نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: برسی وضعيت نمايندگان nic

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Mohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    281
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    324 پست

پیش فرض پاسخ : برسی وضعيت نمايندگان nic

نقل قول نوشته اصلی توسط amiri113 نمایش پست ها
    اما برام جالب بود که بدونم اين نمايندگانی که دارند با قيمت 1800 ميفروشن آيا سودی ميبرن!؟
    مثلا کی؟
    همه برای تعداد یونیت پایین همون 1900 یا بالاتر میدن. برای یونیت بالا هم میشه با پولی که شخص میده کار کرد و به نوعی سود رو از طریق دیگه ای به دست آورد و ... . ممکن هم هست نوعی سرمایه‌گذاری بلند مدت باشه روی جذب کردن افرادی که یونیت میخرند و ... .

---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط amiri113 نمایش پست ها
    خوب اين خودش يک نکته مهم هستش!
    تا جایی که من ميدونم برای خريد يونيت بايد پول رو از قبل به Nic داده باشن!
    به فرض هم که نداده باشن!
    آيا سود ماهانه اون پول، ارزش اين رو داره که بدون سود ردش کنن بره !؟
    چون به فرض من مثلا 50 يونيت ميخرم، صد در صد برای مصرف يکماهم ميخرم نه بيشتر، پس بول بيشتر از يکماه هم نميمونه! درسته !؟
    من حاضرم پيش قدم بشم و برای هر دو نماينده nic حاضر در اين فاروم پيشنهاد خوبی دارم :دی
    يک قانونی وجود داره تو بعضی شرکت ها که نمايندگان حق ندارند زير فروشی بکنن!
    مثلا تو شرکت ماد ايران نمايندگان حق ندارند مانيتور رو زير يک قيمت مشخص بفروشن و اگر بفروشن زير فروشی ميشه و نمايندگی باطل ميشه! خوبه نه !؟ بهتر نيست با هم عهد ببنديد که زير فروشی نشه !؟
    ببنید مثلا من شرکت x ، به واسطه سابقه و تبلیغاتی که داشتم در یک ماه به 500 یونیت (تقریبا سه دامنه در روز ثبت داشته باشین همین حدود یونیت می‌خواین) نیاز دارم به خاطر تعداد زیاد دامنه‌ای که ثبت می‌کنم. خوب حالا چند راه هست ، خرید یونیت از دیگران یکیش هست و گرفتن نمایندگی یه راه دیگه. خوب من میام و گرفتن نمایندگی رو انتخاب می‌کنم. 6 میلیون میدم یونیت میخرم بعد میام قیمت میزنم مثلا بالای 50 یونیت رو میدم همون قیمت خرید! خوب سریعا یونیت‌ها فروش میره و به جز پولی که برای یوینت‌های خودم بوده پولم نمی‌خوابه. اونایی هم که زیر 50 یونیت میخرند یه سود جزئی برام داره و این امیدواری هست که اونا هم بتونند یونیت ‌های بیشتری رو استفاده کنند (به خاطر ارزونی) و بعدا بشن جزء اونایی که بالای 50 یونیت میخرند و ... . خلاصه بعد از چند سری خرید و فروش من هر سری که یوینت میخرم به جز اونایی که برای کار خودم می‌خوام در بدترین حالت خیلی سریع همه یونیت‌ها رو به قیمت خرید می‌فروشم و دیگه پولم نمی‌خوابه. به علاوه به نوعی اسمم هم سر زبون‌ها می‌افته و نوعی تبلیغ هم میشه برای خدمات دیگه‌ام به واسطه اینکه باید بیان تو سایت فرم پر کنند و ... .
    این رو هم در نظر بگیرید که خیلی ها یونیت رو تعداد می‌خرند و مدت زیادی طول میکشه تا استفاده کنند، نگید بیش از مصرف ماه نمی‌خرند، مثلا خود من هر بار به خاطر قیمت 20 یونیت میخرم که ممکن هست یک روزه مصرف بشه و ممکن هم هست بیش از دو ماه طول بکشه ولی چون زیر 20 یونیت نمی‌دن منم 20 یونیت میخرم.
    نهیاتا اینکه این موردی که شما می‌گید دو طرفه هست. از یه طرف بحث این هست که با ارزون دادن یونیت مشکلاتی ایجاد میشه برای افرادی که می‌خوان نماینده رسمی بشن و از یه طرف دیگه همکارانی که خریدهای جزئی تری دارند مثل خود من راحت تر می‌تونند خرید کنند. در مورد مادایران هم موارد متعددی من می‌دونم که مانیتورهای ال جی رو خیلی ارزون تر می‌فروشن، کسی هم کاری شون نداره!
    در کل با سر و سامون دادن به قیمت‌ها موافقم اما نه فقط یونیت بلکه همه چی مثلا اگه قرار هست یونیت رو گرون تر بفروشند باید دامنه هم به همین ترتیب گرون تر باشه. نه اینکه دامنه رو ثبت کنند 4 تومن بعدا بخوان یونیت رو بدن 2 تومن!

2. تعداد تشکر ها ازMohsen به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)