نقل قول نوشته اصلی توسط yastheme نمایش پست ها
ببینید اگه صرفا بحث ایندکس شدن باشه نه نیازی نیست؛ شما لینک ساب دامین هات تو یه صفحه ایندکس شده باشه به مرور زمان ایندکس میشن ولی اگه به امکانات وبمستر نیاز داری کاملا مجزا هست, برای مثال وبمستر گوگل آمار ورودی به سایتت و دیگر آمارهایی که میده صرفا برای دامین اصلی است و شامل ساب دامین نمی شود.
این کار را نکنید
این کارها و نظراتی که دوستان دادند اشتباه است
دوستان عزیز توجه کنید من مدرس سئو و مدیر سایت تورنگ - مرجع فیلم های آموزشی فارسی هستم.
هیچکس نباید برای سایت خود چند آدرس فعال داشته باشد و این از نظر موتور های جستجو یعنی سایت با عناوین و مطالب تکراری پس هیچ وقت نباید سایت شما و یا وبلاگ شما 2 تا یا بیشتر آدرس فعال داشته باشه.
انوقت شما اومدی داری دامین و ساب دامین هاتم تو گوگل ثبت میکنی!!!

اولا اینکه خوبه اینکار رو فقط با دامنه های دات کام انجام بدی چون بین المللی هستن اما توجه کنید:
اگر ساب دامنه های شما سایت های دیگری روی آنها پیاده سازی شده که هیچی مشکلی نیست و راحت داخل گوگل ثبت میشه
اما اگر آن ساب دامنه ها رو برای وب سایت اصلی درست کردید اینکار از پایه اشتباهه
من همینطور که گفتم مدرس سئو هستم و اگر دوست داشته باشید آموزش های تخصصی و راه کار های خوبی در مورد سئو بصورت فیلم آموزشی تولید کردم و در سایتم در حال انتشاره میتوانید استفاده کنید
این آموزش ها برای اولین بار در ایران بصورت کاملا تخصصی تولید شده است.

http://2rang.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-%D8%B3%D8%A6%D9%88seo/