سلام.وقت واسه هیچکاری ندارم.
دوستان فقط شکاره حساب بفرستند: 09010322534
سلام.وقت واسه هیچکاری ندارم.
دوستان فقط شکاره حساب بفرستند: 09010322534
داستانی داریم ما با شما خداوکیلی میگی فردا بعد 5 واریز میکنم میای اینجا تازه ساعت 7 غروب میگی شماره حساب بفرستید بنده 3بار شماره کارت دادم به شما در پ.خ خداوکیلی شورشو در آوردی
خستمون کردی بگو نمیریزم تکلیفمون روشن شه عجبااااا اس ام اس هم که میدیم معلوم نیست چیه این خط شما اس نمیره زنگ میخوره تا آخر امشب صبر میکنم در غیر اینصورت دیگه با مدیر طرفی
ویرایش توسط saeed1988m : November 1st, 2014 در ساعت 21:17
ویرایش توسط saeed1988m : November 2nd, 2014 در ساعت 00:26
سلام
برای شما مدارک و عکس های اتمام حجت با این اقا فرستاده شد.لطفا بررسی کرده و اقدامات لازم را انجام دهید
منتظر برخورد قاطع شما با چنین کاربرانی که وجودشان فضای وبهاستینگ تاک را خراب کرده هستیم.
- - - Updated - - -
دوستانی که در جریان پستهای پیشین هستند ، علارقم فرصت چندروزه ای که به این شخص داده شد و واریز نکردند، یک فرصت نهایی در همین انجمن هم داده شد و قرار بر این بود تا دیروز مبلغ بدهکاری را واریز کنند
اما اکنون امروز هم به پایان رسیده و خبری از واریز ایشان نیست که هیچ، حتی باز دوباره یک بهانه جدید تراشیده و همه را به مانند خود بی شعور فرض کرده!
سوال اینجاست ، ایشان که نمیتوانست درخواست واریز 2 نفر را حساب کند ، دیگر تاپیک زدن و تا این حد کلاه برداری مسخره شان برای چه بود؟ چیزی جز اینکه تعهد کاری و درون خود را به کاربران بشناساند بیشتر نبود!
من برای راحتی ایشان حتی درگاه پرداخت هم دادم.اما دریغ از واریز!
جناب مدیر، مدارک برایتان ارسال شده، منتظر برخوردتان هستیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)