فکر نکنم کسی بده !
شاید یه VPS می سازن روش و تمام Resource سرور رو به اون VPS اختصاص می دن که می گن این dedicated هست !
بعید نیست کسی این کارو نکنه !
فکر نکنم کسی بده !
شاید یه VPS می سازن روش و تمام Resource سرور رو به اون VPS اختصاص می دن که می گن این dedicated هست !
بعید نیست کسی این کارو نکنه !
هیجا نیست که لایسنس سرور اختصاصی رو بده 20 دلار
نیست , گشتم نبود نگرد نیست
ممکنه کاری که کامران میگه انجام داده باشند اخه اونم میشه 10 دلار نه 20 تا![]()
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
خوب درست معلومه که نمی تونه ولی بازم برای کسی که می خواد هزینه اش کم بشه خوبه که !
30 - 40$ صرفه جویی می کنی !
ممنون از دوستان که این بحث رو منحرف کردین ....
قرار بود که منو کمک کنین . از مدیران واقعا ممنون . :cuss:
پستی که شما زدی مشکل داشت
حالا ما نمیدونمی شما اصلا میخوای از ما بخری یا خودت بخری
پستی که خودت زدی رو خودت یه بار بخون
????
ببخشید :banghead:
آقا من میخواستم که سرور اختصاصی بخرم . میخواستم شما کمک کنین . سرور خوب و ارزون باشه تا 100 دلار .
سلامببخشید :banghead:
آقا من میخواستم که سرور اختصاصی بخرم . میخواستم شما کمک کنین . سرور خوب و ارزون باشه تا 100 دلار .
چرا اینقدر عصبانی میشی شما
نظر من اینه یه سرور از iweb بگیری و بقیه کارا هم میتونی خودت انجام بدی نیاز به کمک نیست
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
نظر من همیشه همین بوده نه سرور مهم هست نه دیتا سنتر نه سخت افزار نه هیچ چیز دیگه فقط MANAGER مهم هستش !
نه این که بقیه نقشی نداشته باشند.
به جای این که بری 200$ پول سرور بدی یه سرور 70$ بخر با یه MANAGER 30$ این کارت رو راه می ندازه !
1 GB RaM + MANAGER = 4 GB RAM
CPU Quad = CPU D + MANAGER
نظر من با کامران کاملا متفاوت هست.شما باید یک سرور با سخت افزار خوب،از دیتاسنتر خوب و همراه با یک مدیر فنی توانا داشتهباشی تا بتونی در تجارتت موفق باشی.
وقتی سرور شما crash میکنه اگر شما به خر دلیل از یک دیتاسنتر دست چند سرویس بگیری و از شانست روز ۱شنبه هم باشه.باید ۱روز صبر کنی تا یکی پیدا بشه سرور رو restart کنه.
وقتی شما از سرور نامرقوب و دست دو استفاده میکنی هر لحظه باید انتظار سوختن هارد و دردسرهای از دست رفتن اطلاعات رو داشته باشی.
وقتی شما مدیر فنی خوب نداری موارد ۱و ۲ رو نمیتونی مدیریت کنی و مجبوری که تجارتت رو همینجا خاتمه بدی
:D
System Administrator
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)