البته ما قبل از شروع پروژه تحقیقات لازم را انجام دادیمبا توجه به توضیحاتی که بنده دادم نظر ما بیشتر روی ns بود . البته روی آی پی هم کار کردیم که داخل سایت هست .
البته ما قبل از شروع پروژه تحقیقات لازم را انجام دادیمبا توجه به توضیحاتی که بنده دادم نظر ما بیشتر روی ns بود . البته روی آی پی هم کار کردیم که داخل سایت هست .
روی آیپی که کلا مشکل دارد و ذکر میکند همش یک سایت روی این آیپی هست.
خب بر اساس ns که تنظیم کردید داره میگه :
66 وب سایت بر روی NS های roobinaserver.ir تنظیم شده اند.
خب این در کل خنده دار حساب میشه یعنی ما با 66 سایت داریم کار میکنیم طی این چندین سال ؟
ما کلی رنج آیپی داریم اگر طوری سیستم را درست کنید که بشه رنج های آیپی در آن زده بشه و تمام سایت های روی اون رنج آیپی ها شمارش بشه اون موقع میشه گفت شاید به واقعیت بیشتر نزدیک بشه.
مثلا فقط یکی از آیپی هایی که الان یادم هست حدود 200-300 سایت روی آن هست، حالا بماند که در کل بخواهید رنج حساب کنید چند هزار بشود.
و در مورد ارائه لیست سایت های تحت میزبانی روی آیپی شرکت مدنظر هم به نظرم بهتر هست قبلش حتما از شرکت مدنظر کسب اجازه کنید برای پخش این اطلاعات (حالا اگر شما اطلاع برنامه نویسی دارید و یا از اکانت های پریمیوم و ... که دارید دلیل نمیشه همه به اون اطلاعات دسترسی داشته باشند و از شما برای این امر استفاده کنند درسته ؟ شاید ما مثلا سایت X که وابسته به سازمان خاصی باشه روی سرور جداگانه با ns و آیپی اختصاصی میزبانی کنیم و نباید معرفی بشه و این باعث میشه برای شما دردسر قانونی ایجاد بشه.)
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : October 8th, 2014 در ساعت 09:36
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام دوست عزیز به نطر من مشکل دیگری هم وجود دارد برخی از دوستان هاست دانلود هم در اختیار کاربران میگذارند که معمولا از ساب دامین برای انها استفاده میشود مثلا یکی از کاربران بنده سایت خود را روی طلاهاست میزبانی کرده اما بخش دانلود روی ما هست و درواقع دی ان اس روی طلا هاست می باشد حتی اگر شما از روی ای پی دامنه اصلی هم سایت ها را بررسی کنید باز هم هاست های دانلود خریداری شده محاسبه نخواهد شد! ------------- درمورد نمایش لیست سایت های میزبانی شده هم باید خدمتتان عرض کنم که چنین کاری از خیلی از نظر ها صحیح نیست به خصوص اگر سایت ها از طریق ای پی نمایش داده شوند زیرا کاربری که از ما تقاضای دی ان اس اختصاصی کرده حال چه ریسلر و چه کاربر معمولی درواقع قصد داشته که هویت خود را مخفی کند ------------- البته موارد بسیار زیاد تری را در ذهن دارم که به مرور خدمتتان عرض میکنم
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
بنده هم برسی کردم / کلا آمار رو اشتباه به نمایش میگذارد .
همین امار را با webhosting.info مقایسه کنید!
- - - Updated - - -
در پاسخ به دوست عزیز RoobinaServer باید عرض کنم که همانطور که در پست قبلی گفته شده بود برای dns های آی آر فعلا مشکل داریم که در حال رفع اون هستیم .
ولی نمایش بر اساس آی پی کار درستی نیست به دلیل تعدد ریسلر ها و ... روی یک آی پی و در واقع کار ما این نیست .
در پاسخ به دوستانی هم که انتقال کرده بودند باید عرض کنم که انتقاد همه دوستان را داریم بررسی میکنیم ولی اولین هدف ما راه اندازی وب سایتی جهت ارائه آماری دقیقتر از webhosting.info که در حال حاضر مرجع خیلی از شرکت ها برای رنکینگ هست باشیم و به نظر بنده خیلی آمر دقیقتری از webhosting.info ارائه میکنیم و با توجه به اینکه نمونه دیگری جز این سایت که بر اساس تعداد سایت میزبانی شده رتبه بندی داشته باشه به صورت جامع دیده نشده به زودی سایت خارجی نمونه که با همین هدف راه اندازی شده نیز اعلام خواهد شد.
بنابر این از دوستان انتظار داریم ضمن ارائه انتقاد های خودشون که قطعا سازنده هست و ما را کمک میکنه که برنامه را تکمیل کنیم با وب سایت های مشابه مانند آمار domaintools و webhostingtalk مقایسه کنند بعد بگن آمار غلط بود!
با تشکر
رسیلر مشتری سرور حساب نمیشه ؟
تکلیف دی ان اس های دیگه چی میشه ؟
من فکر کردم هدفتون نمایش حدودی و نزدیک به واقعی تعداد مشتری روی سرورهای یک شرکت میزبانی هست .
پس فرقتون با وب هاستینگ اینفو فقط در شمردن دومین .ir طبق گفته خودتان هست و فرق دیگری ندارید که باز هم ملاک دقیقی حساب نمیشود.
با تشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : October 8th, 2014 در ساعت 10:29
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
امکان اضافه کردن چند dns مقدور هست؟
ما کل dns هایی که روی یک دامین تعریف شده را بررسی میکنیم بنابر این اگر شما مثلا دامین اصلی مانند domain.com را در پایگاه داده ما ثبت کنید نیازی نیست که تک تک مانند ns1 - ns2 , ns3 .... را ثبت کنید .
- - - Updated - - -
هدف نمایش تعداد مشتری هست که روی dns های شما هستند .
منظور این هست که اگر دامین .ir هم از dns های شما استفاده کنه تعدادش شمارده میشه .
بنده الان یکی از دی ان اس های ریسلر هامون رو بررسی کرده ام حدود 138 اکانت فعال داشت! تک تک نصفشون رو بررسی کردم فعال بودند! اما در وب سایت شما 56 عدد نمایش داد!!
یک شماره تماس جهت نشان دادن صحت ماجرا اعلام فرمایید.
در ضمن دی ان اس های ریسلر فوق .org می باشند.
سلام کل دی ان اس هارو هم محاسبه نمیکنهi
یعنی ما الان یک رنج دی ان اس از ns1تا 64 داریم و یک رنج
info و dlو ir
که این سایت شما اومده فقط اینفوی مارو محاسبه کرده اونم 1/8 رو :D
کلا باید بیشتر روش کار کنید
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)