شما پیامک را میتونید برای همه اوکی بکنید
برای ارسال به شماره هایی که در بلک لیست هستند به مخابرات درخواست میدهید شمارتون را خدماتی میکنند
شماره ما که در سایت است الآن خدماتی است
شما پیامک را میتونید برای همه اوکی بکنید
برای ارسال به شماره هایی که در بلک لیست هستند به مخابرات درخواست میدهید شمارتون را خدماتی میکنند
شماره ما که در سایت است الآن خدماتی است
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
ضمن عرض تشکر، فرمایش شما دو عزیز در یک راستا بود، به همین دلیل یک جا پاسخ میدم.
در رابطه با شمارههای خدماتی، ۲ مشکل وجود داره:
۱- درگاههای ارسال همیشه وصل نیستن و گهگاهی قطعی دارن.
۲- خیلی از افراد ( از جمله خودِ من) کلا سرشمارههای ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ و ... رو بلاک کردن.
در رابطه با ارسال پیام توسط کاربر به سامانه جهت احراز هویت هم علاوه بر امکان قطعی درگاه ارسال و دریافت پیام کوتاه، تاخیرهای شایع در دریافت پیامها توسط وب سرویس وجود داره که مطمئنا در مبحث تجربه کاربری یا همون ux، خیلی پسندیده نیست و اینکه اگر خط اعتباری کاربر، دارای اعتبار کافی برای ارسال پیام نباشه یا خط دائمی کاربر یک طرفه باشه، چه اتفاقی میافته؟ بیشک کاربر از سرویس دهنده دیگهای استفاده میکنه!
علاوه بر تمام موارد، ممکنه کاربر به دلایلی فقط دارای تلفن ثابت باشه و امکان دریافت پیام کوتاه رو نداشته باشه!
باز هم از اینکه لطف کردید و در این بحث شرکت کردید ازتون ممنونم.
- - - Updated - - -
ممنونم، ولی نیازی به بورد راهانداز نیست. لحیم کاری این ماژول کار سختی نیست.
- - - Updated - - -
متشکرم.
راستش قبلا برای مورد دیگهای اقدام به ثبت اختراع کردم، اما خب انقدر اذیت کردن که بیخیال شدم!
- - - Updated - - -
متشکرم.
شدنش فکر کنم بشه! اما خب خیلی دردسر داره.
- - - Updated - - -
متشکرم.
دلیل عدم استفاده از درگاههای مخابراتی عمومی رو چند خط بالاتر عرض کردم. در رابطه با ترافیک پایین سیمکارت، حق با شماست و برای برطرف کردن این مشکل، هر ماژول به همراه ۱۶ سیمکارت طراحی شده. قابلیت ارتقا تا ۶۴ سیمکارت برای هر ماژول وجود داره. که فکر میکنم برای بلاگفا هم کافی باشه. چه برسه به سایت ما!:دی
در صورتی که کسی با این سیمکارت ها تماس بگیره بلافاصله ریجکت میشه. پیامهای کوتاه هم در حافظه ذخیره نمیشن. دریافت پیام توسط این سیمکارتها معمولا نادر هست و طراحی سیستم به گونهای انجام شده که در صورت اشغال بودن یک سیمکارت، به صورت خودکار از سیمکارت دیگری استفاده میشه. به این ترتیب شما هرگز با کندی سرعت مواجه نخواهید شد.
باز هم از ارسال نظر گرانبهاتون متشکرم.
- - - Updated - - -
متشکرم.
- - - Updated - - -
ممنونم، همچنین.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)