نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها
من نه وی پی اس فروش هستم نه هاست .علاقه ای هم به این کار ندارم این حرفه هایی که میزنم هم بر اساس تجربه هست . شما خوشحالی که وی پی اس ارزون خریدی مبارکت باشه ولی وقتی تبلیغش رو میکنی این باعث میشه یه عده هم به دور از واقعیت به فکر خرید بیفتن و وقتی مشکلی پیش اومد اون موقع نه شما جوابگو هستی نه دیتا سنتر چون اونا اولش میگن که ما به ایران سرویس نمیفروشیم .پس زوری نمیشه یه چیزی رو خریداری کرد .
در ضمن من جاهایی سرور دارم البته برای پروژه هایی که دارم انجام میدم که وقتی درخواست پشتیبانی مینم کمتر از 10 دقیقه بهم جواب میدن اگر هم پول زیادی دارم میدم اونجاها فقط برای پشتیبانی و اپ تایم و پورت اختصاصی هست مگرنه دیتا سنتر ارزون تر از اینها هم زیاد هست دوست داری برات خریداری کنم سرور 4 دلار یا کمتر هم شاید بتونی پیدا کنی . تو همین فروم بگردی یه دیتا سنتر هایی هم هستند با 49 دلار میتونی سرور اختصاصی هم بگیری .
خيلي ممنون از توضيحات كامل شما ،
شما از اين شركت تا حالا سرويسي گرفتيد ؟
آيا با سرويساش كار كرديد ؟
مطمئن هستيد كه آپ تايمش پايينه ،
بزاريد دوستاني كه گرفتن و الان دارن استفاده مي كنن نظرشونو بگم ، من مطمئنم تو اين انجمن خيلي از دوستان از اين شركت استفاده مي كنند ، پس ازشون خواهش ميكنم بيان و نظرشونو بگن ،‌، دوستاني كه استفاده نكردن چطوري مي تونن نظر بدن ، البته نظر شما خيلي درست است و داريد با صحبت ديگران اين نظريان را مي ديد ، بهتون پيشنهاد مي كنم يه سرويس ازشون بگيريد و تست كنيد ، اگه خواستيد من يه وي پي اس از اين شركت دارم كه داره خاك مي خوره ، مي تونم بهت بدم تا امتحان كنيد ،

من قسم مي خورم ، هرهفته نحوه كار اين شركت را بگم و اگه حسابم را هم بستن بگم كه كسي از اين شركت سرويسي خريداري نكنه ،......
به شما هم پيشنهاد مي كنم از اين شركت خدمات بگيريد و بعدا در مورد خوب يا بود بودن اين شركت نظر خودتون را بگيد ، درسته كه ايران را تحريم كرده ، پس ما از پي پال هم استفاده نكنيم ، چون ايران را تحريم كرده و ممكنه يهو حسابمونو تعطيل كنه ، درسته !!!!

ما ك نمي تونم با چوب كسانيكي اين تحريم را درست كردن بسوزيم ، مي تونيم و سرويس ازشون مي گيريم ، و بهتره كساني كه باعث تحريم شدن ، يه ديتاسنتر خوب توي ايران با كيفيت و قيمت مناسب ارائه بدن تا همه استفاده كنند ، نه اين كه مثلا صدا و سيما بياد ديتاسنتر راه بندازه و ديتاسنترشون مثل برنامه هاي تلويزيونيشون باشه ...

پس اين بحث همينجا به پايان ميرسه ، خيلي ممنونم از راهنمايي هاي دلسوزانه شما.
اگه وي پي اس تست خواستي ،‌ پي ام بده ، من از همون شركت بهتون بدم .
خواهش مي كنم بحث را هيمنجا تموم كنيم و اين پست بشه تجربه شخصي من از خريد اين شركت و من هر هفته و هر ماه تجربه خدا را صادقانه قرار مي دم تا اگه كسي خواست خريد كنه مطمئن باشه ...

يا علي