نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: کامل ترین پکیج سئو سایت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن M-Sadeghi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    185
    تشکر تشکر شده 
    438
    تشکر شده در
    336 پست

پیش فرض پاسخ : کامل ترین پکیج سئو سایت

نقل قول نوشته اصلی توسط StyleFa.iR نمایش پست ها
    بنده کی گفتم رسم روزگار مارو زد زمین ؟ بنده شخصا خودم با مدیریت لیمو وب صحبت کردم چرا شما میای اینجا تاپیک فروش منو تبدیل به اسپم میکنی ؟

من شما رو کامل میشناسم هنوز به سن قانونی نرسیدی بخوای بچه داشته باشی

تاپیک فروش؟ چیو می خوای بفروشی؟ آموزش بهینه سازی لینک که لینک بهینه سازی نمی خواد فقط باید طبق مطلب پیوند درست انتخاب کنی ، تصویر هم که کاملا مشخصه بهینه سازیش.

بعد متاتگ ها از قانون گوگل حذف شده اونوقت شما می خوای آموزش بدی؟ و سایت مپ و فایل ربات آموزش داره؟؟؟

دوما موقعی که من ازدواج کرده بود تو هنوز توی فکرها بودی.
    به خدا که او می آید ......
    میزبانی وب وطن وب هاست

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    157
    تشکر تشکر شده 
    94
    تشکر شده در
    56 پست

پیش فرض پاسخ : کامل ترین پکیج سئو سایت

نقل قول نوشته اصلی توسط M-Sadeghi نمایش پست ها

تاپیک فروش؟ چیو می خوای بفروشی؟ آموزش بهینه سازی لینک که لینک بهینه سازی نمی خواد فقط باید طبق مطلب پیوند درست انتخاب کنی ، تصویر هم که کاملا مشخصه بهینه سازیش.

بعد متاتگ ها از قانون گوگل حذف شده اونوقت شما می خوای آموزش بدی؟ و سایت مپ و فایل ربات آموزش داره؟؟؟

دوما موقعی که من ازدواج کرده بود تو هنوز توی فکرها بودی.
    دوست عزیز بزرگترین سایت های دنیا و سایت های داخلی تنها زمانی میتونن در گوگل پیشرفت کنن که متاتگ ها در قالبشون به صورت کاملا درست ایجاد شده باشه شما هیچ سایتی رو نمیبینی که بدون متاتگ بالا اومده باشه !!!
    در این پکیج آموزش مطالب با کیفیت بالا که سایت های بزرگ ارائه میدن به صورت 10 نکته که مطمئنم خودتونم نمیدونین ارائه شده و بنده الان سایت خود شما رو نگاه کردم نه کد هاتون بهینست نه لینک های داخلی به خوبی انجام شده پس بهتره به پسرتون بگید بیاد براتون لینک های داخلی رو اوکی کنه.
    آموزش هایی گفته شده که خیلی از دوستانی که میخوان سئو یاد بگیرن آموزش داده شده مانند ایجاد لینک های داخلی که گوگل واقعا اهمیت میده به سئو و .... این پک شامل 42 آموزش می باشد که بنده مقاله هایی شخصا مینویسم و به صورت آپدیت هر چند تا چند تا ایمیل میکنم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)