من از شما افر نخواستم و سرور نخواستم نوشته اصلی توسط RoobinaServer خب به هر حال بنده اینجا رم 3 به شما 47 تومان ذکر کردم : http://www.webhostingtalk.ir/f13/126...ml#post1200439 به هر حال دیگر این آفر موجود نیست و به اتمام رسیده است. در صورت تمایل رم 1 گیگ ماهانه 58300 (11 یورو) و رم 2 گیگ حدود 80 تومان (15 یورو) با هزینه 70 هزار تومان نصب وب سایت پنل امکان ارائه میباشد. سرور مجازی آلمان روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) با تشکر - - - Updated - - - عکس و توضیحات ارسال کردم حداقل 4 گیگ رم با 250 هارد و ... نوشته اصلی توسط Milad-H با کانفیگ رایگان و تخصصی در خدمت شما هستیم Ram 2G HDD 50G BW U Cpu 2core 3.33Ghz Price 35000
نوشته اصلی توسط AhrimanSefid من از شما افر نخواستم و سرور نخواستم نوشته اصلی توسط AhrimanSefid متاسفانه مجبور به جابجای هستم. ممنون می شم پیشنهاد بدین. بهتر هست از کسایی که سرور میخواهید به همان ها مراجعه نمائید انجمن عمومی هست و وقتی چنین ذکر شود که پیشنهاد بدین یعنی همه پیشنهاد بدن مگر نام خاصی را ذکر کنید. موفق باشید.
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir) پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران از سال 1385 تا کنون
نوشته اصلی توسط AhrimanSefid عکس و توضیحات ارسال کردم حداقل 4 گیگ رم با 250 هارد و ... خدمت شما Ram 4G HDD 250G BW U Cpu 4 core 3.33Ghz price 58000
خرید لایسنس نود 32 خرید لایسنس ویندوز خرید لایسنس ویندوز 10
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن