نقل قول نوشته اصلی توسط raspinah نمایش پست ها
خيلي ممنون مصطفي عزيز ،
و دوستان عزيزي مثل مصطفي هستند كه گفته ها را تائيد مي كنند ، قابل توجه دوست گل ما كه بدون اينكه از سرويس استفاده كني ، نظرات محترامانه خودشو گفت ، ولي من به اين دوست عزيز پيشنهاد مي كنم استفاده كنه ، اره مصطفي جان منم با اي پي ايران ثبت كردم و هيچ خيالي نيست ، تازه ميخوام يه ساله بگيرم ;-)
بسیار خوبه که راضی هستید . من نیازی به وی پی اس و استفاده از اون ندارم کارم هاستینگ و فروش نیست . ترجیح میدم هیچ موقع ریسک نکنم حتی اگر 0/5 درصد باشه . برای من خرید یعنی اینکه مشتری درجه 2 نباشم - بهم به عنوان یه ایرانی احترام بزارن از کلک و مخفی کاری و دو دوزه بازی در اوردن به خاطر اینکه از ایران هتم بدم میاد - ساپورت خوبی داشته باشم-اپ تایم و سرعت گارنتی شده باشه-ترجیح هم میدن از شرکت ایرانی خرید کنم و قرار داد و فاکتور ازشون بگیرم تا اگر مشکلی بود طرف حسابم شرکت ایرانی باشه و شخصا دنبال ارزونی نیستم چون میدونم دیتا سنتر های درجه 1 دنیا ارزون فروش نیستند مثل کشور خودمون شرکت های هاستینگ و معتبر چیزی به اسم ارزونی ندارند .
پیشنهاد میکنم با همین دیتا سنتر قرار داد ببنید و سرور هاشون رو ریسل کنید تو ایران سرور ارزون تو ایران خوب فروش داره .کاش همه دیتا سنتر ها مثل rackspace.com بودن