نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: سرورهای e3-1230 و e3-1230v2 از 80 دلار

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : سرورهای e3-1230 و e3-1230v2 از 80 دلار

نقل قول نوشته اصلی توسط Hostpolis نمایش پست ها
    1- جملات شما رو به عنوان انقاد بپذیرم؟ پیشنهاد یا تخریب؟
    2- اینجا یک تالار گفتگو هست که اعتبار افرادش حداقل به تعداد پست هست. تعداد نوشته های شما پرسش قبلی رو پاسخ میده.
    3- اگر سوالی درباره کیفیت سرویس ها داشتید میتونید از کاربران انجمن بپرسید.
    4- اگر در این انجمن سابقه دارید، جسارت و جرات داشته باشید با آی دی خودتون وارد بشید و حرفتون رو مستقیم بزنید.
    به عنوان انتقاد می تونید بپذیرید اگر جنبه اش رو دارید که نشون دادید ندارید چون به جای جواب چیز دیگه ای می بینم که خیلی تعجب آور نیست!
    شما رو نمیدونم ولی ینده ی حقیر و بی اعتبار به سایت دیتاسنتر نگاه می کنم بعد درجه حرفه ای بودن فروشنده و سبک و کلاس کارش برام مشخص میشه . از دیتاسنتر یا هاستی که یه هاس بیل یا whmcs نصب کرده که حتی هنوز لوگوش هم عوض نکرده انتظار گرفتن سرور با کیفیت نمیشه داشت!
    شما تصور کنید دیتاسنتری رو که با هاست بیلینگ کار کنه ، حداقل کسایی که اینجا سواد کار رو دارند باید بتونند تشخیص بدند برای مدیریت دیتاسنتر حداقل می تونستید سیستم حرفه ای تری مثل Über smith استفاده کنید که مختص مدیریت دیتاسنتر هست نه فروش هاست!
    اگر میخاین مشتری برای شما ارزش قایل باشه شما باید برای مشتری ارزش قایل باشید و برای امنیت و راحتی اون هزینه کنید دوستی که ادعا می کنید دیتاسنتر و تجهیزات مدرن و نو استفاده می کنید سایت شما اصلا نشان دهنده این نیست که صاحب چنین سایتی چنین ادعایی داره چون من اگر اینجا شما رو نبینم و نشناسم تصادفی پیدا کنم میگم سرکاریه سایتش!
    من دارم به نفع شما صحبت می کنم اما شما به جای پذیرفتن انتقاد یه صحبت بیشتر هیجان زده شدید!
    من ترسی از شما یا کسی ندارم بخام هویتم رو مخفی کنم . سوابق و سبک صحبت من هم مشخصه یوزر قدیمی من هم به خاطر حال گیری امثال شما و بی عرضگی مدیران انجمن مسدود شده rezahesami هست یوزر قبلیم اسم و فامیل هم که معلومه.
    به جای این همه ادعا اولا از سیستم حرفه ای تر استفاده کنید برای سایت تون ، اما اگر توان پرداخت ماهیانه ۱۲۰۰ دلار و بیشتر رو برای سیستم مدیریت دیتاسنتر مدرن تون ندارید لااقل سایت تون بدید طراحی کنن امروزه با ۵۰ هزار تومن هم سایت طراحی میشه کرد. علی الخصوص لوگوتون رو درست کنید اگر توان پرداخت این ها رو هم ندارید یا زمان اجازه نمیده بنده حاضرم با اطلاعات ناقصم برای شما به رایگان طراحی کنم که بتونید

2. تعداد تشکر ها از Reza.He به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)