ديدي تو پ.خ چي گفتم!اگه پابليك مي گفتم الكي دعوا راه مي افتاد
ريسلر باز قضيش فرق داره!ولي اونم يك نوع دردسر داره.چون شما دسترسي مستقيم به سرور و روت نداريد،مشتري زنگ ميزنه به شما و شما بايد با سرويس خودتون هماهنگ كنيد ولي يعني زماني كه براي پشتيباني مي بره 2حداقل برابر زمان عادي هست...
ریسلر از شرکت هایی مثل هاستینگ24 یا جاست هاست.هاست نامحدود پهنا نامحدود و.....
قبلا بحث شده منم قبلا نظرم رو گفتم. سرچ کن تو انجمن میبینی. حتی 2 تا یوزر هم نمیتونی هاست کنی. بیشتر از 5 6گیگ استفاده کنی به بهانه های مختلف گیر میدن که باید یوزر رو پاک کنی. بلایی که یکی از دوستای صمیمی من اومد و سر پی سی ول
با سلام دوستان من مدتی نبودم انگار اتفاقات زیادی افتاده
من هم می خواهم ماجرایم را تعریف کنم همه ی همکاران اینجا می دونند اول که من شروع کرده بودم بسیار ارزون می دادم و کیفیت هم بد نبود از مشتریان اینجا تشریف دارن ولی الان که برگشتم تصمیم جدی دارم که یه شرکت بزنم و هاست خوب و با کیفیت قیمت هم ارزون نه واسه این که کیفیت رو تضمین کنیم قیمتهای متفاوتی وجود داره که هر کس یه قیمت داره واسه هاستینگ خودش ولی من کلا هاستینگ جمع کردم و الان وفقط کارم فروش سرور مجازی و اختصاصی هست که در اول کار که شروع کرده بودم اطلا نمی دونستم سرور مجازی چیه یا سرور اختصاصی اگر نظر من برای شما دوست عزیز مهم است لطف کنید یکم اول خودتان تحقیق کنید با یه هفته نمیشه بعد ببینید کاربران و مشتریان چی نیاز دارند
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)