ورژن 5.3 php توصیه میشود.(( هاست اشتراکی ))
خطا مشکل .
PHP: PHP 5 ChangeLog
به طور مثال باگ
NULL byte injection در php 5.4 , 5.5 , 5.6 فیکس شده اما فیکس باگی برای 5.3 ارائه نشده
https://bugs.php.net/bug.php?id=68089
ورژن 5.3 مثل 5.2 به تاریخ پیوست بهتره استفاده نکنید به جاش 5.4 استفاده کنید .
من از 5.4 استفاده می کنم و با نیوک و وردپرس که تا الان تست شده و مشکلی نداره
درود
اکثر اسکریپت های رایج امروزی از php 5.4 بخوبی پشتیبانی میکنند و معمولا نیازی نیست به 5.3 . برخی اسکریپت های قدیمی هستند که 5.3 هم حتی جوابگویشان نیست و باید 5.2.17 استفاده شود که پیشنهاد میشه اینگونه مشتریان را میزبانی نکنید و یا اینکه از cloud linux و قابلیت php selector استفاده کنید
فراموش نکنید زمانی که از php selector استفاده میکنید و مثلا 3 ورژن php نصب میکنید باید تک تک هر نسخه کانفیگ و ایمن سازی شود وگرنه براحتی آسیب پذیر خواهد بود این اشتباهی هستش که دیده شده همکاران زیادی انجام داده اند و فقط نسخه php اصلی را ایمن سازی کرده بود و با مشکل امنیتی روبرو شدند
ارادت
![]()
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
سلام
از php 5.4 استفاده فرمایید
اکثر اسکریپت ها بدون مشکل با این ورژن کار می کنند
در PHP 5.4 برخی از extensions تغییر و یا بهطور کامل حذف شدهاند، کارایی توابعی مانند debug_backtrace()، is_link() و openssl_encrypt() نیز تغییر کردهاست. همونطور که اطلاع دارید تابع
is_link
از لحاظ امنیتی مشکلات زیادی در php 5.3 ایجاد می کرد که در ورژن جدید تغییرات زیادی داشته است
از لحاظ سرعت و پرفورمانس هم 5.4 برتری زیادی نسبت به 5.3 داره و استفاده از اون معقول تر هست
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
سلام
اگر الان هم نصب نکنید به زودی شاید چند ماه دیگه مجبور به نصب نسخه جدیدتر خواهید شد.
به نظر من بهتره از php 5.4 شروع کنید.
اکثر اسکریپت نیز با این نسخه مشکلی ندارند.
..::| بیش از یک دهه |::..
حرف شما در این رابطه بسیار صحیح است.
اما اگر سرور از بیس کانفیگ شود و امنیت اسکریپت تامین شده باشد نیازی به این موارد نیست و اصلا ورژن php قابل قیاس نیست.
اینکه شما در php استاد بنده هستید شکی درش نیست جناب شیخله
دقیقا در زمانی که شما پست اولتون رو بر ضد بنده ارسال کردید یکی از دوستان تماس گرفتند برای درگاه بانکی که بنده آدرس وب سایت شما را براشون ارسال کردم (البته منتی نباشه فقط قصد اینکه شما استاد هستید بود).
اما بهتر است در بحث کانفیگ وب سرور و php کمی دقت کنید.
- - - Updated - - -
دقیقا این مورد تایید می شود.
اما این را هم در نظر داشته باشید با فعال بودن CageFS امنیت به 99درصد می رسد و دیگر دستوراتی مانند df -h یا ... در اسکریپت های perl از کار خواهند افتاد.
- - - Updated - - -
پ.ن :
در اخر از تمام دوستانی که در این تاپیک شرکت کردند و تجربه کاری خودشون رو اعلام کردند باید اعلام کنم:
در حال حاضر بر روی یک سرور centos با سی پنل و وب سرور آپاچی تحت mpm_worker بیشتر از 1700 وب سایت رو میزبانی میکنیم(چه از خودتون چه از نماینده ها و زیر مجموعه ها )
صدرصد تمام اسکریپت ها حداقل امکان یکبار توسط یک کاربر استفاده شده است و تاکنون هیچ اسکریپتی نشده است که بر روی سرور نصب نشده است . . .
درست هست بعضی از اسکریپت ها مانند فروم ساز IPB که نیاز به مقادیر suhosin دارد اما این مقادیر ربطی به ورژن php ندارند.
php 5.4 هم زیاد جالب نیست و در خیلی از مواقع با rebuild کردن و تغییر ورژن در سرور هر وب سایت رو که میزنیم حداقل یک وب سایت ارور می دهد !
تجربه کاری از دیدن دکیومنت ها خیلی بهتر است.
پیروز باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)