بنده هم برسی کردم / کلا آمار رو اشتباه به نمایش میگذارد .
بنده هم برسی کردم / کلا آمار رو اشتباه به نمایش میگذارد .
همین امار را با webhosting.info مقایسه کنید!
- - - Updated - - -
در پاسخ به دوست عزیز RoobinaServer باید عرض کنم که همانطور که در پست قبلی گفته شده بود برای dns های آی آر فعلا مشکل داریم که در حال رفع اون هستیم .
ولی نمایش بر اساس آی پی کار درستی نیست به دلیل تعدد ریسلر ها و ... روی یک آی پی و در واقع کار ما این نیست .
در پاسخ به دوستانی هم که انتقال کرده بودند باید عرض کنم که انتقاد همه دوستان را داریم بررسی میکنیم ولی اولین هدف ما راه اندازی وب سایتی جهت ارائه آماری دقیقتر از webhosting.info که در حال حاضر مرجع خیلی از شرکت ها برای رنکینگ هست باشیم و به نظر بنده خیلی آمر دقیقتری از webhosting.info ارائه میکنیم و با توجه به اینکه نمونه دیگری جز این سایت که بر اساس تعداد سایت میزبانی شده رتبه بندی داشته باشه به صورت جامع دیده نشده به زودی سایت خارجی نمونه که با همین هدف راه اندازی شده نیز اعلام خواهد شد.
بنابر این از دوستان انتظار داریم ضمن ارائه انتقاد های خودشون که قطعا سازنده هست و ما را کمک میکنه که برنامه را تکمیل کنیم با وب سایت های مشابه مانند آمار domaintools و webhostingtalk مقایسه کنند بعد بگن آمار غلط بود!
با تشکر
رسیلر مشتری سرور حساب نمیشه ؟
تکلیف دی ان اس های دیگه چی میشه ؟
من فکر کردم هدفتون نمایش حدودی و نزدیک به واقعی تعداد مشتری روی سرورهای یک شرکت میزبانی هست .
پس فرقتون با وب هاستینگ اینفو فقط در شمردن دومین .ir طبق گفته خودتان هست و فرق دیگری ندارید که باز هم ملاک دقیقی حساب نمیشود.
با تشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : October 8th, 2014 در ساعت 10:29
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)