نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 112

موضوع: خريد از BurstNET™

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    897
    تشکر شده در
    560 پست

پیش فرض پاسخ : خريد از BurstNET™

عجب ایرانی دوست های خوبی هستند تو 10 دقیقه گفتن که با ایران کار نمیکنیم به من بگن مفتی اطلاعاتت رو بزار تو این دیتا سنتر نمیزارم چون دنبال ریسک و حادثه جویی نیستم دوست دارم وقتی شب خوابیدم صبح بلند شدم ببینم اطلاعاتم هست و به خاطر ایرانی بودم شوتم نکرده باشن بیرون

Please preserve the subject line. This is important.

-----------------------------------------------
    (Shaun C.)
    Hello,

There are current sanctions in place and I apologize however we are not able to do business with Iranian's at this time.

--
    Shaun C
    Customer Support Representative
    BurstNET Technologies, Inc.
    Customer Support/Billing is available 8am - 5pm(Eastern Time) Monday - Friday

عضو انجمن raspinah آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    172
    تشکر شده در
    137 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها
    عجب ایرانی دوست های خوبی هستند تو 10 دقیقه گفتن که با ایران کار نمیکنیم به من بگن مفتی اطلاعاتت رو بزار تو این دیتا سنتر نمیزارم چون دنبال ریسک و حادثه جویی نیستم دوست دارم وقتی شب خوابیدم صبح بلند شدم ببینم اطلاعاتم هست و به خاطر ایرانی بودم شوتم نکرده باشن بیرون

Please preserve the subject line. This is important.

(Shaun C.)
    Hello,

There are current sanctions in place and I apologize however we are not able to do business with Iranian's at this time.

--
    Shaun C
    Customer Support Representative
    BurstNET Technologies, Inc.
    Customer Support/Billing is available 8am - 5pm(Eastern Time) Monday - Friday
    دوست من
    من نميدونم چرا شما با اين شركت اينقدر مشكل داريد ،
    من حساب بانكي آمريكا دارم ، و خودم سرور وي پي ان اختصاصي هم گرفتم ، و خريدم را به راحتي انجام دادم ....
    چه جوري مي فهمن ، حتما يكي از اينجا مي خواد بهشون گزارش بده ،هه ( شوخي بود )

ببين رفيق گلم ، شما هم بهتره يه سرور براي بك آپ گيري بگيري و بيا من برات از اين شركت بخرم ، كه شما هم هزينه هاي زياد ندي ، اگه هم خواستي سرور بك آپ رو رايگان بهت ميدم كه اينقدر بهش فكر نكني ، روزانه بگير و خيالت راحت ، الانم با اجازتون سي پنل نصب شده ، بايد ويزارد بشه ، البته يكم تو اين مثله مشكل دارم ، ايا مطلبي در مورد ويزارد تو انجمن هست؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    897
    تشکر شده در
    560 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط raspinah نمایش پست ها
    دوست من
    من نميدونم چرا شما با اين شركت اينقدر مشكل داريد ،
    من حساب بانكي آمريكا دارم ، و خودم سرور وي پي ان اختصاصي هم گرفتم ، و خريدم را به راحتي انجام دادم ....
    چه جوري مي فهمن ، حتما يكي از اينجا مي خواد بهشون گزارش بده ،هه ( شوخي بود )

ببين رفيق گلم ، شما هم بهتره يه سرور براي بك آپ گيري بگيري و بيا من برات از اين شركت بخرم ، كه شما هم هزينه هاي زياد ندي ، اگه هم خواستي سرور بك آپ رو رايگان بهت ميدم كه اينقدر بهش فكر نكني ، روزانه بگير و خيالت راحت ، الانم با اجازتون سي پنل نصب شده ، بايد ويزارد بشه ، البته يكم تو اين مثله مشكل دارم ، ايا مطلبي در مورد ويزارد تو انجمن هست؟
    من نه وی پی اس فروش هستم نه هاست .علاقه ای هم به این کار ندارم این حرفه هایی که میزنم هم بر اساس تجربه هست . شما خوشحالی که وی پی اس ارزون خریدی مبارکت باشه ولی وقتی تبلیغش رو میکنی این باعث میشه یه عده هم به دور از واقعیت به فکر خرید بیفتن و وقتی مشکلی پیش اومد اون موقع نه شما جوابگو هستی نه دیتا سنتر چون اونا اولش میگن که ما به ایران سرویس نمیفروشیم .پس زوری نمیشه یه چیزی رو خریداری کرد .
    در ضمن من جاهایی سرور دارم البته برای پروژه هایی که دارم انجام میدم که وقتی درخواست پشتیبانی مینم کمتر از 10 دقیقه بهم جواب میدن اگر هم پول زیادی دارم میدم اونجاها فقط برای پشتیبانی و اپ تایم و پورت اختصاصی هست مگرنه دیتا سنتر ارزون تر از اینها هم زیاد هست دوست داری برات خریداری کنم سرور 4 دلار یا کمتر هم شاید بتونی پیدا کنی . تو همین فروم بگردی یه دیتا سنتر هایی هم هستند با 49 دلار میتونی سرور اختصاصی هم بگیری .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)