http://novinserver.com/webcame.html
آنلاین ببینید ، بعد فکر کنم حدود 2500 تا سرور داره !
سرورها هم pc هستند..
:rolleyes:
( فکر کنم الان وبکم ها غیر فعال شدند ، اکر تصاویر انلاین وبکم باز نشد یک وقت دیگر مراجعه کنید )
ویرایش توسط NovinServer : May 1st, 2009 در ساعت 00:07
سلام
ساپورت فنی شون به چه شکلی هست ؟
و آیا پولی بابت ساپورت میگیرند ؟
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
من چنر روز پیش از گیگا یه سرور برای دانلود سنتر برداشتم ولی راضی نیستم
گیگا به نظر من برای ساپورت سایتهای معمولی بهترین گزینه هست ولی اصلا به درد دانلود سنتر نمیخوره اگه 10 نفر با هم دانلود کنند از سرور سرعت دانلودش افتضاح میشه به خاطر همین هم دیگه فایل نریختم رو سرور چون از ماه بعد نمیخوام شارژش کنم ولی به درد هاستینگ میخوره
شرکت هاستینگ ایفاکو
نه اینجور سایتها هیچ مشکلی نداره من خودم خیلی وقت هستش که نماینده نوین سرور هستم که از گیگا سرور دارند اینجور سایتها به خوبی ساپورت میشن منظوره من دانلود سنترهای بزرگ هستن که حجم فایلهاشون زیاده و همزمان ویزیتورهای زیادی دارند فایلهای حجیم دانلود میکنند هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط سرعت دانلود کمتر میشه و این از کیفیت دانلود سنتر کم میکنه .
سوالی جدیدی که برام پیش اومده :
میگن که گیگا به کپی رایت خیلی حساسه ، درسته ؟ ( مثلا به موزیک های خارجی و کرک نرم افزارها )
دوستانی که از اونجا سرور دارند لطفا در این مورد توضیح کامل بفرمایند.
ممنون
ویرایش توسط IFACO.Net : June 3rd, 2009 در ساعت 07:34
شرکت هاستینگ ایفاکو
خیر , خیلی زیاد حساس نیست من شخصا از گیگا سرور دارم و فایل هایی که نال شده یا کپی رایت رعایت نشده را آپلود کردم و خیلی از کاربرام هم آپلود کردن اما ایرادی تا الان نگرفته.
اما یکبار یک کاربر از سرور ما به چند سرور دیگر در دیگر کشور ها حمله کرده بود سرور ما را خاموش کردند و حتی میخواستند ما را جریمه کنند (30Eur) اما چون باهاشون کار کردیم چند سال باز کردند.
شرکت هاستینگ ایفاکو
ساپورتشون زیاد جالب نیست
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)