نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 754

موضوع: نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

پیش فرض پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط kool نمایش پست ها
    خیر خواهش میکنم این چه فرمایشی هست؟ اصلا چنین منظوری نداشتم. قرار نیست که همه در هر موردی به صورت کامل اطلاعات داشته باشن.
    (هر فردی با هر میزان اطلاعات در هر سنی باز نیاز به گسترش اطلاعاتش داره. یعنی همه. حال هر فرد بسته به علاقه خود دنبال علم جدید و تکمیل کردن دانسته هاش هست.)
    اگه تمایل داشتید کد دکمه پرداخت خودتان و کد قالب قسمتی که می خواهید دکمه در آنجا قرار بگیره رو برای من پیغام خصوصی کنید تا در صورت امکان راهنمایی کنم.
    من دکمه پرداخت میرم مبلغ میزنم به جای اینکه لینک پرداخت بده به من کد میده یعنی چی خوب این هنوز این رو درست نکردند . یا گفتیم اقا پلاگین ها را اپدیت کنید تو سایت نیست هنوز درست نکردند میگن در حال بروز رسانی 10روزه من واسه دوستم خواستم پلاگین دانلود کنم نتونستم از ماله خودم از هاست خودم به دوستم دانلود کردم دادم دوستم گفت این همه تعریف میکنی یه پلاگین تو سایت ندارند ما دانلود کنیم ... موندم من چی بگم متصفانه جهان پی ضعیف شده خیلی حالا ساده بگم من خودم کار میکنم اما یک چیز های ساده رو درست نمیکنند یا طول میدند از این شرکت بائید هست .

عضو انجمن rezaonline.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,556
    تشکر تشکر شده 
    2,338
    تشکر شده در
    1,230 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
    من دکمه پرداخت میرم مبلغ میزنم به جای اینکه لینک پرداخت بده به من کد میده یعنی چی خوب این هنوز این رو درست نکردند . یا گفتیم اقا پلاگین ها را اپدیت کنید تو سایت نیست هنوز درست نکردند میگن در حال بروز رسانی 10روزه من واسه دوستم خواستم پلاگین دانلود کنم نتونستم از ماله خودم از هاست خودم به دوستم دانلود کردم دادم دوستم گفت این همه تعریف میکنی یه پلاگین تو سایت ندارند ما دانلود کنیم ... موندم من چی بگم متصفانه جهان پی ضعیف شده خیلی حالا ساده بگم من خودم کار میکنم اما یک چیز های ساده رو درست نمیکنند یا طول میدند از این شرکت بائید هست .
    سلام
    اگر از اسکریپت آسان پرداخت استفاده میکنید این نسخه رو استفاده کنید .

jahanadwords.com/epay/jahanpay_form2.zip

در مورد پلاگینها هم درست شده منوش ، هفته پیش درست شد فکر کنم یک روز بعد از اطلاع شما (شب نخوابیدم درستش کردم )
    سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay

در مورد خود پلاگینها هم ، چون بنده هیچ کدام از این پلاگینها را نساختم ، بعنوان پشتیبانی فنی نمیتونم نظری در موردشون بدم و مشکلشون رو حل کنم . خود برنامه نویسای پلاگینها هم متاسفانه همکاری نمیکنن
    از یک ماه پیش هم فراخوان اعلام شده جهت طراحی پلاگینهای جدید برای سیستم . که به مرور دوستان پلاگین ارائه میدهند .

در هر صورت اگر شما پلاگین خاصی مد نظرتان هست و خودتان یا برنامه نویسی میشناسید که بتواند چنین پلاگینی پیاده سازی کند لطفا اقدام کنید و بعد از اتمام کار ارجاع بدید به جهان پی تا در مورد دستمزد برنامه نویس توافق گردد و پلاگین به سایت اضافه گردد .

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaonline.net نمایش پست ها
    سلام
    اگر از اسکریپت آسان پرداخت استفاده میکنید این نسخه رو استفاده کنید .

Jahanadwords.com/epay/jahanpay_form2.zip

در مورد پلاگینها هم درست شده منوش ، هفته پیش درست شد فکر کنم یک روز بعد از اطلاع شما (شب نخوابیدم درستش کردم )
    سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | jahan pay

در مورد خود پلاگینها هم ، چون بنده هیچ کدام از این پلاگینها را نساختم ، بعنوان پشتیبانی فنی نمیتونم نظری در موردشون بدم و مشکلشون رو حل کنم . خود برنامه نویسای پلاگینها هم متاسفانه همکاری نمیکنن
    از یک ماه پیش هم فراخوان اعلام شده جهت طراحی پلاگینهای جدید برای سیستم . که به مرور دوستان پلاگین ارائه میدهند .

در هر صورت اگر شما پلاگین خاصی مد نظرتان هست و خودتان یا برنامه نویسی میشناسید که بتواند چنین پلاگینی پیاده سازی کند لطفا اقدام کنید و بعد از اتمام کار ارجاع بدید به جهان پی تا در مورد دستمزد برنامه نویس توافق گردد و پلاگین به سایت اضافه گردد .
    جواب من چیز دیگه ای بود شما فقط یکیش رو جواب دادید . این لینکی که هم دادید ناقص به هم ریخته هست و پلاگین تفکیک در فریر نیست .
    من صحبت دکمه پرداخت رو میگم . اصلا ولش کنید اقا نخاستیم ارزش اعصاب خورد کردن نداره . بنده هیچ انتقاد یا چیزه دیگه ای نمیکنم bye

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)