. حتی قاتل هم حقوق خودش رو داره ...
این تنها کاری بود که میتونستم انجام بدم
اتفاقا این کاری بود که نباید انجام میدادید
ویرایش توسط alipoor90 : December 3rd, 2014 در ساعت 00:08
-
-
December 3rd, 2014, 00:29

نوشته اصلی توسط
سرزمین
دوست عزیز توهین کردن کم چیزی نیست ایشون حداقل حقی که داره اینه که سرویس شما رو مسدود کنه شما با آرامش مسئله رو پیگیری میکردی خیلی بهتر بود به نظر من شما نمیتونی چیزی بگی.
خوردن مال مردمم کم کاری نی که مجازاتشو قطع ید گذاشتن نمیدونم منظورتون از آرامش دقیقا چیه ولی اگه دقت کنید که میدونم نکردین من چن بار گفتم ک مشتی بیا و پول مارو پس بده که بی محلی کرد ،مسدود کردن سرویس ابدا به خاطر توهین یا همچین چیزی نبود از همون موقع که درخواست کنسلی دادمو و با حساب کتاب خودشون منو طلبکار که هیج ،بدهکار در نظر گرفتن سرویسو مسدود کردن ، ضمنا نظر شما اگه ناعادلانه باشه اصلا واسه من مهم نیست و لطفا اظهار نظر نکنید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
alipoor90
عزیز من کاری که ایشون کردن فقط تاخیر در بازپرداخت مبلغ شما بود ، اون کاری که شما میفرمایید تعریفش چه در اسلام و چه در اسلام ایران چیز دیگریست
ضمن اینکه قطع ید با توهین کاملا متفاوت هست و شما نمیتونید به جای هم بکار ببریدشون. حتی قاتل هم حقوق خودش رو داره ...
شما اینطور میگید ک تاخیر بوده ،پول نداشته ، یادش رفته یا هر چیز خنده دار از این قبیل،دلیلشم اینه که میخاین از این شخص دفاع کنین حالا این که دوستتون هست یا نه رو دیگه نمیدونم ، ولی من یا هر کس دیگه ای که تاریخ تیکتا رو ببینه ابدا همچین فکری تو ذهنش نقش نمیبنده ، ضمنا تعریف این کار تو اسلام مگه چیه؟ صرفا بالا رفتن از دیوار مردم؟ من اینو نگفتم که مجازات قطع ید رو به صورت خفیف در موردش اعمال کنم فقط خاستم عصیانیتمو در مورد کار ناحقش ابراز کنم اونم بعد از 10 20 روز بی محلی به تیکتام ،خو لامصب مث آدم میگفتی ک 3 تومن از پولت باقی مونده که برگشت میدم یا این که داداش یه هفته دیگه برگشت میدم نه این که مارو به هیچی حساب نکنی،دیدین که کمتر از نیم ساعت اومد و گفت اکانتت مسدوده (انگار منتظر ی بهونه واسه بستن اکانت بوده باشه)،حتا قاتل هم حقوق خودشو داره ؟خو مگه من گفتم نداره ،منم از این حق برخوردارم ک در ازای پولی ک میدن از ی پشتیبانی خوب بهرهمند باشم البته اگه زحمتی واسشون نیست

نوشته اصلی توسط
alipoor90
اتفاقا این کاری بود که نباید انجام میدادید
اتـــــــــفاقا کاری ک نباید انجام میشدو جناب فروشنده انجام دادن
-
-
December 3rd, 2014, 00:57
دوستان خواهش میکنم قبل از خرید عجولانه اولا کل متن فروشنده رو که درج کرده بخونید و قبل از خرید از فروشنده بپرسید که روال کاریشون چطور هست.
شما مطمئنا این کار رو نکردید که اینجوری شده بنده خودم یک بار عجولانه تصمیم به خرید گرفتم و به مشکل برخوردم . لطفا قبل از خرید بپرسید از فروشنده.
البته اینم بگم شرایط ایشون خیلی سخت هستش و شما باید بیشتر دقت میکردید و هر روز به این تاپیک سر میزدید تا به مشکل برنخورید.
در ضمن خدا وکیلی اگر کسی به من اون توهینی که شما در عکس مربوط به پشتیبانی دادید به من میداد سری پولو برگشت میدادم!!!!!!! مرد حسابی با این کارت پولت که هیچی الان سرویستم تا آخر ماه پردادی رفت که مهندس.
در آخر من از فروشنده عزیز از طرف ایشون عذرخواهی میکنم با اینکه هیچ نسبتی نداریم !!!!! ایشون جوونی کرده توهین اضافی کرده بخشش از بزرگان است , بخصوص مایه دار ها
-
-
December 3rd, 2014, 01:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
emperor3508
هزینه هارد اضافه به چه صورت میباشد ؟
با سلام
هر 50 گیگ 10000 تومان هست
-
-
December 3rd, 2014, 01:13

