-
November 20th, 2014, 09:41
-
تعداد تشکر ها از mr-programer به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2014 09:41
# ADS
-
November 20th, 2014, 12:49
پاسخ : آغاز فروش اسکریپت جامعه مجازی متفاوت اولین بار در ایران
اسکریپت خوبی هست اما خداییش خسته شدیم از بس چیدمان شبکه های اجتمائی 99 درصد شبیه فیسبوک بود !
پیشنهاد میکنم وقتتون رو با فارسی سازی اینچیزا هدر ندین درسته فروش خوبی داره و پولش بر میگرده ... اما چه فایده بار علمی خاصی نداره ... زمان خود را ایکاش برای نوشتن یک نسخه بومی و کاملا از پایه فارسی صرف میکردین تا فقط فارسی سازی یک اسکریپت ...
اما به هرحال امید وارم موفق باشید .
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2014, 12:52
عضو انجمن
امکانات اگر زیاد باشه می تونید تو ایران کاربر زیادی داشته باشید
-
-
November 20th, 2014, 12:57

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
اسکریپت خوبی هست اما خداییش خسته شدیم از بس چیدمان شبکه های اجتمائی 99 درصد شبیه فیسبوک بود !
پیشنهاد میکنم وقتتون رو با فارسی سازی اینچیزا هدر ندین درسته فروش خوبی داره و پولش بر میگرده ... اما چه فایده بار علمی خاصی نداره ... زمان خود را ایکاش برای نوشتن یک نسخه بومی و کاملا از پایه فارسی صرف میکردین تا فقط فارسی سازی یک اسکریپت ...
اما به هرحال امید وارم موفق باشید .
با تشکر از پیشنهاد عاقلانه و منطقی شما .
بله کالا حرف شما درست و متینه . اما هنوزم این شبکات که هزینه های خیلی زیادی به سرور میدن میتونن کاربرانشون رو روی این سیستم پیاده کنن . تیبل های یوزر هاش 95% شبیه phpfox هستش پس به راحتی میشه انتقال داد و از شر این سیستم خلاص شد .
( توهین به همکاران phpfoxi مون نشه من خودم افزونه هایی هم براش نوشته بودم ولی سیستم بدرد نخوریه ) .
امکانات اگر زیاد باشه می تونید تو ایران کاربر زیادی داشته باشید
-
-
November 20th, 2014, 13:05
درود
هر زمان دمو انلاین فارسی شدش رو گذاشتید اطلاع بدید به بنده
یه سوال اسکریپتی مثله phpfox فشار زیادی به سرور وارد میکنه. ایا این اسکریپت هم فشارش زیاده یا نه ؟
-
تعداد تشکر ها از kingpower به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2014, 13:11

نوشته اصلی توسط
kingpower
درود
هر زمان دمو انلاین فارسی شدش رو گذاشتید اطلاع بدید به بنده
یه سوال اسکریپتی مثله phpfox فشار زیادی به سرور وارد میکنه. ایا این اسکریپت هم فشارش زیاده یا نه ؟
حتما اطلاع میدیم .
ببینید اسکریپت phpfox بنا به دلایلی فشار میاره روی سرور از جمله حذف نکردن پست های حذف شده از دیتابیس که خودش باعث بوجود اومدن شلوغی توی دیتابیس میشه .
این اسکریپت جدیدا ساخته شده و دقیقا نقطه قوتش نسبت به اونیکی سیستم ها کم حجم بودن دیتابیس و همچنین استفاده بهینه از اونه .
منظور از استفاده بهینه چیه ؟
شما یه phpfox نصب کنید . خودتون یه پست دارای تصویر بفرستید و خودتون هم زیرش نظر بدین . بعد پست رو حذف کنید .
برید تو دیتابیس توی تیبل کامنت ها کامنت رو میبینید . همچنین تو تیبل یوزر خودتون آیدی پستتون رو مشاهده میکنید .
این یعنی از دیتابیس بصورت بهینه استفاده نشده که این اسکریپت کاملا متفاوت ظاهر شده در این زمینه .
توضیحات بیشتری خواستین از نحوه عملکردش اعلام کنید براتون خصوصی میفرستم .
-
-
November 20th, 2014, 14:12
بدون نسخه فارسی امکان قیمت گذاری نیست :|
-
-
November 20th, 2014, 14:28

نوشته اصلی توسط
HPxf
بدون نسخه فارسی امکان قیمت گذاری نیست :|
سلام تا فردا قرار میدم .
-
-
November 21st, 2014, 00:50
خوب طبق گفته شما هزینه لایسنس اون 120 هزار تومنه اما نگفتین ماهانه / سالانه / نامحدود ؟!!!
اگه لاسنسن ماهانه باشه قیمت نسخه نال شده 80 تومن خوبه .
اگه سالانه باشه قیمت نسخه نال شده 40 الی 50 تومن خوبه
اگهه لاینسنس نامحدود باشه یعنی 120 تومن برای چندین سال قیمت نسخه نال شده 20 تومن ارزش داره ...
اما به دوستانی که قصد کار حرفه ای با این اسکریپت رو دارن پیشنهاد میکنم حتما لاینسنس را خریداری کنید ت آپدیت های سیستم رو بتونید بگیرید که مشکل امینتی براتون پیش نیاد ....
-
-
November 21st, 2014, 20:41

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
خوب طبق گفته شما هزینه لایسنس اون 120 هزار تومنه اما نگفتین ماهانه / سالانه / نامحدود ؟!!!
اگه لاسنسن ماهانه باشه قیمت نسخه نال شده 80 تومن خوبه .
اگه سالانه باشه قیمت نسخه نال شده 40 الی 50 تومن خوبه
اگهه لاینسنس نامحدود باشه یعنی 120 تومن برای چندین سال قیمت نسخه نال شده 20 تومن ارزش داره ...
اما به دوستانی که قصد کار حرفه ای با این اسکریپت رو دارن پیشنهاد میکنم حتما لاینسنس را خریداری کنید ت آپدیت های سیستم رو بتونید بگیرید که مشکل امینتی براتون پیش نیاد ....
آپدیت هارو خودم ارائه میدم نیازی نیست . اما مسلما لایسنس دارش تائید شده است . هرچند نال شده اش هم عالیه .
ممنون از نظرتون در مورد قیمت اسکریپت.
- - - Updated - - -
دمو اضافه شد و قیمت هم تعیین شد . از فردا سیستم تکمیل و به فروش میرسه .
منتظر دوستان هستم
-
-
November 21st, 2014, 20:51
چند تغیر که بهتره ایجاد بشه ....
1 - بردن بلوک سمت چپ به راست و راست به چپ (جا به جایی بلوک ها)
2 - در زمانی که فارسی میتونیسیم متن فارسی راست به چپ نیست و در سمت چپ نوشته شده ...
3 - در چیدمان فارسی آواتار کار بر در پروفایل باید سمت راست باشد اما در سمت چپ است ...
4 - عدم امکان ارسال سریع کامت و پست با اینتر و اجباری بودن استفاده از دکمه ارسال ....
-