نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: انتقاد از انتقال داده های آسیاتک

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mask-online آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    368
    تشکر شده در
    253 پست

پیش فرض پاسخ : انتقاد از انتقال داده های آسیاتک

سلام
    اول انتقاد اینکه شما میتونید با صدای مشتری شرکت ها تماس بگیرید
    کارشناسان از سازمان تنظیم مقررات پیگیر قضایا خواهند بود
    دوم اینکه همین معایبی که میگید متاسفانه اشتباه است نه تعریف میکنم نه چیزی
    آسیاتک در کل کشور بالاترین سرعت را داراست و رتبه اول می باشد و بعد شاتل و بعد پارس آنلاین
    از نظر پشتیبانی نیز تندیس افتخار گرفتن میتونید از سایتشون ببینید
    در خصوص هزینه ها نسبت به رقبا پایین ترین تعرفه رو در کل کشور داره
    تفاوت سرویس های نامحدود و بالا بودن قیمت ها به دلیل در اختیار گذاشتن پهنای باند بیشتر می باشد
    در خصوص مصرف حجم خوشبختانه تنها شرکتی که حجم ***ی نداره این شرکت هست
    ولی پاسخ شما در کلیه شرکت ها برای آپلود نیز از اعتبار کاسته میشه این مورد جدیدا مشاهده شده که کاربر مشکل حجم پیدا میکنه
    سعی کنید قبل از هر انتقادی کمی در خصوص مورد اطلاعات کسب کنید و سپس اقدام به تایپیک کنید
    و نیز دوستی که فحاشی میکنن چندین مورد حرکت ناپسند ایشون رو دیدم بهتر نیست یا استفاده نکنید یا خودتون رو با شرایط وفق بدید
    ویرایش توسط mask-online : November 3rd, 2014 در ساعت 23:58
    اینترنت پرسرعت , طراحی سایت , سئو سایت , خرید اکانت مجازی , دوربین مداربسته , سامانه پیام کوتاه
    MASK-ONLINE.ir - TG = @mask_online

2. تعداد تشکر ها از mask-online به دلیل پست مفید

عضو انجمن peyman0742 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    58
    تشکر تشکر شده 
    385
    تشکر شده در
    309 پست

پیش فرض پاسخ : انتقاد از انتقال داده های آسیاتک

نقل قول نوشته اصلی توسط mask-online نمایش پست ها
    سلام
    اول انتقاد اینکه شما میتونید با صدای مشتری شرکت ها تماس بگیرید
    کارشناسان از سازمان تنظیم مقررات پیگیر قضایا خواهند بود
    دوم اینکه همین معایبی که میگید متاسفانه اشتباه است نه تعریف میکنم نه چیزی
    آسیاتک در کل کشور بالاترین سرعت را داراست و رتبه اول می باشد و بعد شاتل و بعد پارس آنلاین
    از نظر پشتیبانی نیز تندیس افتخار گرفتن میتونید از سایتشون ببینید
    در خصوص هزینه ها نسبت به رقبا پایین ترین تعرفه رو در کل کشور داره
    تفاوت سرویس های نامحدود و بالا بودن قیمت ها به دلیل در اختیار گذاشتن پهنای باند بیشتر می باشد
    در خصوص مصرف حجم خوشبختانه تنها شرکتی که حجم ***ی نداره این شرکت هست
    ولی پاسخ شما در کلیه شرکت ها برای آپلود نیز از اعتبار کاسته میشه این مورد جدیدا مشاهده شده که کاربر مشکل حجم پیدا میکنه
    سعی کنید قبل از هر انتقادی کمی در خصوص مورد اطلاعات کسب کنید و سپس اقدام به تایپیک کنید
    و نیز دوستی که فحاشی میکنن چندین مورد حرکت ناپسند ایشون رو دیدم بهتر نیست یا استفاده نکنید یا خودتون رو با شرایط وفق بدید

اولا همچین چیزی ما در عمل ندیدیم الان تمامی شرکت ها در ایران سرعتهاشون بالاست
    دوما الان رقابت بر روی ترافیک ارزان تره که اصلا آسیاتک در این رقابت حضور نداره و رقابت بین مخابرات و های وب هست که فعلا های وب حرف اول رو می زنه سرعت هم که الحمدالله های وب 5 روزی 2500 تومن اضافه بدی پهنای باند 12 مگ میشه و سرعت دانلود از روی 1.5 مگ تکون نمی خوره . از لحاظ ترافیک هم که دیگه همه میدونند 120 گیگ + 3 گیگ هدیه روزانه روی اکانت 8 مگش در میاد 110 تومن ولی من به عنوان کاربر آسیاتک که 1 سال و نیم دارم از این شرکت خرید می کنم سرعت دانلود 700 کیلوبایت با پهنای باند 4 مگ رو 60 گیگ 1 ماهه 144 هزار تومن میدم. این کجا و آن کجا ! واقعا فقط لحظه شماری می کنم که پورت خالی از های وب گیرم بیاد و از طرح های فشفشه این شرکت بهترین استفاده رو ببرم

تمامی شرکت ها در پلان های نامحدود پهنای باند تقسیم به 8 میشه سرعت دانلود بدست میاد ولی در آسیاتک پهنای باند تقسیم به 8 میشه و سپس عدد به دست اومده مجددا باید تقسیم به 8 بشه تا سرعت دانلود شما بدست بیاد عملا شما هیچ استفاده ای نمی تونی از این نامحدودی ببری با این سرعت و دقیقا پولتو تو جوب میریزی ( یعنی پهنای باند تقسیم به 64 که خود اپراتور از گفتن و تکررش خجل میشه ) ( توضیحات کارمندان : ببینید دوست عزیز سرعت بیت هست و ابتدا به بایت تبدیل کرده و سپس بایت را تقسیم به 8 نموده سرعت دانلود شما به دست میاد علتش هم اینه که شرکت سیاستش بر اساس خرید سرویس های محدود از سوی کاربران هست. ) و در ادامه زیاد صحبت کنی جوری لال میشه اپراتور و توش میمونه که این منظور رو میرسونه : همینی که هست دوست نداری کنسلی پورت بده. تو رو قرآن تو رو به اون کسی که می پرستید همین الان زنگ بزنید به آسیاتک و یکی از پلان های نامحدود رو خریداری کنید می فهمید چی میگم
    در ضمن من با مخابرات فقط 1 کوچه فاصله دارم و بهترین ریت رو دارا هستم بدون نویز و ...

ایشون هم در تاپیک ها فقط همین رو عنوان می کنند اول آسیاتک بعد شاتل بعد پارس آنلاین
    دل ما پره از این پول هایی که هر ماه هدر میدیم در های وب که دوستم گرفته هم من با DU Metter چک کردم اصلا همچین چیزی نیست ولی در شاتل بله حجم چند برابر سوخته میشه طبق گفته دوستان.
    به هیچ عنوان آسیاتک نرخش حتی در رقابت قرار نمی گیره و رقابت تنها در نرخ بین مخابرات و های وب هست که اختلاف های وب در حال حاضر بیش از حد با مخابراته چه برسه به آسیاتک
    بنده فقط واقعیت رو گفتم و دوستان می تونند تماس بگیرند و صدا رو رکورد کنند.
    ما هر روز باید ببینیم و آتیش بگیریم که رفقامون فول اسپید و با IDM 1.5 مگ دانلود می کنند اون هم ترافیک هر گیگ به قیمت آدامس موزی و حسرت بخوریم

موفق و تندرست باشید
    ویرایش توسط peyman0742 : October 31st, 2014 در ساعت 06:46

4. تعداد تشکر ها از peyman0742 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)