نوشته اصلی توسط
alimoazzez
دوستان خواهش میکنم قبل از خرید عجولانه اولا کل متن فروشنده رو که درج کرده بخونید و قبل از خرید از فروشنده بپرسید که روال کاریشون چطور هست.
شما مطمئنا این کار رو نکردید که اینجوری شده بنده خودم یک بار عجولانه تصمیم به خرید گرفتم و به مشکل برخوردم . لطفا قبل از خرید بپرسید از فروشنده.
البته اینم بگم شرایط ایشون خیلی سخت هستش و شما باید بیشتر دقت میکردید و هر روز به این تاپیک سر میزدید تا به مشکل برنخورید.
در ضمن خدا وکیلی اگر کسی به من اون توهینی که شما در عکس مربوط به پشتیبانی دادید به من میداد سری پولو برگشت میدادم!!!!!!! مرد حسابی با این کارت پولت که هیچی الان سرویستم تا آخر ماه پردادی رفت که مهندس.
در آخر من از فروشنده عزیز از طرف ایشون عذرخواهی میکنم با اینکه هیچ نسبتی نداریم !!!!! ایشون جوونی کرده توهین اضافی کرده بخشش از بزرگان است , بخصوص مایه دار ها

ممنون بابت راهنماییت ،فقط به خاطر تو سعی میکنم با عجولانه تصمیم به خرید نگیرم تا به مشکل برنخورم :D،هر روز بیام تاپیکو ببینم ک چی بشه؟ من ی چرخی تو سایتش بزنم کافیمه ک به مشکل برنخورم ،الانم ک میبینی مشکل پیش اومده واسه من ب این دلیله ک سرویسمو کنسل کردم و متاسفانه هیج جای سایت و همینطور این تاپیک قوانینی واسه کنسلی تنظیم نکردن (اصلا سایتش صفحه قوانین نداره) ،همون روز اول قید پول و سرویسمو زدم و از ی جای مطمئن خریدم ،ضمنا لازم نی ادا آدم بزرگا رو دراری و بیای پا در میونی کنی و لطفا از طرف من از هیچکس عذر نخاه و الکی کسیو بزرگ نشمار .این آقا پول منو خوردن منم در عوض کار زشتشون (د ز د ی) یه توهین کوچولو ک زیادم بی ربط نی بشون کردم،اگه حق با من نباشه دست کم حق با اونم نی و مسبب اصلی همچین شرایطی اون آقاس،با بی خیالی و بی اهمیتی به مشتریاشون
-
-
December 3rd, 2014, 01:17
ممنون باشه دیگه پا در میونی نمیکنم. ممنون که نظرم رو خوندی
آقا من بهتره برم الان صاحبش میاد دعوا میکنه منو با اجازه سی یو لِیْتِر
-
-
December 3rd, 2014, 01:21

نوشته اصلی توسط
sirooos_mp
من ی چرخی تو سایتش بزنم کافیمه ک به مشکل برنخورم
.
لازم نی ادا آدم بزرگا رو دراری
.
در عوض کار زشتشون (د ز د ی) یه توهین کوچولو ک زیادم بی ربط نی بشون کردم
.
مسبب اصلی همچین شرایطی اون آقاس
لطفا در خرید کردن از یک بزرگ تر کمک بگیر ، هم به خودت لطف میکنی و هم به وب
-
-
December 3rd, 2014, 01:39

نوشته اصلی توسط
alipoor90
لطفا در خرید کردن از یک بزرگ تر کمک بگیر ، هم به خودت لطف میکنی و هم به وب
دوست عزیز،من بدون هیج مشکلی خریدو انجام دادم (بدون کمک یه بزرگتر)، انصراف از خرید یا برگشت محصول جزیی از مراحل و پروسه خریده ،این غیر محتمل نیست که من به هر دلیل قصد انصراف از گرفتن خدمتی رو داشته باشم که بابتش پول دادم ،اکثر مواقع همچین اتفاقی نمیفته ولی گاهی اوقات پیش میاد دیگه مث همین الان ،اونجاست که یک فروشنده خوب و حرفه ای واسه حفظ اعتبارش میاد و با مشتری همکاری لازم رو انجام میده واسه این که خریدهای بعدی در کار باشه(حداقل) ک مسلما باعث رونق کسب و کارش میشه و به خودش و مشتری و وبـــــــــــــــ احترام میذاره در حد بمب ،ولی بعضیا اینطورین دیگه ،پولو ک گرفتی دیگه یادت میره در قبال مشتری وظایفی داری ،باید راهنماییشون کنی (مثلا بگی چطور هاردتو بالا ببری،همه ک استاد نیستن)،باید به موقع به تیکتاشون جواب بدی،نه این که واسشون پشیزی اهمیت و احترام قائل نباشی.پس شما لطف کنین قبل از این که یه کسبی رو راه میندازین از قوانینش مطلع باشید و اخلاقو مد نظر قرار بدین چون با این کارت هم به خودت لطف میکنی هم به وب
-