من به عنوان یه وبمستر که نزدیک 10 ساله تو نت حضور فعال دارم واقعا از دست خیلی از مدیران هاستینگ ها شاکی ام!
تا حالا با هر هاستینگی که کار کردم دقیقا همین بلای بکاپ ندادن و مشکلات پس ندادن پول رو داشتم!
یادمه یه سرویس داشتم حدود دو سال پیش که 5 روز مونده بود زمانش تموم بشه پشتیبانش از قصد اینقدر مشکل رو طول داد تا زمان هاست تموم شد و برای بکاپ کلی هزینه گرفت! جالب بود که من میگفتم میخوام هاست رو تمدید کنم اما با یه پلن پایین تر و میگفت که امکانش نیست!
این جاهایی که سر یه بکاپ از ملت پول میگیرن مطمئن باشند که پیشرفت نمیکنند و هرکسی که بره دیگه پشت سرش رو نگاه نمیکنه و برنمیگرده!
جایی بوده که مدتی سرویس داشتم و کنسل کردم رفتم با جاهای دیگه کار کردم اما وقتی رفتار و کیفیت کارشون رو با هاستینگ مورد نظر مقایسه کردم مجاب شدم که دوباره بیام ازشون سرویس بگیرم و الان خدا رو شکر بیشتر از یک ساله که سرویس دارم و از کیفیت و پشتیبانیشون راضی ام.
هر بار هم بخوام سرویس جدید بگیرم اول سعی میکنم از همین جا سرویس بگیرم.
به نظر من حتی اگه مشتری بچه بود، نفهم بود ، بی ادب بود یا بی فرهنگ یا هر چیز دیگه ای بهتره که باهاش راه بیایید. فردا این مشتری میره از جای دیگه سرویس میگیره وقتی اونجا باهاش خوب برخورد نمیشه مقایسه میکنه و برمیگرده از شما مجدد سرویس میگیره!