خوردن مال مردمم کم کاری نی که مجازاتشو قطع ید گذاشتن نمیدونم منظورتون از آرامش دقیقا چیه ولی اگه دقت کنید که میدونم نکردین من چن بار گفتم ک مشتی بیا و پول مارو پس بده که بی محلی کرد ،مسدود کردن سرویس ابدا به خاطر توهین یا همچین چیزی نبود از همون موقع که درخواست کنسلی دادمو و با حساب کتاب خودشون منو طلبکار که هیج ،بدهکار در نظر گرفتن سرویسو مسدود کردن ، ضمنا نظر شما اگه ناعادلانه باشه اصلا واسه من مهم نیست و لطفا اظهار نظر نکنید
- - - Updated - - -
شما اینطور میگید ک تاخیر بوده ،پول نداشته ، یادش رفته یا هر چیز خنده دار از این قبیل،دلیلشم اینه که میخاین از این شخص دفاع کنین حالا این که دوستتون هست یا نه رو دیگه نمیدونم ، ولی من یا هر کس دیگه ای که تاریخ تیکتا رو ببینه ابدا همچین فکری تو ذهنش نقش نمیبنده ، ضمنا تعریف این کار تو اسلام مگه چیه؟ صرفا بالا رفتن از دیوار مردم؟ من اینو نگفتم که مجازات قطع ید رو به صورت خفیف در موردش اعمال کنم فقط خاستم عصیانیتمو در مورد کار ناحقش ابراز کنم اونم بعد از 10 20 روز بی محلی به تیکتام ،خو لامصب مث آدم میگفتی ک 3 تومن از پولت باقی مونده که برگشت میدم یا این که داداش یه هفته دیگه برگشت میدم نه این که مارو به هیچی حساب نکنی،دیدین که کمتر از نیم ساعت اومد و گفت اکانتت مسدوده (انگار منتظر ی بهونه واسه بستن اکانت بوده باشه)،حتا قاتل هم حقوق خودشو داره ؟خو مگه من گفتم نداره ،منم از این حق برخوردارم ک در ازای پولی ک میدن از ی پشتیبانی خوب بهرهمند باشم البته اگه زحمتی واسشون نیست
اتـــــــــفاقا کاری ک نباید انجام میشدو جناب فروشنده انجام دادن