ببین عزیز اینطور نیست که چون cpu و رم قدرتمندی داری حتما سرعت بالایی هم باید داشته باشی.من بشخصه این مورد رو تجربه کردم. سرعت اجرای نرم افزارها و سیستم عامل یک کامپیوتر به سرعت هارد بستگی داره ، سرعت پردازش داده ها هنگام فراخوانی یک فایل یا یک نرم افزار هست که در اون cpu و رم تاثیر دارن.شما اگر از سرعت راضی نیستی باید ssd بگیری.چون هاردهای ssd کلا در یک رده قیمت گرونی هستند ، یک 64 گیگابایتش رو بگیری برای نصب یک ویندوز هم کافیه تا سرعت کامپیوترت بالا بره
تذکر خیلی جدی: اگر ssd گرفتین ، تو درایوی که روی ssd سوار شده ، هیچ فایلی (حتی 1 عکس ) هم اضافه نکنین و فقط بگذارین ویندوز و فایلهای سیستمی روش سوار باشه
برای نصب نرم افزارها و نگهداری فایلها از یک درایو دیگه استفاده کنین.اگر نرم افزار ها یا حالا هر چیزی رو روی ssd بریزین این احتمال وجود داره که در زمانی کوتاه ویندوزتون بپره و دیگه به هیچ طریقی هم بالا نیاد.چون سرعت خوانش ssd خیلی بالاتر از هاردهای دیگست و این اختلاف سرعت باعث اختلال در کار سیستم میشه و باعث میشه ارور های غیر منطقی ببینید بطوری که انگار سیستم در حد قدرت خودش ظاهر نمیشه.اگر این نکته رو رعایت کنید ، مطمئنا هیچ وقت طعم ssd رو از خاطر نمی برید! ssd یعنی لذت از رایانه نه cpu و رم بالا(هر چند این ها هم در جایگاه خودشون موثر هستند اما ssd اثر ملموستری داره.بخصوص بر روی سرعت اجرای ویندوز و نرم افزارها)
اینها فقط تجربیات شخصیم بود و برای من اتفاق افتاد شاید برای شما موثر نباشه.من نمیتونم در این زمینه توصیه موکد بکنم و مسئولیتی قبول کنم.صرفا انتقال تجربه کردم.تصمیم با شماست بدرود