اولا همچین چیزی ما در عمل ندیدیم الان تمامی شرکت ها در ایران سرعتهاشون بالاست
دوما الان رقابت بر روی ترافیک ارزان تره که اصلا آسیاتک در این رقابت حضور نداره و رقابت بین مخابرات و های وب هست که فعلا های وب حرف اول رو می زنه سرعت هم که الحمدالله های وب 5 روزی 2500 تومن اضافه بدی پهنای باند 12 مگ میشه و سرعت دانلود از روی 1.5 مگ تکون نمی خوره . از لحاظ ترافیک هم که دیگه همه میدونند 120 گیگ + 3 گیگ هدیه روزانه روی اکانت 8 مگش در میاد 110 تومن ولی من به عنوان کاربر آسیاتک که 1 سال و نیم دارم از این شرکت خرید می کنم سرعت دانلود 700 کیلوبایت با پهنای باند 4 مگ رو 60 گیگ 1 ماهه 144 هزار تومن میدم. این کجا و آن کجا ! واقعا فقط لحظه شماری می کنم که پورت خالی از های وب گیرم بیاد و از طرح های فشفشه این شرکت بهترین استفاده رو ببرم
تمامی شرکت ها در پلان های نامحدود پهنای باند تقسیم به 8 میشه سرعت دانلود بدست میاد ولی در آسیاتک پهنای باند تقسیم به 8 میشه و سپس عدد به دست اومده مجددا باید تقسیم به 8 بشه تا سرعت دانلود شما بدست بیاد عملا شما هیچ استفاده ای نمی تونی از این نامحدودی ببری با این سرعت و دقیقا پولتو تو جوب میریزی ( یعنی پهنای باند تقسیم به 64 که خود اپراتور از گفتن و تکررش خجل میشه ) ( توضیحات کارمندان : ببینید دوست عزیز سرعت بیت هست و ابتدا به بایت تبدیل کرده و سپس بایت را تقسیم به 8 نموده سرعت دانلود شما به دست میاد علتش هم اینه که شرکت سیاستش بر اساس خرید سرویس های محدود از سوی کاربران هست. ) و در ادامه زیاد صحبت کنی جوری لال میشه اپراتور و توش میمونه که این منظور رو میرسونه : همینی که هست دوست نداری کنسلی پورت بده. تو رو قرآن تو رو به اون کسی که می پرستید همین الان زنگ بزنید به آسیاتک و یکی از پلان های نامحدود رو خریداری کنید می فهمید چی میگم
در ضمن من با مخابرات فقط 1 کوچه فاصله دارم و بهترین ریت رو دارا هستم بدون نویز و ...
ایشون هم در تاپیک ها فقط همین رو عنوان می کنند اول آسیاتک بعد شاتل بعد پارس آنلاین
دل ما پره از این پول هایی که هر ماه هدر میدیم در های وب که دوستم گرفته هم من با DU Metter چک کردم اصلا همچین چیزی نیست ولی در شاتل بله حجم چند برابر سوخته میشه طبق گفته دوستان.
به هیچ عنوان آسیاتک نرخش حتی در رقابت قرار نمی گیره و رقابت تنها در نرخ بین مخابرات و های وب هست که اختلاف های وب در حال حاضر بیش از حد با مخابراته چه برسه به آسیاتک
بنده فقط واقعیت رو گفتم و دوستان می تونند تماس بگیرند و صدا رو رکورد کنند.
ما هر روز باید ببینیم و آتیش بگیریم که رفقامون فول اسپید و با IDM 1.5 مگ دانلود می کنند اون هم ترافیک هر گیگ به قیمت آدامس موزی و حسرت بخوریم
موفق و تندرست باشید