دوستان موقع خرید هاست به امنیت اون اهمیت بیشتری بدین.
من به شخصه از ****** سرویس گرفتم و راضی بودم. واقعا امنیتش بالاست سریع هم به تیکت جواب میدن اونم بدون گرفتن پول!
دوستان موقع خرید هاست به امنیت اون اهمیت بیشتری بدین.
من به شخصه از ****** سرویس گرفتم و راضی بودم. واقعا امنیتش بالاست سریع هم به تیکت جواب میدن اونم بدون گرفتن پول!
با سلام و عرض ادب،
تاپيك رو دير ديدم وگرنه حتماً توضيحاتي درباره اين تاپيك داشتم.
در ارتباط با موضوع اصلي تاپيك ايشان تيكت دادند و خود بنده مشكل رو حل كردم (اسم فايلهايي كه آپلود شده بودند فارسي بودند و داخل هاست دچار مشكل بودند)
در مورد هزينه براي پشتيباني؛
دوستان دچار سوءتفاهم نشويد، هزينه براي پشتيباني از كاربران نيست، پشتيباني امري رايگان در قبال خريد مشترك از هر مجموعه است.
امّا در برخي موارد مشترك انتظاراتي بيش از وظايف يك ميزبان دارد كه در اين موارد هزينه دريافت ميشود.
آن زمان كه ما براي رفع مشكلات ويآيپي كرديم توضيحاتي داخل وب سايت در اين ارتباط ارائه شد تا مشتريان مثل اين تاپيك دچار سوءتفاهم نشوند:
هزينه براي پشتيباني و رفع مشكلات سرور و مرتبط با ما نيست، اين موارد به صورت رايگان هستند و تحت هيچ عنوان هزينه دريافت نخواهد شد. در صورت دريافت هزينه از سوي هر اپراتور مشترك ميتواند اپراتور مربوطه را ريپورت كند تا مدير بخش رسيدگي كند.
هزينه اي كه براي وي آي پي دريافت ميشود، براي رفع مشكلاتي كه وب سايت مشترك دارد ميباشد:
كاربراني داريم كه به صورت مستقيم درباره مشكلي تيكت ميدهند و ما توضيحاتي ميدهيم امّا كاربر از ما ميخواهد مشكل وي را حل كنيم!! در اين صورت رفع مشكل وي از حيطه وظايف هر شخص و شركتي خارج بوده و كاربران ميبايست در اين ارتباط هزينه پرداخت نمايند.
براي مثال استارتر، دو بار تيكت دادند و مشكلاتي داشتند كه آن زمان ويآيپي نداشتيم و به صورت رايگان براي استارتر حل كرديم، ويبيكار ايشان با يك اشتباه كوچك باعث شدند مجدد بك آپ برگردانيم كه وقتي اين كار را انجام داديم ويآيپي حساب كاربري تصويب شده و به مشتركين اطلاع داديم، مشتركيني كه به اين مورد معترض بودند و دچار سوءبرداشت شده بودند با توضيحاتي كه از سمت اپراتور هاي ما ارائه شد قانع شدند و مشكل حل شد.
ايشان مجدداً بعد از ريستور بكآپ درخواست رفع مشكل دادند كه با قانون جديد ما مواجه شدند، حتي بنده به ايشان گفتم اگر مشكلي داريد كه ميتوانيد براي رفع مشكل اسكريپتتان به شركتهاي ديگر مراجعه فرماييد، زوري براي سپردن رفع مشكل و پرداخت هزينه به ما نيست، امّا ايشان قبل از اين براي رفع مشكلاتشان براي اشخاص ديگري پول واريز كرده بودند و آن اشخاص از حل مشكل سرباز زدند و مشكل ايشان را حل نكردند![]()
باز هم تاكيد مؤكد دارم، براي پشتيباني (پاسخ به تيكتها) و راهنمايي و رفع مواردي كه از مشكلات مجموعه محسوب ميشود هزينهاي جداگانه دريافت نميشود و اين خلاف قوانين ما ميباشد.
اينها مشكلاتي خارج از حيطه وظيفه ماست، كه بابت آنها هزينه دريافت ميشوند.
تا به حال ۵۸ كاربر در مجموعه ما براي رفع مشكلات وبسايتشان با ما تماس گرفته اند و پس از حل مشكل از آنها هزينه دريافت شده است.
مشكل آقاي حسنزاده (استارتر تاپيك) دو مورد بود، كه مورد اول حل شد و مورد دوم هم به خاطر پيچيدگيهايي كه داشت (در ارتباط با ساختار دادهها در ديتابيس و بهينهسازي حجم ديتابيس بود) امشب و فردا حل ميشود.
باز هم در ارتباط با وبسايت استارتر، دو دامنه ايشان كه از انجمن ساز ويبولتين استفاده ميكنند ريپورت شدند (۱۷ روز پيش) بنده براي رفع مشكل پيشقدم شدمحتي ايشان متوجه ايميلهاي ويبولتين هم نشدند.
![]()
ضمناً ميتوانيد با سرچ در انجمن، تاپيكهاي فروش و نظرات كاربران دربارهيما را ببينيد. نمونه (دو سال پيش)
كاربري با ركورد ۴۸۰ تيكت، كه تقريباً ۴۵۰ مورد آن سوال در مورد مشكل يا موضوعي ميباشد داريم كه در صورت در خواست كاربران در اين تاپيك، با كسب اجازه از مشترك ميتوانم پستالكترونيك وي را براي دانستن نظر وي در ارتباط با مجموعه ما در اختيار كاربران قرار دهم.
بهتر است در موارد اين چنيني از رابط يك مجموعه يا شركت درخواست شود در ارتباط با تاپيك توضيحاتي ارائه دهد، تا اينكه يك تعدادي از كاربران كه در جريان كار نيستند تشريف ميآورند و نظر ميدهند! اگر گزارش شش ماهه بازديد سال از سايت امشب به دستم نميرسيد هرگز متوجه وجود چنين تاپيكي نميشدم![]()
باز هم اگر سوء تفاهمي در ارتباط با دريافت هزينه ايجاد شد، پوزش ميطلبم.
ارادتمند شما،
خوشنويس
ویرایش توسط CityKala.net : December 20th, 2014 در ساعت 00:09
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)