خارجی اون چیزی که میخوام نداره یا از پنلش خوشم نمیاد .
فقط وبگذر با وب شمار خوب هستند واسه من .
خارجی اون چیزی که میخوام نداره یا از پنلش خوشم نمیاد .
فقط وبگذر با وب شمار خوب هستند واسه من .
دوست گرامی مشکل وب مسترهای ما دقیقا همینه . شما یه سر تشریف ببرید رو وب سایت بنده گواهینامه های بنده رو ببنید متوجه میشد که حرفی رو که زدم فقط جنبه راهنمایی شما رو داره منتهی وب مسترهای ایرانی مانند باغبانی هستن که به جای تقویت ریشه به فکر هرس شاخ و برگ درخت هست . یه ظاهر ساده ولی پایه محکم برای یک وب سایت همانند وب سایت های خارجی خیلی بهتر از پر زرق و برق کردن کار مانند وب سایت های ما ایرانیا هست . شمارنده های خیلی قوی وجود دارند که سرویس دهنده ایرانی پای اونها یک به صد هم نیستند برای مثال web counter رو فقط سرچ کنید !!
موفق و پیروز باشید . شب آدینه بر شما خوش
اینکه سرویس های خارجی به نسبت کیفیت بهتری دارند شکی نیست و در واقع بستری که براشون فراهم هست بهشون این امکان رو میده تا این حد پیشرفت کنند.
اما بی انصافی است که سایتهای ایرانی هم مورد کم لطفی قرار بدید .
در ضمن در این زمینه آمارگیر ، نیازسنجی به آمارگیر بومی زیادتر هست ، به دلیل تفاوت تاریخ(شمسی/میلادی) و تایم زون![]()
بله حق باش ماست چون بی لطفی کار میشه همین راهنمایی هایی که یه نفر میخواد بعدش هم میپرن به آدم !!!
البته سایت های زیادی هم که این مشکلات رو ندارن و با تایم زون 3.30 تهران هم مشکلی ندارند . به نظر من باید یه تکونی به خودشون بدن این سایت های ایرانی چون چند سالیه تو این ضمینه خیلی قوی عمل نمیکنن !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)