-
November 18th, 2014, 20:44
بررسی تبلیغات کلیکی
ویرایش توسط afshinh : November 18th, 2014 در ساعت 23:06
-
-
November 18th, 2014 20:44
# ADS
-
November 18th, 2014, 21:01
عضو جدید
پاسخ : بررسی تبلیغات کلیکی
باسلام
یو ادز چند وقتی است که فعال نیست اما به نسبت بقیه بهتر بود .
سپس شبکه تبلیغات — تبلیغات اینترنتی و تبلیغات کلیکی که بسیار دقیق است .
از راست کلیک هم خدمات خوبی دارد اما در تبلیغات دقتی که مد نظر من بود در این سیستم وجود نداشت .
باتشکر
-
تعداد تشکر ها از moalax به دلیل پست مفید
-
November 18th, 2014, 21:23

نوشته اصلی توسط
moalax
از راست کلیک هم خدمات خوبی دارد اما در تبلیغات دقتی که مد نظر من بود در این سیستم وجود نداشت .
سلام
به عنوان آگهی دهنده راست کليک رو تست کرديد يا نمايش دهنده ؟
چه دقتی مد نظرتون بود ؟
-
-
November 18th, 2014, 21:56
عضو جدید
نمایش دهنده .
وقتی شخصا روی تبلیغ کلیک می کردم چیزی ثبت نمی شد . که در تیکتی که زدم مدیر مسئول گفتند اگر کلیک صحیحی انجام بشود آن ثبت شدنی می باشد .
-
-
November 18th, 2014, 22:21
بهتر نبود با ارسال پ خ از ایشون جویا میشدین!
منتظر پاسخ مابقی دوستان هستم
-
-
November 18th, 2014, 22:42

نوشته اصلی توسط
moalax
نمایش دهنده .
وقتی شخصا روی تبلیغ کلیک می کردم چیزی ثبت نمی شد . که در تیکتی که زدم مدیر مسئول گفتند اگر کلیک صحیحی انجام بشود آن ثبت شدنی می باشد .
خوب قرار نيست خودتون کليک کنيد و سيستم هم محاسبه کنه.
ملاک شمارش کليک ها در راست کليک بر اساس آمار های بروز هست و سعی شده تا تنها کليک های واقعی محاسبه بشن.
در عوض با بالا رفتن کيفيت کليک ها، قيمت کليک ها هم بالاتر رفته و نمايش دهنده در حال حاضر ميتونه تا کليکی 150 تومان و در آينده نزديک تا چند برابر اين رقم رو درآمد داشته باشه.
راست کليک در نمايش دهنده های خودش در حال حاضر سايت های بزرگی نظير پرشين تولز، ديجياتو، هميار ورد پرس، انجمن های پی سی دانلود و خيلی از سايت های بزرگ ديگه رو داره.
ویرایش توسط samansystems : November 18th, 2014 در ساعت 22:49
-
-
November 18th, 2014, 23:05
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از sor به دلیل پست مفید
-
November 18th, 2014, 23:07
به روز رسانی پست اول
راست کلیک از لیست ما خط خورد
باشد تا رستگار شوید
باید یاد بگیرید به حقوق دیگران احترام بزارید و تو تاپیک دیگران با کاربرانتون گفتگو نکنید
-
-
November 18th, 2014, 23:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
moalax
نمایش دهنده .
بنده هم تایید میکنم شبکه تبلیغات — تبلیغات اینترنتی و تبلیغات کلیکی دقیق تر عمل میکنه اما راست کلیک خیلی از کلیک ها رو نمیشماره انگار !
بنده هم که تیکت زدم بهشون منکر این قضیه شدند. ضمنا جناب امیری دلیل نمیشه که سایتهای زیادی دارند استفاده میکنند !
مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی
-
تعداد تشکر ها از modiranhosting به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2014, 00:12

نوشته اصلی توسط
modiranhosting
بنده هم تایید میکنم
شبکه تبلیغات — تبلیغات اینترنتی و تبلیغات کلیکی دقیق تر عمل میکنه اما راست کلیک خیلی از کلیک ها رو نمیشماره انگار !
بنده هم که تیکت زدم بهشون منکر این قضیه شدند. ضمنا جناب امیری دلیل نمیشه که سایتهای زیادی دارند استفاده میکنند !
ملاک شمارش کليک ها در راست کليک بر اساس آمار های بروز هست و سعی شده تا تنها کليک های واقعی محاسبه بشن.
در عوض با بالا رفتن کيفيت کليک ها، قيمت کليک ها هم بالاتر رفته و نمايش دهنده در حال حاضر ميتونه تا کليکی 150 تومان و در آينده نزديک تا چند برابر اين رقم رو درآمد داشته باشه.
راست کليک در نمايش دهنده های خودش در حال حاضر سايت های بزرگی نظير پرشين تولز، ديجياتو، هميار ورد پرس، انجمن های پی سی دانلود و خيلی از سايت های بزرگ ديگه رو داره.
قطعا وقتی سايت های معتبر از سرويسی استفاده ميکنن اعتبار اين سرويس رو نشون ميده.
-