نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 56

موضوع: کسب درآمد به روش جدید

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید reza_web آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    20
    تشکر شده در
    15 پست

پیش فرض پاسخ : کسب درآمد به روش جدید

دوستان عزیز استارتر این تاپیک مشکلات زیادی دارد....
    پول گرفته تا برای 10ها نفر طراحی کند ولی هنوز بعد از چندین و چند روزه تحویل نداده...
    مدیران بنظرم باید رسیدگی کنند

ممنون

عضو انجمن sht-design آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    848
    تشکر شده در
    592 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط reza_web نمایش پست ها
    دوستان عزیز استارتر این تاپیک مشکلات زیادی دارد....
    پول گرفته تا برای 10ها نفر طراحی کند ولی هنوز بعد از چندین و چند روزه تحویل نداده...
    مدیران بنظرم باید رسیدگی کنند
    ممنون
    البته اون فکر کنم منطورتون بنر باسه که تاپیک دیگری هست در همین انجمن
    اما سوابقشون درخشانه توی این موارد!
    گفتند توی شرکت کار میکنم من ازشون شماره ثبت خواستم دیگه این سوال منو نادیده گرفتند!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sht-design نمایش پست ها
    البته اون فکر کنم منطورتون بنر باسه که تاپیک دیگری هست در همین انجمن
    اما سوابقشون درخشانه توی این موارد!
    گفتند توی شرکت کار میکنم من ازشون شماره ثبت خواستم دیگه این سوال منو نادیده گرفتند!

داش خداییش خلاقیت اینو توی دروغ گفتن داشتم الان میلیاردر بودم

خداییش یه فرد 14 ساله چقدر میتونه دروغای بزرگ بزرگ بگه !!!‌:| خداییش آدم شاخ در میاره !!‌!‌

البته تقصیر ایشون هم نیست !

مقصر قوانین کشور هست که به افراد زیر 18 سال اجازه فعالیت تجاری در اینترنت داده میشه و همچنین انجمن هایی مثل وب هاستینگ تالک که کاربران و فروشنده هاشون هیچ گونه صحت فعالیت ندارن ...

امید وارم روزی قوانین تجارت آنلاین کمی سخت گیرانه تر بشه تا کم تر شاهد چنین مواردی باشیم ... البته این چند هزار تومن چیزی نبوده اما خوب در مقابل کسانی هستن که به راحتی میلیون ها تومانکلاه برداری میکنن و وقتی شکلایت میکنی میگن سایت های Ptc اجازه فعالیت ندارن !!!!‌ اگه این گونه هست \س چرا جلوی فعالیت گرفته نمیشه !!!‌

همچنین تشکر از رامین عزیز بابت پی گیری موضوع با توجه به این که به ایشون مربوط نمیشه !

4. تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید

عضو انجمن sssoheil آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    241
    تشکر تشکر شده 
    1,201
    تشکر شده در
    806 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها

داش خداییش خلاقیت اینو توی دروغ گفتن داشتم الان میلیاردر بودم

خداییش یه فرد 14 ساله چقدر میتونه دروغای بزرگ بزرگ بگه !!!‌:| خداییش آدم شاخ در میاره !!‌!‌

البته تقصیر ایشون هم نیست !

مقصر قوانین کشور هست که به افراد زیر 18 سال اجازه فعالیت تجاری در اینترنت داده میشه و همچنین انجمن هایی مثل وب هاستینگ تالک که کاربران و فروشنده هاشون هیچ گونه صحت فعالیت ندارن ...

امید وارم روزی قوانین تجارت آنلاین کمی سخت گیرانه تر بشه تا کم تر شاهد چنین مواردی باشیم ... البته این چند هزار تومن چیزی نبوده اما خوب در مقابل کسانی هستن که به راحتی میلیون ها تومانکلاه برداری میکنن و وقتی شکلایت میکنی میگن سایت های Ptc اجازه فعالیت ندارن !!!!‌ اگه این گونه هست \س چرا جلوی فعالیت گرفته نمیشه !!!‌

همچنین تشکر از رامین عزیز بابت پی گیری موضوع با توجه به این که به ایشون مربوط نمیشه !
    با سلام

دوست عزیز به نظر بنده این دروغ ها و کلاه برداری که میفرمایید ارتباطی به 14 ساله بودن ندارد.به ذات فرد و خانواده ارتباط دارد.به خاطر دارم در سنین کمتر از این هم 100 تومانی روی زمین پیدا میکردیم صندوق صدقات مینداختیم!حال اینکه افرادی پیدا میشوند که چه در 14 سالگی چه 25 سالگی با نهایت .... در این دنیای مجازی سر هم کلاه های به این گشادی میگذارند و افراد دیگری که به خاطر 1000 تومان یک انجمن علمی را به سخره میگیرند! جای شرم داره! اینکه به جای اینکه به فکر تلاش و زحمت و کسب علم برای کسب درآمد حلال باشیم دنبال.......!!!!!!!
    انشا الله که تمام این مسایل فقط یک سوء تفاهم بوده و این تاپیک به خیر ختم میشه.از جناب رامین عزیز هم که همیشه پیگیر هستند خواهش میکنم در آینده فکری به حال جلوگیری از این مسایل کنند که هر فردی با هر ایده ای در این انجمن علمی که آبروی جامعه هاستینگ ما هست اقدام به فعالیت تجاری به این شکل نکند!این موضوع به نظر بنده با فعالیت هرمی هیچ فرقی ندارد!
    شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188
    موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
    مدیریت:علیرضا فقیه

6. تعداد تشکر ها ازsssoheil به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع