خوبه ، چون منم براي فروش نميخوام ، همه اين وي پي اسي كه گرفتم فقط براي يك سايت هست ، نيازي نمي بينم اطلاعات بيشتري بدم .
در مورد گرون بودن ، آره داداش شما پولش را داري بفرمائيد و خريد كنيد ، ما پولمون در همين حد هست
در مورد ساپورت اين شركت ، 3 ساعت از زماني كه من سفارش دادم گذشت و وي پي اسم را بهم تحويل دادن ، ( اين در نظر بگيريد كه زمان سفارش من ساعت 3 كله صبح بوده و ساعت 6 نيم 7 به من تحويل دادن ، 2 ساعت بعدش سي پنلم نصب شد .. ) اين از نظر تحويل ، از نظر ساپورت و پشتيباني ، من وقتي سي پنلم فعاش شد ، 3 تا مشكل برخوردم ، و 3 تا تيكت فرستادم ، 2 تا براي پشتيباني و يكي براي فروش ، و هر كدوم را در كمتر از 5 دقيقه بهم جواب دادن ، و هر جواب تيكتي كه من مي دادم ، 3 الي 5 دقيقه بعد جوابمو مي دادن ، فكر كنم شما تو ايران اينجوريشو نديدي ، من با خيلي ها تو ايران كار كردم ، ولي واقعا اينا خيلي بهترن ، يكي ميگفت ، مثل اينكه اين بورستي ها از دماغ فيل افتادن ، ولي واقعا از خيلي از پشتيباني هاي ديگه بهتر هستن و خوب جوابتو مي دن ، من تمام حرفام را راست و صادقانه مي زنم ، خواستي بيا پسورد بخش تيكت هام را بهت بدم ، زمان و تاريخ جواب اونارا زده ، ببيني كه مطمئن بشي .
در مورد پنهان كردن هويت ، اصلا اين حرف شما را قبول ندارم ، چون من و دوست عزيزي كه اومد و گفت من چند تا وي پي اس خريدم ، هر دو با اي پي ايران خريد كرديم ، پس هويت خدمونو مخفي نكردم ،...زيادم غيرتي نباش ، البته اين شوخي بود.
در مورد سرعتم كه دوست گلم اومد و گفت ، بازهم اگه بخواي خيلي از دوستان ديگه تو اين انجمن هستند كه مي توني ازشون بپرسي.
منم اگه يه سرور مجاني تو ايران بهم بدن و يه پارتي گنده پشت سرم باشه مي گم قربون دست و پنجشون ( سرور خارجي چيه ) ايرانيام داريم ، ماله دولت و ملته بزار بفروشم .
در كل بازهم اگه ما و دوستان در بورست مشكلي داشتيم همينجا اعلام مي كنيم ، ولي انصافا ،هم سرويشون عاليه كه هيچ جا تو ايران نمي توني پيدا كني ، هم پشتيبانيشون ،
يا علي