-
October 22nd, 2014, 22:20
پاسخ : نظر شما
سلام داداش اول بهت خیلی تبریک میگم بابت این خلاقیتت جدا ایول داری!
اما نکنه اینه شما بدون تحقیق این کارو کردی! شماره های پیامکی میتونن طبق یه تعهد نامه چند صفحه ای و قبول خیلی قوانین! به بلک لیست ارسال کنن!
نکته دوم میزان سرعت پیام در این دستگاه پایین هست و برای سایت با حجم پایین میتونه جوابگو باشه در صورت ارسال بالا با سیم کارت اپراتور اختلال ایجاد مکینه براتون!
احیانا اگر کسی زنگ بزنه به سیم کارت چی میشه؟ یا پیامک؟ چون میخاد پیام برسه آنتن هر چند دقیقه برای تحویل پیام اقدام میکنه که این هم مختل میکنه کار رو درسته؟
اما این پشتکار و جدیت خیلی خوبه!
-
تعداد تشکر ها از hrv به دلیل پست مفید
-
October 22nd, 2014 22:20
# ADS
-
October 23rd, 2014, 11:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام و احترام
واقعا شخص خلاقی هستید امیدوار هستم پیشرفت های بالاتری از شما مشاهده کنیم مخصوصا در زمینه وب
خیلی ها هستند که استعداد های زیادی خداوند به آنها داده و در راه خلاف و نفع شخصی به کار میبرند ولی شما فعلا ندیدم از این دید اشخاص باشید و انشالله هم نخواهید بود.
انشالله موفق باشید
ارادت
یا حق
متشکرم جناب سجادیه. لطف دارید.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
iroooni.com
کار بسیار جالبی هست به نظر من هم اجاره بدید ماهیانه بهتره تا کپی نزنن ازش
ممنونم.
-
-
October 23rd, 2014, 11:57
عضو انجمن
کار جالبی هستش
قطعا شما ادامه بدید آینده خوبی خواهید داشت
انشا الله به آینده روشنی داشته باشید
-
تعداد تشکر ها از xphost به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2014, 12:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
be099
کار شما واقعا جالب بود اما
من برای یکی از سایت هام بعد از ثبت موبایل به کاربر میگم یک sms خالی بده مثلا شماره 30004545454545 بده وقتی دریافت شد با موبایل ثبت شده توی سیستم مقایسه میشه و اینجوری خیلی راحت تر میشه کاربرو تایید کرد

مورد بعدی هم اینکه خیلها پیامهارو نبستن ! و جدیدا موقع گرفتن پنل هم خود اپراتور تعهد میگره که تبلیغاتی نفرستی و میگن اونایی که میفرستنو میزنن تو بلک لیست ...

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
شما پیامک را میتونید برای همه اوکی بکنید
برای ارسال به شماره هایی که در بلک لیست هستند به مخابرات درخواست میدهید شمارتون را خدماتی میکنند
شماره ما که در سایت است الآن خدماتی است
ضمن عرض تشکر، فرمایش شما دو عزیز در یک راستا بود، به همین دلیل یک جا پاسخ میدم.
در رابطه با شمارههای خدماتی، ۲ مشکل وجود داره:
۱- درگاههای ارسال همیشه وصل نیستن و گهگاهی قطعی دارن.
۲- خیلی از افراد ( از جمله خودِ من) کلا سرشمارههای ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ و ... رو بلاک کردن.
در رابطه با ارسال پیام توسط کاربر به سامانه جهت احراز هویت هم علاوه بر امکان قطعی درگاه ارسال و دریافت پیام کوتاه، تاخیرهای شایع در دریافت پیامها توسط وب سرویس وجود داره که مطمئنا در مبحث تجربه کاربری یا همون ux، خیلی پسندیده نیست و اینکه اگر خط اعتباری کاربر، دارای اعتبار کافی برای ارسال پیام نباشه یا خط دائمی کاربر یک طرفه باشه، چه اتفاقی میافته؟ بیشک کاربر از سرویس دهنده دیگهای استفاده میکنه!
علاوه بر تمام موارد، ممکنه کاربر به دلایلی فقط دارای تلفن ثابت باشه و امکان دریافت پیام کوتاه رو نداشته باشه!
باز هم از اینکه لطف کردید و در این بحث شرکت کردید ازتون ممنونم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
pouria
برای قسمت مودم GSM میشد از برد راه انداز Sim900 استفاده کنید
هم ابعاد کمتری دارن هم نیازی به لحیم کاری ماژول نیست
برد راه انداز sim900
ممنونم، ولی نیازی به بورد راهانداز نیست. لحیم کاری این ماژول کار سختی نیست.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
vrujak
سلام دوست عزیز
اولا تبریک میگم بهتون.
دوما به نظر من قبل از هر کاری این اختراعتون رو به ثبت برسونید. تا حق کپی برداری برا خودتون باشه.
بعدش تصمیم بگیرید که چی کار کنید.
موفق باشید انشاالله.
متشکرم.
راستش قبلا برای مورد دیگهای اقدام به ثبت اختراع کردم، اما خب انقدر اذیت کردن که بیخیال شدم!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
وقتی این بسته های کودک نخبه و فلان رو با تغییر اسم هر دفعه هر کی برا خودش ثبت اختراع میکنه
دیگه همچین چیزی که شما طراحی کردید چرا نشه ثبت اختراع کرد؟!
متشکرم.
شدنش فکر کنم بشه! اما خب خیلی دردسر داره.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hrv
سلام داداش اول بهت خیلی تبریک میگم بابت این خلاقیتت جدا ایول داری!
اما نکنه اینه شما بدون تحقیق این کارو کردی! شماره های پیامکی میتونن طبق یه تعهد نامه چند صفحه ای و قبول خیلی قوانین! به بلک لیست ارسال کنن!
نکته دوم میزان سرعت پیام در این دستگاه پایین هست و برای سایت با حجم پایین میتونه جوابگو باشه در صورت ارسال بالا با سیم کارت اپراتور اختلال ایجاد مکینه براتون!
احیانا اگر کسی زنگ بزنه به سیم کارت چی میشه؟ یا پیامک؟ چون میخاد پیام برسه آنتن هر چند دقیقه برای تحویل پیام اقدام میکنه که این هم مختل میکنه کار رو درسته؟
اما این پشتکار و جدیت خیلی خوبه!
متشکرم.
دلیل عدم استفاده از درگاههای مخابراتی عمومی رو چند خط بالاتر عرض کردم. در رابطه با ترافیک پایین سیمکارت، حق با شماست و برای برطرف کردن این مشکل، هر ماژول به همراه ۱۶ سیمکارت طراحی شده. قابلیت ارتقا تا ۶۴ سیمکارت برای هر ماژول وجود داره. که فکر میکنم برای بلاگفا هم کافی باشه. چه برسه به سایت ما!:دی
در صورتی که کسی با این سیمکارت ها تماس بگیره بلافاصله ریجکت میشه. پیامهای کوتاه هم در حافظه ذخیره نمیشن. دریافت پیام توسط این سیمکارتها معمولا نادر هست و طراحی سیستم به گونهای انجام شده که در صورت اشغال بودن یک سیمکارت، به صورت خودکار از سیمکارت دیگری استفاده میشه. به این ترتیب شما هرگز با کندی سرعت مواجه نخواهید شد.
باز هم از ارسال نظر گرانبهاتون متشکرم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
AsiaHosting.org
بسیار عالی و... تبریک میگم
متشکرم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
xphost
کار جالبی هستش
قطعا شما ادامه بدید آینده خوبی خواهید داشت
انشا الله به آینده روشنی داشته باشید