حق دارید

- - - Updated - - -

معترض به عملکرد راست‌کلیک یکی دوتا نیست! همه معترضن!
من هم بهشون اعتراض کردم! اما بعد از ارسال تیک مدعی صداقت شدند. درحالی که....

- - - Updated - - -

متاسفانه کاربران زیادی از راست کلیک معترض هستند اما اونها به همه یک جواب میدن: ما کارمون درسته!
بخش زیادی از زمان مدیران سایت به توجیه صداقتشون میگذره! در حالی که من در طول 1 روز با چهار آی پی (منزل،محل کار، رایتل و ایرانسل) صرفا برای تست صداقت شون کلیک کردم اما اونروز کلیک صفر بود. به مدیران سایت هم اطلاع دادم اما گفتن ما کارمون درسته! بعد از اعتراض من روزی 2 تا 3 کلیک رو حساب می‌کردند اما الان دوباره کلیکها رو نشون نمی‌دن باید اعتراض کنم!

- - - Updated - - -

نمایش سایتهای معتبر ملاک نیست.

متاسفانه سایت راست کلیک مشتریان زیادی داره که از عدم حساب کلیکها شاکی هستند اما مسئولین این سایت ادعا میکنند که نرم افزارشون درست کارمیکنه.
من با چندنفر از وبمسترهای نمایش دهنده آگهی‌های راست کلیک تماس گرفتم دیدم اونها هم متوجه این مسئله شدند. اگر سوء تعبیر بود خب یک یا دو کاربر نسبت به این مسئله معترض می‌شدند اما من با 8 نفر از کاربران این سایت تماس گرفتم ددیدم که اونها هم متوجه این موضوع شدند.
نکته جالب اینکه که سایت راست کلیک کلیک‌های سفارش دهنده های آگهی رو بطور دقیق حساب می‌کنه اما کلیکهای نمایش دهنده رو با الگوریتم نا شناخته‌ای چندتا درمیون حساب می‌کند.
در مورد نمایش آگهی های در سایتهای معتبر هم همین روبگم که بعضی از سایتهای تبلیغات کلیکی به برخی از سایتها پولهای هنگفتی می‌دن تا اونها رو به‌عنوان نمایش‌دهند استخدام کنند. و همین مسئله‌هم باعث سوء تعبیرهای زیادی میشه

- - - Updated - - -

نمایش سایتهای معتبر ملاک نیست.

متاسفانه سایت راست کلیک مشتریان زیادی داره که از عدم حساب کلیکها شاکی هستند اما مسئولین این سایت ادعا میکنند که نرم افزارشون درست کارمیکنه.
من با چندنفر از وبمسترهای نمایش دهنده آگهی‌های راست کلیک تماس گرفتم دیدم اونها هم متوجه این مسئله شدند.

- - - Updated - - -

من با چندنفر از وبمسترهای نمایش دهنده آگهی‌های راست کلیک تماس گرفتم دیدم اونها هم متوجه این مسئله شدند. اگر سوء تعبیر بود خب یک یا دو کاربر نسبت به این مسئله معترض می‌شدند

- - - Updated - - -

راست کلیک مشتریان زیادی داره که از عدم حساب کلیکها شاکی هستند اما مسئولین این سایت ادعا میکنند که نرم افزارشون درست کارمیکنه.
من با چندنفر از وبمسترهای نمایش دهنده آگهی‌های راست کلیک تماس گرفتم دیدم اونها هم متوجه این مسئله شدند.