به زودی باطل میشید!! هم از طرف مخابرات و بچه های ساماندهی و هم از طرف دوستان کلیکی!! فکر میکنی واقعا بهت هر ماه اینقدر پول میدن؟ هزار تا بهانه میارن تقلب کردید و فلان و بسال و... بعدش هم یک ایمیل به بچهه های ساماندهی و... خلاص!
به زودی باطل میشید!! هم از طرف مخابرات و بچه های ساماندهی و هم از طرف دوستان کلیکی!! فکر میکنی واقعا بهت هر ماه اینقدر پول میدن؟ هزار تا بهانه میارن تقلب کردید و فلان و بسال و... بعدش هم یک ایمیل به بچهه های ساماندهی و... خلاص!
دفعه اولم نيست...يكبار تا مرز 80 هزار بازديد روزانه رفتم پخ پخ كردن!از صفر شروع كردم!اينكه ديگه خلاف قوانينشون نيست!
يك ساب دومين جديد=>نصب مجدد سيستم=>دعوت مجدد از اعضا با ارسال ايميل + يك سري دعا براي بچه هاي ساماندهي :دي
دوستان كليكي تا حالا تا قرون آخرشو دادنمگه مرض دارن بيان ريپورت كنن!من ماهي 80 ازشون مي گيرم روزي 70 كليك مي دم بهشون...فرض كن روزي فقط 2 نفر محصولات رو بخرن...يعني چند برابر سود براشون داره...
تا حالا خيلي از كاربرايي كه از باكس من استفاده مي كنن رو ديدم ترغيب شدن و از سيستم اونها استفاده مي كنن...بي دردسر دارن از كنار باكس من مي خورن!چرا نون خودشونو قطع كنن![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)