اقای facenama عزیز دلم خودت یک دقت بکن به جمله هات
اول میگی پارس انلاین بده و اینا :بنده با شرکت پارس آنلاین هم کار می کردم یک بار از این شرکت درخواست کردیم یک روتر برای سرورهای ما قرار بده پشتیبانیشون توانایی این کار رو نداشت و دقیقا گقتن ما بلد نیستیم که رنج آی پی رو با روتر ست کنیم (چند بار انجام دادن کاملا همه چیز رو به هم ریختن) بعد از 48 ساعت خودمون رفتیم پردیس و ست روتر رو انجام دادیم. ( جدا از اینکه آی پی کم میاوردن از ما و باقی مشتریا درخواست میکردن آی پی بهشون بدیم)
بعدش میگی اسیاتک در حد پارس انلاین و افرانت هست :
حالا آسیاتک در مرکز داده دفتر مرکزی تا 6 ماه قبل مشکل برق داشت (ژنراتور پشتیبان ضعیف و نبود برق با قدرت مناسب برای سرورها ) که از 6 ماه پیش مشکل برق کاملا حل شده و حداقل چیزی هم که میتونم بگم اینه که کیفیت در این مرکز اگر از پارس آنلاین و یا افرانت بالاتر نباشه حداقل هم سطح اونها هست. ( این موضوع از 6 ماه پیش هست ها نگید قطعی برق و اینها) دیتاسنتر زیرساخت هم خب مشخصه. فعلا در ایران داره حرف اول رو میزنه از لحاظ uptime کشش پورت ها پشتیبانی و ... که البته پشتیبانی این مرکز داده از پشتیبانی مرکز داده دفتر مرکزی به دلیل حساسیت سایت های میزبانی شده بهتر و قوی تر هست.
یعنی قبول داری که پارس انلاین عالی هست که داری مثال میزنیش(همچنین افرانت).. بهتره اول راجع به جملات یک زره فکر هم بکنی که تناقضی نداشته باشه + چرا شایعه سازی میکنی شما؟:| من خودم با پارس انلاین کار کردم . روتر هم نصب کردن واسم بدون مشکل :| خواهشا افکار عمومی رو منحرف نکن . اگه اسیاتک خوب بود سرعت نتش اون نبود و واسه دیتاسنتر هاش عین پارس انلاین کلی مشتری میداشت . چیزی که عوض داره گله نداره
موفق باشید