نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها
یه زمانی هم تو سال های قدیم منظورم چند ساله پیشه the planet هم با ایرانی ها کاری نداشت ولی مشتری ها شب خوابیدن صبح بلند شدن دیدن تمام سایت هاشون رو بسته و بک اپ ها رو نمیده .هر موقع تونستید بهشون ایمیل بزنید و بگند با ایران مشکل ندارند شرط هست . اطمنان شما هم به درد کسی نمیخوره مثل این میمونه بگید تو ایران وی پ ان فروختن ممنوع هست ولی چون من میفروشم پس ازاده و چون کسی باهام کاری نداره پس مطمعنم که ازاده .
دوست عزيز . من سرور جدا براي بك آپ گيري دارم ، و هر روز و هر هفته و هر ماه ، داره بك آب گيري ميكنه ، و خودم كاملا رعايت ميكنم ... خوبيش اينه كه يه سرور دارم كه تو آلمان هست و تمام بك آپ هام را اونجا ميريزم....

وقتي بك آپ گيري روزانه داشته باشه اگه هم فردا صبح ببندند هيچ خيالي نيست ، بهتر از اينه كه از 4 تا دوست هم وطن عزيز بخري و بيان برنامه هاي مجازي سازي نصب كنن و الكي بزن مثلا رم 4 گيگ و فقط 512 بهت بدن ....

هرچي باشه من 3 ماهه دارم ازشون سرويس ميگيرم و خيلي هم خوبه ، فقط چيزي كه هست دير جواب تيكت ها رو ميدن كه اونم زياد مجلي نيست .....

اين تاپيك همچنان ادامه دارد تا ببينم مي بندند يا نه ، تا براي دوستاني كه مي خوان بگيرن از اين شركت مطمئن باشن !