آقا آدرس سايتتون رو بديد برای يوزها شفاف سازی بشه چند تا کليک از يک کامپيوتر داشتيد.
کار به جائی رسيده يوزر با يک پست مياد عملکرد يک شرکت با سابقه مشخص رو زير سوال ميبره
شما که هويت واقعی خودتون هنوز مشخص نيست چطور در مورد يک شرکت با سابقه مشخص اطلاعات اشتباه ارائه ميديد ؟
همونطور که پيش تر گفته شد ملاک محاسبه کليک ها در راست کليک بر اساس استاندارد های روز هست و امکان نداره شما بخواين خودتون کليک کنيد و سيستم کليک شما رو محاسبه کنه.
اين موضوع باعث ميشه تبليغ دهنده هم تنها بابت کليک های واقعی خودش هزينه پرداخت کنه و پول اضافه بابت کليک های غير واقعی پرداخت نکنه.
ضمن اينکه سايـت های معتبری هم به عنوان نمايش دهنده در راست کليک فعاليت ميکنن که نشان از اعتبار راست کليک نزد آگهی دهنده و نمايش دهنده داره.
در هر حال اگر ادعا داريد که که مشکلی هست آدرس سايتتون رو بديد تا شفاف سازی بشه.
- - - Updated - - -
خودتون داريد به تقلب خودتون اعتراف ميکنيددر حالی که من در طول 1 روز با چهار آی پی (منزل،محل کار، رایتل و ایرانسل) صرفا برای تست صداقت شون کلیک کردم اما اونروز کلیک صفر بود. به مدیران سایت هم اطلاع دادم اما گفتن ما کارمون درسته! بعد از اعتراض من روزی 2 تا 3 کلیک رو حساب میکردند اما الان دوباره کلیکها رو نشون نمیدن باید اعتراض کنم!مطمئن باشيد با هر روشی که شما فکر ميکنيد ميتونيد تقلب کنيد، راست کليک جلو تقلب شما رو خواهد گرفت
لطفا اطلاعات اشتباه نديدنکته جالب اینکه که سایت راست کلیک کلیکهای سفارش دهنده های آگهی رو بطور دقیق حساب میکنه اما کلیکهای نمایش دهنده رو با الگوریتم نا شناختهای چندتا درمیون حساب میکند.دقيقا همون کليکی که به نمايش دهنده پرداخت ميشه از آگهی دهنده کسر ميشه.
قطعا يک يوزر با يک پست نميتونه عملکرد يک شرکت با سابقه مشخص رو زير سوال ببره
- - - Updated - - -
دقيقا با کی تماس گرفتيد ؟ احيانا اشخاصی هم که باهاشون تماس داشتيد هم مثل شما از رايتل و ايرانسل و همراه اول 100 تا کليک داشتند و انتظار داشتند اين 100 تا محاسبه بشهمن با چندنفر از وبمسترهای نمایش دهنده آگهیهای راست کلیک تماس گرفتم دیدم اونها هم متوجه این مسئله شدند.؟