سلام دوستان....کسی نحوه ی نصب سی پنل در سرور های ایران باتوجه به تحریمات رو بلده ؟خواهش میکنم کمکم کنید![]()
سلام دوستان....کسی نحوه ی نصب سی پنل در سرور های ایران باتوجه به تحریمات رو بلده ؟خواهش میکنم کمکم کنید![]()
سلام
با اقای عیسی لو در تماس باشید
ایشون سرور سی پنل ایران معتبر و قانونی دارند.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
تماس گرفته ایم اما بنده قصد یادگیری دارم !--لطفا دوستان اگر اموزشی چیزی دارند قرار دهند...
در صورتی که تمایل دارید با دریافت هزینه نصب و کانفیگ میکنیم براتون
داخل انجمن هم فکر میکنم یکی از دوستان یکبار آموزش قرار داده هست
اگه پیدا کردم براتون لینک رو میزارم
داخل انجمن تنها parserver عزیز اموزش داده اند که چون vmware هست مال سرور مجازی هست و ...شما هزینتون چقدر هست ؟امکانش هست تمامی موارد را با تیم ویور انجام بدید تا بنده یاد بگیرم ؟با سپاس فراوان.
خدمت شما :
آموزش نصب سی پنل روی سرورهای ایران
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
ممنون دوست عزیز - فکر میکنم این اموزش برای سرور مجازی هست(چون در vmware اموزش داده شده) و بنده برای سرور اختصاصی میخواهم ! --لطفا دوستانی که با هزینه اموزش میدهند در همین تاپیک اعلام کنند ویا دوستانی که رایگان اموزش میدهند هم در تاپیک اعلام کنند-باتشکر
چرا باید این کار انجام بشه؟! اخه ارزش ریسکش رو نداره
دوست عزیز چرا اسپم میدهید ؟؟؟!!!!این همه هاستینگ بزرگ دارن استفاده میکنن اونوقت شما اومدی نصیحت میکنی ؟توصیه میکنم علتمون رو افزایش بدید !-بدون مشکل میشه استفاده کرد !
ویرایش توسط mahdi.c : November 24th, 2014 در ساعت 19:12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)