دوست عزیز شما بگو خوده 128 کیلو. سرعتش بخوره توی اون سرش با این قطعیها و افت سرعتش. من بهنای پاند تصاعدی را عرض کردم. کاری با اسپید ندارم
ظاهرا دوستان دیگه خیلی کم مشکل دارن با موضوع تصاعد پهنای باند ! شاید شما از یه نماینده خاص گرفتی که پهنای باند رو ناحق حساب میکنه. شما اصلا صورتحساب گرفتی ببینی وضعیت کارکرد حسابت چطوره ؟ شاید بخاطر قضیه چند کاربره بودن اکانت ها همزمان با شما کس دیگه هم وصل هست و داره استفاده میکنه ! از کجا میدونید که کسی غیر از شما به اکانت دسترسی نداره ؟ شما اصلا باهاشون صحبت کردی که multi user نمیخوام و از روی حساب من بردارید ؟ شما اصلا بهشون گفتی mac براتون ست کنن و یه مدت رو تست کنید ببینید توی پهنای باند تاثیر میذاره یا نه ؟ یا نه ! همه اینا رو ول کردی چسبیدی به حرف مردم که تا میگی میگن بله فلان ؟!
بله اینجا هم تا میگی فلان شرکت مشتریاش میگن اوه بله این شرکت فلانه! ولی همه دارن استفاده میکنن و حالشو هم میبرن ! مردم عادت دارن به اینکه وقتی بابت چیزی پول میدن کل دنیا بهشون داده بشه و اگه یه ذره مشکل داشته باشه اون فرد یا شرکت میشه کلاه بردار . در حالی که شاید اون مشکل به علت کوتاهی خود شخص بوده که پیگیر نبوده !
بهر حال امیدوارم دست از پا درازتر برنگردید چون فکر نمیکنیم حرفهایی که شما میزنید با شکایت به جایی برسه حتی با 10 میلیون همراه دیگه !!!!! اینقدر هم دلخوش نباشید حالا شرکت ثبت کردید خیلی قراره براتون تاثیر بذاره.
انشالا که موفق بشید و اگه چیزی هست که حقتون هست پس بگیرید.
بدون شرح :
![]()
والا تا اونجا که ما میدونیم قانون و عرف و علم میگه شما باید 1 هشتم از سرعتت رو دانلود کنی. یعنی با 128 میتونی 16 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشته باشی( در حالت معمول بدون باز کردن پیج و هیچ استفاده ی دیگه)
که این موضوع در ایران تقریبا غیر ممکن هست.
حالا چرا بعضی ها مثل پارس آنلاین روی 128 کیلوبیت میتونی 80 تا دانلود کنی!؟ این به این دلیل هست که این شرکت در روز که ترافیک مصرف میشه و مفتی نیست هر چی پورت داره باز میکنه 4 تا پورت هم از همسایه قرض میکنه که ترافیک شما تموم شه بیای بازم شارژ کنی!
ولی در کل 1 آی اس پی اگه 128 اش 15 تا دانلود ثابت بده هیچ جای شکایتی از سرعت نمیمونه! حالا ترافیک رو نمیدونم!
من اصفهان هستم . توابعش البته . وایر لس دارم پوینت 2 پوینت . از شرکت یاسفنون سپاهان که پهنای باندش رو از آریانا گستر اسپادانا میگیره. به هر صورت که این آی اس پی نمیونه حجم رو کنترل کنه![]()
یعنی من تو اکانتینگ که میرم هیچ جایی ننوشته که شما اینقدر حجم باقی مانده دارید. از مسئولشون پرسیدم تو خود دفترشون گفتم من از کجا بدونم چه قدر دیگه حجم دارم یه خرده اته پته کر و بعد گفت میری اینجا میبینی چه قدر دیگه از پول اکانتت مونده یعنی همین قدر حجم داری. هزینه ماهیانه 15 تومن هست. یعنی 3 ماهه با 5 گیگ ترافیک کلی رو من گرفتم 45 تومن. هر روزی که میگذره چه آنلاین باشم و 24 ساعت دانلود کنم چه اصلا خاموش باشه سیستمم 500 تومن از پول کم میشه.یعنی کلا نمیتونن جلوی حجم رو بگیرن
![]()
اینو میگی ولی من با 128 اینجا که کلا 80 هم نیست تا 25 هم دانلود کردم همزمان با باز کردن وب سایت!
البته اینترنت من از جای دیگست!
- اخبار روز دنیای تکنولوژی با موکسو : http://www.moxo.ir
فکر میکنم تکلیف اصل قضیه تاپیک حل شده هست. با این حال در صورت لزوم تماس بگیرید باز بشه. قفل شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)