|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
ایشون فرمودن با پرداخت هزینه مشکلی ندارن!
بنابر این وظیفه بنده به عنوان یک همکار این هست که نهایت راهنمایی هایی که میتونم بهشون ارائه بدم!
شاید هزینه ای که باید بابت Remote Hands بپردازن کمتر از این باشه که دست رو دست بزارن و مبلاغی به عنوان جریمه یا خسارت به مشتری هاشون بپردازن.
Remote Hands معمولا هر نیم ساعت هزینه ای حدود 20 تا 80 دلار داره که بازم بستگی به دیتاسنتر و رابطه شما با اونا داره.
پنتا سرور - سرور مجازی ایران - آلمان - هلند - فرانسه - آمریکا - تحویل آنی
شرکت آریا شبکه محمودآباد (ثبت 1265) - 01144400281
مشکل اینجاس دیتاسنتر که این امکان رو فراهم نکرده هرکس خواست , درخواست ریکاوری بده.
بهترین کار
بهتره با یزرگترای این کار که حداقل 5 سال سابقه دارند مشورت کنید چون شاید براشون پیش آمدهواویلا شده که .
تنها راحتون صحبت با دیتاسنتره . یه سر به سایت کامپایلر . آی آر هم بزنین شاید اونجا بهتر راهنماییتون کنن .
ارادت
بنده نمیدونم شما تجربه در این کار دارید یا خیر
اما ما که حدود 6 سالی تو این کار بودیم گاها دیده شده دیتاسنتر حاضره در صورتی که خودش نتونست ریکاوری انجام بده در صورتی که مشتری حاضر به پرداخت هزینه باشه،دیتاسنتر هارد رو به مراکز تخصصی ریکاوری اطلاعات ارسال میکنه (حتی هارد های سوخته شده یا بدسکتور شده)
برای یک دیتاسنتر حرفه این اتفاق نه تنها چیز عجیبی نیست بلکه میفهمه که اطلاعات موجود در هارد ها میتونه تا چقدر برای اشخاص مهم باشه!
یک دیتاسنتر حرفه اینقدر پرسنل رو داره که بتونه به چنین مواردی رسیدگی کنه و پولش رو هم میگیره!
- - - Updated - - -
با KVM هم شاید بتونید یک کارایی بکنید اما شانسی...
KVM دسترسی دارید؟
پنتا سرور - سرور مجازی ایران - آلمان - هلند - فرانسه - آمریکا - تحویل آنی
شرکت آریا شبکه محمودآباد (ثبت 1265) - 01144400281
دوست عزیز من هم رو این کلمه
عزیزم کار شما رو کسی رد نمیکنه و جواب هاتون هم منطقی هست ولی من هم دارم میگم در برخی موارداما ما که حدود 6 سالی تو این کار بودیم گاها دیده شده دیتاسنتر حاضره در صورتی که خودش نتونست ریکاوری انجام بده در صورتی که مشتری حاضر به پرداخت هزینه باشه،دیتاسنتر هارد رو به مراکز تخصصی ریکاوری اطلاعات ارسال میکنه (حتی هارد های سوخته شده یا بدسکتور شده)
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)