نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: درخواست هاست لینوکس ایران با کنترل پنل cPanel

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    980
    تشکر شده در
    668 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست هاست لینوکس ایران با کنترل پنل cPanel

نقل قول نوشته اصلی توسط majidisaloo1 نمایش پست ها
    بنده منظورم نامحدود بودن منابع نبود
    با توجه به توضیحات اعلامی فکر نمیکنم تاپیک را به دقت مطالعه کرده باشید
    سرور پارس سروری را 32 گیگ رم و 16 هسته سی پی یو به صورت اختصاصی برای هاست ایران استفاده میکند؟
    آیا از هاستینگ ابری یا کلود استفاده میکند؟
    آیا آنتی شلر cxs دارد؟
    کانفیگی که انجام دادند توسط بزرگترین مرچع کانفیگ سرور های هاستینگ یعنی configserver.com که تولید کنند cxs و csf و cse و.... است انجام شده است؟
    منظور تنها سی پنل در ایران نیست بلکه مجموعه کار های انجام شده منظور بوده است
    والا تا جایی که بنده استفاده کردم از سیستم ابری استفاده می کنن و رمی هم که اختصاص میدن 1 گیگ هست نه 256 مگ

از کانفیگ و این جور مسائلشون خبری ندارم و دسترسی ندارم

ولی قطعاً از سرور استفاده میکنن دیگه اگر منظورتون vps هست بنده فکر نمی کنم حداقل توی WHM/cPanel که همچین چیزی نشون نمیده

در هر حال بنده قصد جسارت ندارم شما هم فروشنده هستین و سیاست های خودتون رو دارید ولی اینکه به عنوان اولین یه مقدار خوشایند نیست به نظر من بیشتر جنبه تبلیغاتی داره (شایدم من اشتباه می کنم)
    ویرایش توسط سرزمین : November 26th, 2014 در ساعت 15:14

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست هاست لینوکس ایران با کنترل پنل cPanel

نقل قول نوشته اصلی توسط سرزمین نمایش پست ها
    والا تا جایی که بنده استفاده کردم از سیستم ابری استفاده می کنن و رمی هم که اختصاص میدن 1 گیگ هست نه 256 مگ

از کانفیگ و این جور مسائلشون خبری ندارم و دسترسی ندارم

ولی قطعاً از سرور استفاده میکنن دیگه اگر منظورتون vps هست بنده فکر نمی کنم حداقل توی WHM/cPanel که همچین چیزی نشون نمیده

در هر حال بنده قصد جسارت ندارم شما هم فروشنده هستین و سیاست های خودتون رو دارید ولی اینکه به عنوان اولین یه مقدار خوشایند نیست به نظر من بیشتر جنبه تبلیغاتی و عوام فریبی داره
    بله از سرور اختصاصی استفاده میکنند اما نه 32 گیگ بلکه 8 تا 16 گیگ
    از سی پی یو 4 تا نهایت 8 هسته
    کلود بودن رو شاید اما صد در صد کانفیگ انجام شده و امنیت اثبات شده در تاپیک را نخواهند داشت
    در ارتباط با رم نیز در سایت درسته ذکر شده 256 اما 1 گیگ ارائه شده است ولی متاسفانه سایت را آپدیت نکردیم بیش از 1 ماه است که با رم 1 گیگ و سی پی یو 500 مگاهرتز برای هر اکانت اختصاصی ارائه میشود
    خیر شما زمانی که این موارد اعلامی بنده را تونستید در سرور پارس و سرور های این شرکت اثبات بفرمایید بنده درخواست حذف سرویس را خواهم داد
    وقتی اعلام میشه اولین ارائه دهنده این سرویس که تمامی امکانات را در یک سرور گنجانده شده یعنی عملا منظور یک سرویس نیست بلکه مجموعه سرویس هاست که در سرور قرار داده شده است و عملا فریبی نیز در کار نبوده و نیست .
    در همین تاپیک سه نفر که سابقه عالی نیز در انجمن دارند سرویس ما را تست کرده و راضی بوده اند شک نکنید این افراد قبلا سرورپارس و یا شرکت های ثالث دیگر را تست کرده اند و به صورت فلبداهه این تایید را نداشته اند

به هر جال شما سرویس گیرنده و ما سرویس دهنده هستیم ما تنها لازم بود در ارتباط با سرویس خود دفاع های لازمه را بکنیم و انتخاب گر شما خواهید بود.

بدرود
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

3. تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)